Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon GO Sohbet Konusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Bu insanların alışması ve önceden görmesi ile ilgili.Ben pokemonu ilk oynadığım zamanlar kanto johto ve hoenn(gerçi sonradan oynadığımda)pokemonlarını hakkaten seviyordum.Peki sebep çünkü ilk oynadığım oyun serisi 3.nesildi.4.nesli ilk olarak pokemon reklamlarında görmüştüm.Gerçi o zaman ben farklı tür kombinasyonu olan pokeleri severdim çocuk olduğum için.

Tabi bunlar benimle alakalı kişiden kişiye değişebilir bu fikirler.Bence bunların hepsi ilk görmeyle ilgili sanırım yani benim kuzenime pokemon bw serisini izlettiğimde snivy i çok sevmişti.Yani bunun gibi.
@Gyaraknight sen çizimler konusunda haklısın. Benimki seninkinin tam tersi: en sevdiğim Unova, en sevmediğim Johto. 3DS'ye çıksa çok güzel olurdu... Bir de arkadaşlarla mesajlaşma koyarlarsa pokemon çılgınlığına hazır olun: "Kitty, Portakal Sokak'ta Bagon var koş!" Belki de bize süpriz olarak hologram destekli yükseltme falan çıkartırlar. Bütün arkadaşlarca alırız =D .
hologram olmazda 3d sistemleri güzel olur gibime geliyor.Bence 5.nesilde harika yani profil fotoğrafımdaki pokemonun asilliğine bir bak :D.5.nesil kötü değil excadrill hydreigon krookodile conkelldur escavalier gibi havalı pokemonlarda tanıttı 5.nesil.En çok şikayet edilen nesil 5.nesil ancak pokemon yapımcılarının açıklamasına göre bu oyunu yeni pokemoncularda zevki yaşasın eskilerin gerisinde kalmasınlar diye yapmışlar.5.nesil kötü değil.Bazı pokemonlarını sadece competitive oarak geliştirseler daha güzel olurdu diye bakıyorum sadece(unfezal,zebstrika,leavenny,stunfisk gibi)alında 5.nesil karakteristik olarak 1.nesile çok benziyor.yani bir efsane kuşlara bak birde kami üçlüsüne bak.Sadece tasarımları değişik ve eski pokemonları eklemedikleri için bize kötü geliyor.
Yine içimizdeki genwunner adlı parçaya başlamayalım. En iyi pokemon(çoğul) gen 5 tür.
Hem tasarım ( 3 ejder hariç onlar overdesing maduru) , hem de competitivity(her takımda 2 tane gen 5 bulunur ki daha megaları gelmedi 1 tane hariç) olarak o yüzden ben bu tartışmaya girmiyorum.

Olaya dönelim , eğer oyun yakında pokemon var duyup oraya gidince random pokemon ve çoğunlukla ratata çıkarıyorsa karşımıza çok kişi sıkılır lütfen yapmasınlar. Ben dratini umarken 50. pidgeyi görmek istemem Anger
@ Victini8989 Deme öyle Zubat karşıma çıkarsa bu sefer telefonu kırar atarm :D
Kanto dedin mi akan sular durur!!!

Unova pokemonlar açısından sevmediğim bir nesil oldu bana değişik geldi.Ama karakter olarak müthiş bir seviyeydi.GYM liderleri, ilk sırada Elesa ve uğruna seri yapılacak bir karakter N.Unova şampiyonu dandik olsa da iyiydi.Çok güzeldi bunlar.

Kısacası tarihe saygılı kalacaklar.151 ile başlayıp geliştireceklerdir.Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra gitmesi çok mantıklı bir şey.Düşünün çimen sistemi olacak(içinden geçerken) 700 tane pokemon çıkma olasılığı var neredeyse.Küçük işlerle başlayıp gitmesi çok mantıklıdır ve dünya çapında şu seviyeye kadar animeyi izlemeyenler oyuna çok kolay alışacaktır.
muhtemelen bildirim alırsın victini8989(pokemon hakkında).Yani bu oyun süper olucakta ekşideki yazıldığı gibi senaryo çıkmazsa iyi olabilir.İlerde yeni nesilleride eklediklerinde ben muhtemelen o saydığım havalı 5.nesil pokemonlarına falan giderim.Gerçi event olarak benim düşündüğüm pokemonlara yeni hareket vermeleri.Bu hakkaten iyi olabilir.
Victini haklı competitive olarak en çok üzerine durulmuş olan nesil 5.nesil.Kami üçlüsü.Excadrill.Krookodile.Reuniclus gibi pokemonlar tam competitive için tasarlanmışlar ve daha megaları bile yok(audino hariç)

Birde bu bu takas işi hakkaten iyi oldu.Eskiden gengar,machamp gibi pokemonları elde edemezken şimdi tak diye kolayca elde edebilir artık herkes.Bu oyun kısacası nintendo için çığır açabilir.(bi zahmet artık sadece anime film üzerinden kazanmayı bırakıp oyunlara yönelin)

Ayrıca foruma üye olmadan önce ben bir haber okumuştum.Haberde junichi masudanın 750 pokemonu mu ne vardı.Birkaç gün öncede baktığımda bulbapedia ya bazı missingno gibi pokemon hataları var 6. nesilde.Sanırım o diğer 50 pokemonu eklemeye çalışırken tıpkı 1.nesilde olduğu gibi olmuş.Eğer o pokemonlar varsa süper olabilir ve bu uygulamaya eklenebilir ne de olsa 6.neslin pokemon sayısı az.
Bence bütün nesiller güzel :D Benim favorim Unova ve Kanto. Ben muhtemelen Charmander seçerim :D Evin arkası ormanlık nasılsa. Ordan bi Grass yakalarsam yarım saat sonra sahil. Ordan da bir Water type. Gece de arada dışarı çıkıyoruz 10 11de ordada bir Dark yada Ghost yakalasam Psychic ve Flying kaldı. Flying desen havada uçar elbet ordan da bitane yakalarım. Diğerinide çarşıda filan bulurum :P  Ama cidden Pokemon dağılımını ve hangi pokemonların olduğunu çok merak ediyorum. Bir de telefonda nasıl savaşacaklarını karşı Pokémonla :P
Aslında biz böyle diyoruz fakat beklentiyi çok tutmamak lazım. Fragmanı öyle hazırlayıp, Nintendo oyununu telefona uyarlamış olabilirler. Güvenmemek lazım :D
(11-09-2015, 12:29 AM)demirege Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence bütün nesiller güzel :D Benim favorim Unova ve Kanto. Ben muhtemelen Charmander seçerim :D Evin arkası ormanlık nasılsa. Ordan bi Grass yakalarsam yarım saat sonra sahil. Ordan da bir Water type. Gece de arada dışarı çıkıyoruz 10 11de ordada bir Dark yada Ghost yakalasam Psychic ve Flying kaldı. Flying desen havada uçar elbet ordan da bitane yakalarım. Diğerinide çarşıda filan bulurum :P  Ama cidden Pokemon dağılımını ve hangi pokemonların olduğunu çok merak ediyorum. Bir de telefonda nasıl savaşacaklarını karşı Pokémonla :P

valla o dediğin şeyin nasıl olacağı henüz şaibeli.
bazıları sistem haritadan kapalı alanları, yeşillik alanları, sulu alanları tespit edip ona göre yerleştirecek diyor, bazıları ise haritanın her yerine rastgele yerleştirecekler diyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39