Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X/Y Wi-Fi Turnuvası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Ben hala katılıyorum :D
Beni ekleme reis 2 hafta sonra yapılırsa katılırım
14 kişi olursak grup aşaması yapabiliyoruz güzel şekilde ama herkesin en az 6 maç yapması gerekiyor. 1 haftada yetiştirebilir miyiz bilmiyorum. kuraları çekince bi fikstür oluşturacağım ona göre herkes kararını söyler. tek maç elemeli yaparsak ilk aşamadan sonra 7 kişi kalacak elimizde oradan sonra nasıl ilerleteceğimiz büyük bir sorun.
Bence grup iyidir :)
Grup iyidir arkadaşlar. 7'şerli iki grup yapalım. her gün bir maç. 6 günde grupları bitirelim. grup ikincileri çaprazlama grup liderleriyle eşleşip yarı final oynasınlar. 8 günde bitirelim derim ben. gayet de unutulmaz bir hafta olur hem katılanlar için. hem grup olması daha iyi hemen elenmez insanlar tadını çıkarır.
Gruplar ve fikstür belli oldu. Maç tarihleri yeni açılacak konuda belirtilecektir. Grupları ilk 2 sırada bitirenler yarı finale çıkacaklar. Zaman kısıtlı olmasa ilk 4 çıkar çeyrek final yapardık ama şu an zaman yok.

Grup liderleri diğer grubun 2.si ile yarı final maçı yapacaklar. Kurallar ve turnuva takibi için yeni konu açacağız.

GRUP 1GRUP 2
1) _Erdi_
2) ferrothorn
3) Egepc
4) ギョカイ
5) mesoo
6) semix18
7) meterizard
1) RyanAnders
2) onur13bjk
3) ExtraLiqht
4) celloh90
5) _411_
6) Jazzinkanto
7) TheFairyHunter


Grup 1 Fikstür

[Resim: nwjtlxl.png]


Grup 2 Fikstür

[Resim: VeRE97B.png]



Gruptaki kişi sayısı tek olduğundan her roundu bir kişi bay olarak geçiyor. Puan tablosu galibiyet sayısına göre oluşturulacak. Daha önce de belirttiğim gibi üst tura çıkmak için grubu ilk 2 sırada bitirmeniz gerekiyor.
Ayarlanaildiğine sevindim! format nasıl olacak?
Beni neden çıkardınız turnuvadan ?
Evet katılabilirim[Resim: pollbar-s.gif][Resim: pollbar.gif][Resim: pollbar-e.gif]
celloh90, Egepc, ExtraLiqht, ferrothorn, HarLequin, Jazzinkanto, mesoo, meterizard, onur13bjk, RyanAnders,semix18, TheFairyHunter, _411_, _Erdi_, ギョカイ


yahu kaç gündür ankete oy kullanın diyorum. kurayı ordaki isimlere göre çektim. senin attığın mesajı görmedim kusura bakma. katılmayan çıkarsa onun yerine alabiliriz.
Kaç kere ben de varım yazmışım ama madem yorumlara bakmayacaksınız konuyu kitleyin en başından boşuna mesaj yazmayıp direkt anketi oylardım, o kadar mesaj atmışım ben de varım diye.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6