Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X/Y Wi-Fi Turnuvası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Burada öncelik anketti. ona göre sayı tuttuk. 14 kişiye göre sistem ayarladık. burada hata benim değil. ben oy veren 15 kişiden katılmayan varsa yazsın dedim. katılanlara mesaj yazın denilmedi.
Bravo, gerçekten çok süper bir sistem. 2008'den beri üyeyim bu siteye anlayış gösterip düzeltmenizi beklerken verdiğiniz cevaplar gerçekten çok hoş, bu sitenin sahibi bana bunu yapıyorsa burada işim yoktur benim.
"senin attığın mesajı görmedim kusura bakma. katılmayan çıkarsa onun yerine alabiliriz." evet oldukça anlayışsız bir cevap atmışım.

İlk mesajda yazan şu kısım konunun neden kilitli olmadığını açıklıyor: "Kesin olarak katılabilecek olanlar ankete evet oyu verebilirler. Konsolu olmayıp katılmak isteyenler de 2 yi tercih edebilirler :) Tabii konuya görüşlerinizi önerilerinizi de belirtebilirsiniz." Mesajlar sistemi belirlememize yardımcı oldu.

sanki kasıtlı yapmışım gibi davranıyorsun. dalgınlık veya yoğunluktan unutmuşum eklemeyi. zaman kısıtlı olduğundan biraz da acele ile halletmem gerektiğinden direkt ankete bakıp ayarladım doğal olarak. mesaj atanların oy kullanmamış olabileceği aklıma gelmedi ne yalan söyleyeyim.

varsa bir önerin maçlar başlamadan bir çözüm bulalım. 15 kişi ile yapılacak turnuva için ben sistem bulamadım. illa bi yerde tıkanıyor.
Gruplardan birine bye yerine haksızlık yapılan kişinin adını yazmak çok zor olmasa gerek. Onun yerine işi yokuşa sürmüşsünüz. Gruplardan çıkan kişi sayısı yine değişmez, sadece gruptakiler 1 maç fazla yapmış olurdu ama tabi siz böyle uygun görmüşsünüz.
O zaman bir gruptakiler 1 tane maç fazla yapmış olacak. onlar için haksızlık olmuyor mu?
Bu bir öneriydi nasıl bir sistemle kuralar çekildi bilmiyorum. Ancak fazladan maç yapmak ne gibi bir haksızlık getirir onu anlayamadım, ayrıca baştan beri katılmak isteyen birini sırf ankete yazmadığı için saymamakta haksızlık gibi bence.
Fazla maç demek diğer gruptakilere haksızlık. birileri için yeni fırsat vermiş oluyorsun. belki o maç grubun kaderini değiştirecek. ama diğerlerine böyle bir şans vermiyorsun.

ben üstte sebepleri açıkladım. kurayı online siteden çektim ve anketten direkt isimleri kopyaladım. o an mesajlara bakmak aklıma gelmedi. ankete oy kullanmak mesaj atmaktan daha kolay bir eylem ve sayıya direkt ulaştığımız için anketi referans aldık. daha fazla uzatmaya gerek yok.

karşılıklı hata yapılmış. çözümü de zor değil. bana öneri sunuldu da hayır mı dedim? delpiero önerisini sunarsa ona göre ayarlarız bişeyler.
Önerim beni turnuvaya dahil etmeniz. Şimdi bu nasıl olacak diyeceksiniz toplamda 16 kişi olursa daha güzel bir sayı olmuş olacak. Şu an sayı 14, beni de dahil ederseniz sayı 16 olmuş olacak bu sayede kimse pas geçmemiş olacak. Diğer arkadaşla konuştum zaten oda katılmak istiyor.
(08-09-2014, 03:28 PM)CrasHorizon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Önerim beni turnuvaya dahil etmeniz. Şimdi bu nasıl olacak diyeceksiniz toplamda 16 kişi olursa daha güzel bir sayı olmuş olacak. Şu an sayı 14, beni de dahil ederseniz sayı 16 olmuş olacak bu sayede kimse pas geçmemiş olacak. Diğer arkadaşla konuştum zaten oda katılmak istiyor.
Güzel benim önerim de bu olsun o zaman ikimizi de turnuvaya dahil etmeniz :)
şimdi oldu işte :D o zaman ben kuraları çekiyorum. tek elemeli şekilde 16 kişili turnuva yapıyoruz. 1.tur, çeyrek final, yarı final ve final şeklinde olur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6