Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon'un Planlanan Bitişi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Saçmalık demeyelim de sonradan vazgeçilen şeyler diyelim. Daha yeni bir animeydi , hayvanları çıkarma kararı sonradan alındı.
Giden pokemonlar dendi de aklıma yine
Spoiler:
ölen(?) butterfree geldi. Japoncasinda animenin yavruları olduktan sonra ikisi de ölür diyor. Cry
@Cheese With Mouse neye göre ve hangi zamana göre saçmalık? Bunlara göre değerlendirsene.Sonradan değişen kurallar veya fikirler ilk sezon hatası olarak kabul ediliyor.Sacmalik genel bir seyde olur.O zaman kurgularken normaldi.Simdi degisikliklerle sacma oldu.Bunun körü körüne savunmakla alakasi yok.Sen o zaman ki durumu sevmedigin icin körü körüne elestiriyorsun...Hic bir anlami yok bunun.
@mahmut61

Daha önce belirtmiştim.Saçmalık kavramı kişiden kişiye değişir.Seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim.Kendi fikirlerimi,kırıcı olmayan bir şekilde belirtiyorum.Yanlış bir şey yapmadım.Bir şeyleri körü körüne savunmanın da anlamı yok.
Şimdi siz diyince düşündümde artık böyle Kristal Onixmiş,dev Dragonite'mış böyle normalinden değişik (Shiny'ler hariç) pokeler gözükmüyor artık. Bir de sudan etkilenmeyen  hatta yüzen bi Rhydon vardı Johto'da.Artık bunların olmaması senaristlerinde bunun saçma olduğunu düşündüğünü gösterir herhal.
(06-09-2015, 02:59 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Giden pokemonlar dendi de aklıma yine
Spoiler:
ölen(?) butterfree geldi. Japoncasinda animenin yavruları olduktan sonra ikisi de ölür diyor. Cry
Yok öyle bir şey.
Alıntı:It is a common misconception that Butterfree die after mating. This comes from a mistranslation and there is nothing to stop Butterfree returning in the future.
Zaten ilk zamanlar planlı programlı olsaydı geleceği düşünür ve daha dikkatli olurlardı; çocuklara hitap eden bir animede tokat, silah göstermezlerdi.Ya da dev dragonite gibi sonradan açıklayamayacakları işlere girişmezlerdi.Porygon ile çocukları ekran başında epileptik nöbetlere sokup hastanelik etmek zaten büyük başarı.

İlk sayfada Victini8989 mangaya değinmiş o faktör de var tabii.Mesela mangada olan ligdeki Charizard'ların (Mangada Ritchie'nin de Charizard'ı var) kapışması da öncelikli olarak anime için düşünülmüş olabilir.Animede yapmayınca malzeme mangaya kaldı muhtemelen.

Özetle "bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkartamamış" olayı.Dediğim gibi deşmeyelim boşverin :D
Bitirmek gibi bir amaclari varsa neden dert etsinler.Peki simdi Ash'in yasinin buyuk olmamasi nedir?Sacmaliklar daha buyuk bir sekilde devam ediyor burada.Paralel evrene bir ayna ile gitmek cok mu mantikli?Degerlendirirken o zamanin sartlarini ve piyasaya sürülüş seklini de düşünün.
@mahmut61

Konuyu kapatalım,büyüyecek.Hiç gerek yok boşuna ortamı germenin.
Aslında paralel evren bir çeşit inanış ve olabilitesi var olan bir şey. Ama devlerin mantığı yoktur. Fizik kurallarında bile. Yürümeleri mesela imkansızdır böyle şeylerin. Kemikleri kırılmalıdır. Ama çoklu evren (paralel evren) deyince işin içine kuantum, kozmoloji falan da giriyor.

Firebender'ın demek istediği *bence* ilk nesilde çok fazla deneme sınama yolu yapmış olmaları. Bu son da bunlardan. Mesela ilk gözüken Giant Pokémon Dragonite, aslında Giant olarak planlanmamıştı. Bilerek öyle yapmışlardı. Yani Dragonite'ın gerçek tasarımı öyleydi. Ancak sonradan bundan vazcaydılar ve Orange Adalarında Lig'de boyu küçük gözüktü. Veya hayvanların gözükmesi, yenmesi vs. Sonradan bunların yanlış olduğuna karar vererek çıkarttılar animeden. Yani ilk nesilde çok fazla deneme yanılma yolu yaptılar ve bu videodaki son da onlardan biri. Ben böyle algıladım Firebender'ın dediğinden. Ve bana mantıklı geldi. Demekki yapımcılar böyle bir sonu uygun görmemişler animeye. Bir ara düşünmüş, kağıda karalamışlardır, sonra da vazgeçmişlerdir. Silver/Gold oyunlarının da bu film tarihinden sonra çıkması bunun bir kanıtı olabilir. Yani, başarının arttığını görüp devam etme kararı almamışlar bu son belli ki birinci filme aitmiş. Belki Gold/Silver'dan sonra çıkan AG serisiyile devam etme kararı almış olabilirler Gold/Silver'ın başarısıyla ama bu filmle uzaktan yakından alakası yok. O yüzden elimizdeki en mantıklı şey de Firebender'ın dediği (ya da benim onun dediğinden algıladığım) Yapımcılar Pokémon'u nasıl bitiririz diye konuşmuşlar, düşünmüşler, birkaç son fikri atmışlar ortaya aynı bunun gibi ve sonra beğenilmemiş bunlar ve devam etmiş Pokémon. Ben böyle düşünüyorum Angel 
(06-09-2015, 04:17 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Özetle "bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkartamamış" olayı.Dediğim gibi deşmeyelim boşverin :D
O cümledeki deli ben mi oluyorum? çok kabasın.
ayrıca tam olarak tartışılacak bir şey, karalama falan değil tam olarak bu şekilde olması planlanıyormuş, bir karalamayı fragman olarak yayınlarlar mı sence?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7