Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X/Y Wi-Fi Turnuvası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Ya da turnuva olmayacaksa, triple battle'da savaşmak isteyenler özel mesaj atabilirler :)
Bekliyorum.
Turnuva olacak gibi biz 10-11 kişi katılırsa yapmayı düşünüyorduk ama görülen o ki şuan katılabilecek net 14 kişi var biraz daha beklemekte yarar var 1-2 kişi daha katılırsa 16 kişilik güzel bir turnuva yapmak niyetimiz.
16 kişilik 4 gruplu turnuva şahane olur arkadaşlar :)

turnuva iptal mi arkadaşlar. üniversite başlıyor ne oldu planlar ?
15 çok sorunlu bir rakam. bir kişi daha katılacağım derse gayet güzel bir sistemle turnuvayı yapabiliriz. bir de bu 15 kişinin kesin olarak katılacağını belirtmesi lazım ona göre kura çekimi yapacağız.

eğer 15 kişi ile yaparsak elimizde çok bir seçenek olmuyor. büyük ihtimal ilk olarak grup aşaması olacak. ama ondan sonraki bölümlerde oldukça sıkıntılı sorun olmayacak adil bir sistem bulmaya çalışacağım. ama eğer 15 kişi ve grup aşamalı olursa herkes en az 4 maç yapmış olacak bu da uzun süreç olabilir. tek elemeli yapamıyoruz çünkü elimizde 15 kişi var ve 2'ye bölünmüyor.

kısaca bir kişi daha katılsın ve tek elemeli güzel bir turnuva yapalım.
Kaç para ulen bu 3DS :( Şu turnuvalara katılmayı çok istiyorum be.
(05-09-2014, 09:58 PM)PSPGAME Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kaç para ulen bu 3DS :( Şu turnuvalara katılmayı çok istiyorum be.
Gittigidiyorda 200 küsürdü sanırım.
Turnuva 15-16'sına kadar bitebilirse çok iyi olur arkadaşlar. okullar açılacak, iş güç koşuşturmaca derken aksar yoksa işimiz.
Bu akşam kesin kararı verip haftaya turnuvayı bitirmeliyiz bir şekilde. Sıkı bir takvim olabilir grup aşamalı olursa.
Ben katılmak istiyorum ama çalıştığım için katılabilir miyim bilemiyorum... :(
Katılamayacakların bu akşama kadar kesin olarak bilgi vermesi lazım. belirtilmezse kuraya ekleyeceğim herkesi. maça katılmayanlar direkt diskalifiye edilecekler. yapacağımız sisteme göre de eşleşmeler yenilenecek. herkesin adil şekilde üst tura çıkmasını sağlayacağız bir şekilde.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6