Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon'un Planlanan Bitişi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
@_Erdi_ süpersin.

Joy'la bu alakası olamaz . Çünkü sülaledeki bütün kadınlar yaş farketmezsizin aynı ve bunu sadece Jennygillerin genleriyle çaprazlanırsa yani kendileri kadar güçlü genlerle karşılaşırsa farklı ve yeni nesillerin doğacağını düşünüyorum.

Ki ben Hemşire ve polislerin mitoz bölünerek çoğaldığını.. Dur bu saniye mitoza benzeyen ve çok hucrelilerde bastakine benzer türlerin oluşturulmasına klonlama denir.
Ya bunlar hep klonsa . yok ama animede klonlama var da mükemmel değil. Bütün hepsi farklı ama fark o kadar küçük ki sadece Brock söyleyebiliyor derken benim yine uykum gelmiş anlıyoruz iyi geceler -_-
Şuan fark ettim Misty'nin "Biz de bir gün evleneceğiz. " dediği bölüm dışında Misty - Ash arasındaki tüm yakınlaşmalar Gold/Silver'dan önce  O..O

 Bulbapedia'dan kontrol ettim. İlk 2 sezonda Misty'nin ipuçlarını sayısı 25 sonraki 3 sezonda 7 tane biri zaten Misty'nin veda bölümü. Yani Gold / Silver tutmasa bizi Ash-Misty ve Ash'in Gary'yi yenip şampiyon olacağı bir son bekliyormuş. Bir de şimdiki duruma bakınca çok şey değişmiş.

@Victini8989 Yoksa... uykun mu geldi :D
adamlar ash'in büyük halini göstermemek için öldürmeyi göze almışlar. ben böyle inat görmedim.
@m-t-n91

Gece,gece gülme krizine soktun :D
@Victini8989 Bir bölümde küçük Joylar vardı DP'de. Dur hatta, bulacağım onu XP

Evet, buldum! =) DP028.

Bulbapedia sayfasına gitmek için tıklayınız.
Dex bilgisine gitmek için tıklayınız.
Pokémonizle'den bölümü izlemek için tıklayınız.

Yani teorimin hala bir geçerliliği olabilir, sanırım :D Ama senin teori de fena değilmiş. Mitozu tuttum. XP 
Şaka maka videoyu izleyince bir tuhaf oluyorum.
(06-09-2015, 01:11 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belki de çocuk Ash'in torunudur. O Misty'ye benzeyen kadın, Ash ile Misty'nin çocuğudur, Mavi saçlı kadın onun arkadaşıdır. Bu Ash ile Misty'nin çocuğu pembe saçlı ( XP ) bir adam ile evlenmiştir. Veya Hemşir Joy'la ( :D ) Sonra da işte bu çocuk dünyaya gelmiştir.

@Victini8989 aklıma Ninetales geldi Cry

Mavi saçlı kadın miranda 
Konu başlığı çok yanlış olmuş.Yani gören de bir şey var sanacak.Bu gördüklerimiz bir planın parçasından çok kağıt üzerine karalanmış ciddiyeti olmayan şeyler.Zerre kadar kale alınacak bir tarafı yok."Aslında son böyle olacaktı da sonradan çevirdiler" şeklinde yaklaşılmamalı.

Ayrıca pokémonun ilk zamanlarını çok da deşmeye gerek yok çünkü tam olarak oturmuş bir mantık yoktu o zamanlar.Pokémon dünyasında normal hayvanların var olduğunun ve insanların pokémon eti yediğinin ima edilmesi, Sabrina'nın milleti oyuncak bebeklere dönüştürebilmesi, Ash'in babasının ve dedesinin bahsinin geçmesi, Oak'ın aslında Ash ve Gary dışında iki eğitmene daha starter vermiş olması, dev dragonite, kristal onix, primape, pidgeot...Görüldüğü gibi mantıksız veya sonuçladırılmamış saçmalıklarla dolu ilk sezon.Boşverin tartışmaya değmez.

Nostalji tarafı güzel ama Sleepy
Abi nesi saçma? Sen şu anda animeye bu seviyeden bahsettiğin, o olayların şimdi olmadığı için saçma diyorsun.O zamandan planlandı belki öyle şeyler sonra vazgeçildi.Olmayacak iş mi?Bu seride de paralel evrenden bahsettiler gerçekte var sanki böyle şeyler.Çoğu uzak doğu projelerinde olur zaten bu Giant olayı falan.Onlarda Kırmızı Gyarados gibi bir şeydi.İlk sezon saçma değildi.Şu an bu konumda olduğu için saçma diye yaklaşılıyor.Asıl planlanan olaylar o zamandaydı.
@mahmut61

Firebender'a katılıyorum,ilk sezonlarda çok hata vardı.Haliyle çok saçmalık da vardı.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7