Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon'un Planlanan Bitişi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Haklı nedenlerle yorum yapılsın o zaman.Saçmalık başka nedir? Karalamak değil mi? Ben görüşümü söylediğim yeri savunurum. Burada kim bunu yapmadı?

Boşverin daha konuşmanın anlamı kalmadı zaten yorum yapınca direk haksız olarak geçiyorum.Konu sapmasın daha fazla konunun sahibine saygısızlık olacak.
@batuhans çok güzel bir yazı, fırsat bulunca okumanı tavsiye ederim.

Kısaca söylemek gerekirse linkteki yazıyı yazan kişi videoyu enine boyuna analiz etmiş, hatta senaristlerin cümleleriyle bazı önemli şeyler aktarmış.Ulaşılan sonuç bu fragmanın ciddiye alınacak bir yanının olmadığı.
Ne olursa olsun sonuçta bu fan yapımı bir şey değil, bu animasyonlar ekip tarafından hazırlandı, seslendirildi...
Elimize geçen şey bu sonun en azından düşünülmüş olması.
@Firebender anladım teşekkür ederim. Gerçek olması pek mantıklı gelmiyordu. Zaten dayandırıldığı şeylerin yanlış olduğunu hepimiz söyledik bu fragman niye gerçek olsun.
İlk nesilde hikayeyi oturtmada sıkıntı yaşadıkları için bazı hatalar yapılmış olabilir özellikle hayvanlar ve bitkiler konusunda. Forumun %99u o bölümleri Türkçe izlemişti belki Japonca'dan İngilizce'ye İngilizce'den Türkçe'ye geçişlerde de hata yaptılar.

Bunun dışında dev pokemon kullanılmasını yanlış bulmuyorum.

Dev Dragonite , Dev Alakazam , Dev Gengar , Dev Jiglypuff kullanıldı. Ash ve Gary'nin Kingler'ı karşılaştırıldı.

Sonraki serilerde Dev pokemon kullanılmasa da mesela Aura Sphere kullanan Riolu vardı. Bunlar sadece pokemonu güçlü göstermek için yapılan şeyler ve animede sürekli kullanılıyor zaten.
Ben mi yanlış hatırlıyorum diye düşünüyorum ama öyle bir şey görmüştüm gerçekten.Hafızam oyun oynuyor olsa gerek.Aslında benim yanlış hatırlamam daha iyi olur.Pokemon'da her türlü şaçmalık olabilir ama bu et mevzusu çok tuhafıma gidiyor..
Pokemonda saçmalık demeyelim lütfen üzülüyorum.


Spoiler:
[Resim: dc1b34754816d8ced839da4dc58f75fe49a6f57f_hq.gif]
(06-09-2015, 07:35 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben mi yanlış hatırlıyorum diye düşünüyorum ama öyle bir şey görmüştüm gerçekten.Hafızam oyun oynuyor olsa gerek.Aslında benim yanlış hatırlamam daha iyi olur.Pokemon'da her türlü şaçmalık olabilir ama bu et mevzusu çok tuhafıma gidiyor..
[Resim: 083Farfetchd_Dream.png]

Olsa da yesek.  -_-
Ses dediğin 1 2 konuşma var zaten. Misty'nin sesi de duyulmuyor. Takıldığım yer görüntüler. Pokemon'da hiç bir zaman hiç bir trailerda ya da bölümde her fotoğrafta 5 saniye kalındığını görmedim. Ayrıca diyelim ki bu film final olacak ve bu da fragmanı. Filmin ismi Mewtwo , trailerde Mewtwo'nun sadece bir fotoğrafı var. Ash fragmanda yok ki film onun üstüne gidecek. İlk bölümde Ash'in kendine verdiği sözü hatırlayan var mı ? Senaristler Ash'i şampiyon yapmadan öldürürler mi sizce ya da şampiyonluk öyküsünü 5 dakikaya mı sığdırırlar. İnanmak istediğimize inanmak hataya götürür. Bir video görmüştüm sözde Pikachu Mew ve Mewtwo'yu öldürüyordu. İnanılmaz gerçekçiydi izlemenizi öneririm. İlk filmin gerçek sonu öyle olacaktı dense bundan daha inandırıcı gelirdi.
Şu saçmalık konusunu kapatalım lütfen Cry  
Spoiler:
yoksa togepi'yi daha çok ağlatırım :'([Resim: qlnpND.gif] 
Konu kapanmış siz kapatalım dedikce daha çok uzayacak ^^  Aynı şimdiki gibi .
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7