Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon GO Sohbet Konusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Bu Türkiyede Furya olacak haberlere çıkacak, demişti dersiniz :D
bu arada acaba evin oturma odasında Mew yakalama olasılığımız nedir?
Gerçi reklamda daha çok dışarıya çıkartmaya yönelik bir oyun gibi göründü ama evin içiyle dışını ayırt etmesi imkansıza yakın.
Şu ana kadar bulduğum son haber

Oyun ana oyunlarla bağlantısı olucak ancak junichi masuda nın dediğine göre oyun yeni nesiller için olucak(muhtemelen 7.nesilde başlayacak)
Pokémonların telefon ekranında belireceği belli. Telefonun kamerasından hologram gibi bişey yapsalar çok hoş olurduda o teknoloji varmı varsa telefona yaparlarmı bilemem :D Ama öyle olsa ürkütücü olurdu gecenin bi yarısında karşıma Haunter çıksa o korkuyla ben oyunu filan unutum telefonu atıp kaçarım yani :D Umarım her yerde Pokemon bulunur. Mesela çarşıya indik diyelim bir binada filan. Yada yakın olduğumuz yerlerde rastgele çıksa. Mesela bizim evin orası ormanlık. Bir gün yakınlarda bi yerde Caterpie çıksın. Sonraki gün oranın etrafında Beedrill filan. Google mapsteki haritadaki yerlerinde çıkacaklarsa Pokémonlar boşu boşuna heves etmiş oluruz :D Benim en çok merak ettiğim Pokémonların yerleri ve Eventler. Bir de aynı Pokémondan yakalayıp bulma ihtimalimiz varmı diye. Eğer birde yakınlarda olduğumuzda çıkıyorsa Pokémonlar her gün denize gidip 1 Magikarp yada 1 Gyarados beklerim herhalde. Bu arada ücretlendirme bence Pokéballlar olacak. Ama değer bence. Birde dark-ghost type Pokemonlar geceleri çıksa daha bi realistik olur bence :D
(10-09-2015, 11:02 PM)keldeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şu ana kadar bulduğum son haber

Oyun ana oyunlarla bağlantısı olucak ancak junichi masuda nın dediğine göre oyun yeni nesiller için olucak(muhtemelen 7.nesilde başlayacak)

Bence kötü olur :/ Yani bütün Pokémonlar olsa çok iyi olur 1'den başlamaları daha iyi olur diye düşünüyorum :/
Ekşide olan yorumlarıda unutmayalım lütfen.Onlarında yorumu önemli :D

türkiye'de büyük olay yaratacak fakat 1-2 aya havası sönecek oyundur bence. zira 151'den sonrasını saymayı bilmiyoruz biz türk pokemon'cular olarak.

biyologlar ve genetikçiler gerçek pokémonları yaratana kadar oynayacağım oyun. gerekirse ekip kurar hiking yaparım, hiker g man olarak millete laf ederim, gerekirse ormana girer börtü böcek peşinde bug trainer olurum; ama yine ben bu oyunu oynarım.

edit: siz bu hedef baltalayanların söylediklerine kulak asmayın. efsane olacak. ingress oynayan varsa zaten aşağı yukarı ne olduğunu bilir. muhtemelen bu da ona benzeyecek. taksim'de arkadaşlarınızla otururken telefon bip bip öterek "hacı gs lisesinin orada snorlax var, istersen git al" diyecek. sen de üşenmezsen gidip alacaksın. muhtemelen ekran görüntüsüyle yakalanacak. google ortaklığıyla yapılırsa daha da güzel olur, böylece google maps daha da gelişir dünya çapında çekilecek binlerce fotoğrafla birlikte.

*oyun bazı yollarla ana seri oyunlara da bağlanabilecekmiş. 3ds'i olanlar olarak yaşadık. sokakta yakaladığımız pokemonu gelip gerçek oyunumuza aktarabileceğiz.

* yanında verdikleri aparat çok önemli değil. bazı event'ları haber vermek için kullanışlı olabilirmiş.

* oyunun gps tabanlı olması bekleniyor. fakat pek net değil bu bilgiler henüz.

* junichi masuda, büyük pokemon üstadı oyunun yapımında bölgeler ve müzikler için bizzat yardım ediyormuş.

hep beraber pokemon yakalamaya gittiğimiz 2016 ekşi zirvelerini görebiliyorum.

türkiye eski pokemoncuların bulunduğu, pokemonu sadece 90'ların sonunda yayınlanmış bir çizgi filmden ibaret sanan ana seri game boy, ds, 3ds vb. konsol oyunlarından habersiz insanların çoğunlukta olduğu bir ülke. çoğumuzun 40-50 yaşındaki annesi babasının pikachu'nun ne olduğunu hatta biraz kasarlarsa charizard'ı bile hatırlayabildiği ve pokemon go'nun android ve ios gibi herkeste bulunan telefonlara geleceği düşünülürse pokemon çılgınlığı ülkemizde bu sefer biraz farklı bir açıdan büyüyebilir.

pokemon yapımcıları da yıllardır süregelen nintendo konsollarından birine oyun çıkar-yan oyun çıkar-tırt animesini yaparak oyunu tanıt-tırt bir film yap sürecini iyice kırmıştır android ve ios'a yaklaşarak. demek ki kendi kendilerini geçindirmekte ya artık zorlanıyorlar (ana seri oyunlar hala iyi gitse de anime, film vb. bitmiş durumda) ya da artık büyük oynamak, yeni hedef kitlelere ulaşmak istiyorlar...

(10-09-2015, 11:09 PM)demirege Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10-09-2015, 11:02 PM)keldeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şu ana kadar bulduğum son haber

Oyun ana oyunlarla bağlantısı olucak ancak junichi masuda nın dediğine göre oyun yeni nesiller için olucak(muhtemelen 7.nesilde başlayacak)

Bence kötü olur :/ Yani bütün Pokémonlar olsa çok iyi olur 1'den başlamaları daha iyi olur diye düşünüyorum :/


yeni nesiller olacaktan kastım yeni nesil oyunlarına bağlanabilecek olması yani 1.nesil var sen merak etme.
1. nesil olur ya. gerekirse mail atar Türkiye 151 den sonrasını sayamıyor deriz :(
hangi starterlarla başlıyoruz merak ediyorum, Kanto değilse Türkler oynamaz.
Nedir bu bizde şu takıntı.İlk 151 göz ağrı gerisi çöp mantığı var bizde.Nostaljiye o kadar bağlı kalmışız ki diğer nesillerdeki iyi tasarımlı pokemonları bile unutmuşuz.Herkes bilse bile sadece pikachu ve charizard bileceği için oyunda sıkıntılar olabilir.Biz türk milleti olarak eminim yüzde 99 charizard seçicez gibi.Pokemontürkiye ve diğer pokemon siteleri olmasaydı nerdeyse unutacaktık pokemonu.İşte bizde nostalji takıntısı oldukça bu oyunun türkiyede çığır açmasında 1 arpa boy bile ilerleyemeyiz.
(10-09-2015, 11:35 PM)keldeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nedir bu bizde şu takıntı.İlk 151 göz ağrı gerisi çöp mantığı var bizde.Nostaljiye o kadar bağlı kalmışız ki diğer nesillerdeki iyi tasarımlı pokemonları bile unutmuşuz.Herkes bilse bile sadece pikachu ve charizard bileceği için oyunda sıkıntılar olabilir.Biz türk milleti olarak eminim yüzde 99 charizard seçicez gibi.Pokemontürkiye ve diğer pokemon siteleri olmasaydı nerdeyse unutacaktık pokemonu.İşte bizde nostalji takıntısı oldukça bu oyunun türkiyede çığır açmasında 1 arpa boy bile ilerleyemeyiz.

Bence bu nostaljiden çok tasarımlarla alakalı.
her bölgenin pokemonlarının kendine özgü tasarımı vardır mesela, bize şimdiye kadar hiç bilmediğimiz bir hoenn pokemonu gösterseler hoen olduğunu anlarız.
mesela benim en sevdiğim tasarım Johtonunkiler, en nefret ettiğim ise Unova.
bir insanın Kantoyu sevip diğer bölgeleri sevmemesi gayet doğal bir durumdur,.
Bence o Pokémon'u 2. Sezondan sonra izleyemediğimizden kaynaklanıyor. Eğer 1. Nesilden sonrası Türkiye'de yayınlansaydı çok farklı olurdu. Şuan Türkiye'de pokemonu bilenlerin %50'sı ilk 6'lıyı biliyordur. Geriye kalan %50nin 40'ı da sadece Pikachu'yu
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39