Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X/Y Wi-Fi Turnuvası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Başlıkta da belirttiğim gibi site olarak X/Y için Wi-Fi turnuvası düşünmekteyiz. Ancak genelinde site yarışma turnuvalarına yetersiz katılım olduğundan direkt turnuva yapmak yerine bu sefer ilk önce anket yapacağız kesin olarak katılabilecek olanlar ankete evet oyu verebilirler. Konsolu olmayıp katılmak isteyenler de 2 yi tercih edebilirler :) Tabii konuya görüşlerinizi önerilerinizi de belirtebilirsiniz.
Ya ben katılmayı isterim de şuan doğru düzgün bir takım yapamadım. Eğer takımımı yapabilirsem katılmayı çok isterim. O yüzden şimdilik işaretlemiyeceğim hiç bir şey. Ama en kısa sürede ortaya güzel bir takım çıkarmaya çalışacağım. İnşallah katılabilirim.
Ben katılırım ama öncelikle demek istediğim şeyler şu:
Oyun konsolunda simulator kuralları olmaz bu yüzden uber yasağı falan olmasın (efsane yasağı kesinlikle olabilir kyogre mewtwo vs vs) ya da moody clause gibi yasaklar mesela

İkincisi de maçı kayıt edip upload edecekler olsun sonuçta tüm turnuvayı izlemek zevkli olur :D
Konsol olsa en önden adımı yazdırırdım :(
Eğer turnuvayı yapabilirsek video kaydı çok iyi olur. twitch ile canlı yayın da süper olurdu da onun için 3ds kayıt cihazı gerekiyor sanırım.
(17-08-2014, 01:22 AM)m-t-n91 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer turnuvayı yapabilirsek video kaydı çok iyi olur. twitch ile canlı yayın da süper olurdu da onun için 3ds kayıt cihazı gerekiyor sanırım.

Maçı yapan kişiler kamera ile canlı yayın çekebilir youtube kanalında da yapılabilir ancak uzun bir video olur replay çekimi daha kısa olur ikisini de yapabilirim ben aslında :D
Eğer turnuvayı yapabilirsek uygun kamera veya bulabilirsem 3DS kayıt cihazını ben alabilirim turnuva için :) replay çekimi işi kolay maçı yapan kişilerden biri maç sonu maçı vs recordera kayıt edip kodu paylaşırsa 3DS üzerinden maçların replaylarını izleyip kayıt ederiz :) Ama canlı yayın için maçı yapan kişilerden birinin kayıt yapması gerekiyor.
Bende katılmak isterim ama konsol var oyun yok :(

En kötü ihtimal karşılaşmayı replay ile kaydedip kod paylaşılır çok güzel bir turnuva olur.
Bende kesinlikle katılmak isterim ancak hem FC codeumu unuttum hem de konsolumu 1 sene boyunca kullanamayacağım
Ou tier mi yapcaz reiz
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6