Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon'un Planlanan Bitişi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Oh süpermiş ama Ash Siyah saçlı , Misty Turuncu kız Pembe saçlı bence o büyük olan Misty'nin kızı Mistye benzeyen o pembe saçlı kız Jassi - James'in çocuğu .
Abi bunları böyle görüyorum gerçekten kalbimin orada birşeyler dönüyor.Heyecanlanıyorum neden bende bilmiyorum.İlk nesil fanboyu demeyin ama gerçekten öyle.Şu trailerı bile izlerken gerçekten kendimden geçiyorum.Bu ilkler çok güzel.Çokta acıklı duruyordu.Ash yok Pikachu onun yolunu gözlüyor.Küçük kıza sevgi dolu sarılıyor.Misty ve ablası küçük bir kıza bakıyor ve Misty'nin büyük hali.Jessie ve James yok Ash gibi meçhuller.Abi ilk seri harikaydı benim için çıta o kadar yüksekti ki şimdi hiçbiri onların yerini alamaz.
Hmm...Ash ölmeseydi keşke çok iyi bir baba olurdu bence :/ Umarım sonunda Serena veya Misty ile evlenir ama o zamana kadar 11 yaşına bile basması bir mucize olur :D
(05-09-2015, 11:14 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-09-2015, 11:09 PM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]filmin çıkış tarihi ile filmin yapım aşamasından fragmanın yayınlanması çok farklı şeyler ve çok farklı zamanlarda olabilirler bunu oku anlarsın.
bu arada soldaki mavi saçlı kız birinci filmden miranda diyenler var.

Evet ve ben zaten film oyundan 1.5 yıl önce dedim. Yani filmi Gold ve Silver'ın başarısı etkileyemez çünkü film çıktığında ya da planlanırken ortada Gold ve Silver yok. Belki Yellow ile alakası vardır. Ama bunun dışında anlamadığım yerler olabilir okuyacağım teşekkürler.
bir dakika galiba bende bir yanlışlık var.
şimdi şunu kesin olarak biliyorum ki johto sagasinda bitecekti.
https://www.serebiiforums.com/showthread...7752d59dc2
ama gold ve silverin yapımına çok erken başlanmış, anime 1. sezondayken.
bu durumda filmin yapımı da bayağı erken başlamış olmalı.
bu fragman yayınlandığı zaman gold ve silver henüz çıkmamıştı, gold ve silver çıkınca red ve green'den çok daha hızlı sattı.
onlar da yapım aşamasında olan filme u dönüşü yaptırdılar.
ilk film çıkış tarihi 18 temmuz 1998
gold ve silver çıkış tarihi 21 kasım 1999
bir dakika şimdi kendi bilgimin yanlışlığını kanıtladım :O
öyleyse bu film son değildi johtoda başka bir film yapacaklardı veya öyle bir şey. O..O
Şimdi hatırladım galiba bunu daha önce bu forumda gçrmüştüm ama çok eski bir konuydu,hatta bu forumda olduğundan bile şüpheliyim.
Evet Gold / Silver son oyun olacakmış. Demek ki Johto League ile bitirmeyi düşünüyorlardı animeyi belki de bir filmle ama Gold / Silver tutunca iş değişti. Şimdi 20.yıla giriyoruz :D
O çocuk Ash'in ise o patlamalar lavlar falan Ash'i öldüren şey olamaz . Ama kız onun değil gibi bakıyor. Saçlar renkli ve az da olsa çılgın team rocket de mi ölüyor?
Neden herkes ölmek zorunda?
Trainer ölürse pokemonuna ne olur ?
Neden bazı pokemon sahipleri ölünce o yaşıyormuş gibi bir hayal dünyasında yaşar veya onun anılarını binlerce yıl korur?
Peki ya ... Yoksa ... Sakın...
Yok olamaz . olmamalı...
Belki de çocuk Ash'in torunudur. O Misty'ye benzeyen kadın, Ash ile Misty'nin çocuğudur, Mavi saçlı kadın onun arkadaşıdır. Bu Ash ile Misty'nin çocuğu pembe saçlı ( XP ) bir adam ile evlenmiştir. Veya Hemşir Joy'la ( :D ) Sonra da işte bu çocuk dünyaya gelmiştir.

@Victini8989 aklıma Ninetales geldi Cry
Güzel konu ayrıca ölecek birileri varsa Ash ve roket takımı üyeleri olur.Ash ana karakter Roket takımı üyeleri Ash ile birlikte en uzun süre anime de görünen karakterler ayrıca yakaladığı pokemonlar psişik hayalet tarzı yani ölüm konularının ve buna benzer gizemli bölümlerin ana karakteri olan pokemonların tipleri yani ileride ekmek yiyebilirler.Sonuç olarak en güzel yanı Misty Ash evliliği muhabbeti(Serena fanları ve diğer kız fanları yorum saldırısı yapmaz diye düşünüyorum :D ) ancak şu an gerçekten tek isteğim ben 30 yaşında olmadan Ash en azından 11 yaşında olsun.Her şey para değil 8D :D 
Ninetales sadakatin en büyük örneklerindendi.

Planlanan bitiş büyük ihtimal şu şekildeydi.Ash dünyayı kurtarmak için ölür Jessie ve James evlenerek uzaklaşır.Pikachu Ash'in yolunu gözler.Misty ve Ash'in çocuğu Pikachu ile çok iyi anlaşır.Misty'de evde kızı ve kardeşleri ile beraber takılır.Ash belki şampiyon olamaz ama bir kahraman olarak ölür.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7