Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 18.Film: Hoopa and the Clash of Ages
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Ben bir şeyi çok merak ediyorum. Acaba bu efsaneler Ash'in önceden karşılaştığı efsaneler mi? Tamam Anime ile filmler çok da bağlantılı değiller ama filmler birbirleriyle bağlantılılar. Örnek vermek gerekirse 10, 11 ve 12. filmler. Bunlar birbirleriyle bağlantılılardı ve önceki olaylar yaşandı kabul edildi. "The Mastermind of Mirage Pokémon" adlı özel filmde de yine benzeri bir durum vardı. Belki bunda da Ash'in önceden karşılaştığı efsaneler vardır. Yeni efsaneler de olabilirler sonuçta bir efsaneden sadece bir tane yok. Örnek olarak anne Lugia ile yavru Lugia'yı gösterebiliriz. Veya Freeze Frame adlı bölümdeki Articuno ile Noland'ın Articuno'sunu. Yani farklı da olabilirler aynı da. Ancak aynılarsa baya ilginç bir film olacağı kesin.
XY filmlerinin de DP'deki gibi birbiriyle bağlantılı olmaları güzel olur.Pokedexe göre Zygarde Kalos'u gözetleyen ve ekosistem bozulunca gizli gücünü açığa çıkaran bir pokemon.Bu filmdeki olaylar bir sonraki Zygardelı filmin tetikçisi olabilir mesela.

Ash'in bu pokemonlarla daha önceden karşılaşıp karşılaşmadığı konusuna gelince, genesectli filmi hatırlarsak bir fragmanda Ash Mewtwo'yu görünce kırk yıldır tanıyormuş gibi ona ismiyle hitap etmişti.Ama gerçek filmde öyle bir şey olmadı hatta Ash ve Mewtwo ilk defa karşılaşıyormuş gibi gösterildiler.Aynı trollüğü yine yapabilirler, dikkat :D Fİlmin konusunun nasıl işleneceğinine kalmış bir şey bu ama filmde özellikle Ash ve Arceus'un önceden karşılamış olduğunun belirtilmesini isterim doğrusu.Ash'in Arceus'u tanıdığı ortaya çıkınca Serena, Bonnie ve Clemont'un yüz ifadeleri nasıl olurdu acaba :D 
Onun dışında eğer Ash, Arceus ve diğerlerine hayatında ilk defa görmüş gibi bakarsa da bu Orastan beri konuşulmaya başlanan multiverse teorisini güçlendirmiş olur: https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=12492
Bağlantılı olmaz kanımca. Oyun üzerinden konuşacak olursak her oyun birbirleri ile paralel evrenlerde geçiyor. Tanıma gibi bi durum beklemiyorum.
Yeni resimler:
Spoiler:
[Resim: dcFwFub.jpg]
Spoiler:
[Resim: 4U4zoRV.jpg]
Spoiler:
[Resim: SR4zkCM.jpg]
Spoiler:
[Resim: 7oLc8vh.jpg]
Spoiler:
[Resim: mq18VJK.jpg]
Spoiler:
[Resim: t9PBOPG.jpg]
En iyi film olmaya aday.Ayrıca Ash için son yaklaşıyor gibi.Geçmişte gördüğü tüm efsanevi pokemonlar var.Pokemon bence radikal değişikliklere gidiyor.Arceus Kyurem savaşı enteresan olacaktır.Tabi gönlümde Mewtwo Arceus Hooh Lugia savaşı vardı.Ama bu savaşlarda harika olacak.Ama o kadar savaş sahnesini ne kadar süreyle koyacaklar o da ayrı soru.
İsa beye katılıyorum , acaba artık pokemon serisi bitiyor mu ??
Forumda hala Pokemon'un biteceğini sananlar var(Umutsuz vaka)
Pokemon çok genis bir konu bitmesine çok var 18 yıl olmuş ama hala işlenecek çok şey var.
Pokemon en az 10 yıl daha devam eder.Ama Ash ile olan seri bence 2-3 nesil sonra bitebilir.Yada Ash'in yaşını büyüterek devam edebilirler.Ama pokemonun bitmesi imkansız gibi bir şey yeni karakterlerle devam ederler.
@isaalptekin41

2-3 nesil nerden baksan 10 yıl yapar zaten ama başka karakter olayı çok sıcak gelmiyor.Dediğim gibi akil hocalığı yapması daha iyi olur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26