Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 18.Film: Hoopa and the Clash of Ages
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Jessie'nin Pumpkaboo'su da evrimlesiyor. Yanlış hatirlamiyorsam taş ile evrim geciriyordu?? Ve Luxray ^-^ Luxray, animedeki bolumlerini izlemeden favorim olan bir Pokémon ve cok cool duruyor.

Edit: Trade ile evrimlesiyormus tas ile degil o.o
Bence animede bir dövüş esnasında evrimleşecek. Yanlış hatırlamıyorsam sadece shelmet ve karrablast'ın trade ile evrimleşişini görmüştük unovada.
2. resimdeki Florges, Noibat ve Gothita yakalanma olasılığı çok yüksek pokémonlar; Snorlax'ın yanlızca Meloetta kısa filmindeki gibi uyurken bir yerleri tıkayacağını düşünüyorum. Florges, Noibat ve Gothita tam Serenalık pokémonlar, Ash veya Clemont, Noibat alabilir ama zaten Ash'in Goodra'sı olacağı için 2. dragon pokémonu vermezler.
Filmin Hoopa halkalarıyla ilgili olması güzel ama keşke Hoenn ile sınırlı kalmasa, birkaç efsane daha koysalar da tüm zamanların en iyi pokémon filmi ortaya çıksa olağanüstü olur. Ama tamamıyla bir OR&AS tanıtımı olacağı için böyle bir şey yapmazlar. Rayquaza'nın shiny olması biraz tuhaf geldi bana. Bir anda bu nesilde bir shiny fırtınası olmaya başladı. Magikarp, Hawlucha, Metagross ve şimdi de Rayquaza. Bari Ash de shiny Clauncher yakalasa da kırmızı yengeç takımını tamamlasa...
Ben Noibat'i James e vereceklerini düşünüyorum. Jessie nin hali hazirda Wobbufet'i var. Kameraman bir kız vardi arada gözüken. Onda gelismisi vardi bizimkilere vereceklerini düşünmüyorum.
Serebii.net'in Facebook sayfasında az önce gördüğüm kadarıyla film hakkında yeni resimler ve bilgiler koyulmuş. Şu sıralar mobil dışından bağlantı kuramıyorum. Yanlış bilgi vermemek adına eklemedim, imkanı olan biri bakıp resimleri konuya eklerse daha iyi anlaşılır tabi.
The Archdjinni of the Rings: Hoopa

Spoiler:
[Resim: AhUzKdZ.jpg][Resim: 9R85jYw.jpg]

Kaynak: Serebii.net
Hoopa eventı da filmle beraber çıkar herhalde. Büyük ihtimalle de bundan sonraki filmde de Volcanion konu olacaktır.
Bencefilmde evrim veya yakalama olmaz çünkü izlemeyenler anlamaz ve film animeye bağlanmaz
Zaten senin dediğin sebepten dolayı filmlerde hiç yakalama olmuyor. Bu pokémonların tartışması filme kadar geçecek süre içinde yakalanabilecek olanlar hakkındaydı.
[Resim: FmXdQs8.png]

18.Filmde Shiny Mega Rayquaza, Primal Groudon, Primal Kyogre ile birlikte Hoopa da gözükecek.Filmle birlikte gelecek yeni Pikachu kısa bölümünün ismi ise "Pikachu and the Pokémon Band".

Özet:

"Ash ve arkadaşlarının Pokémon macerası devam etmektedir.Yolları çölde bir Pokémon merkezine düşer.Pokémon merkezinde bir yandan dinlenirken bir yandan da donutlarını yemektedirler.Birdenbire arkalarında gizemli bir halka belirir ve o halkanın içinden uzanan bir el donutları kapar.Ash engellemeye çalışır ancak el tarafından Pikachu ile birlikte halkanın içine çekilir.Ash ve Pikachu halkanın içinde aniden kaybolur.Serena, Bonnie ve Clemont şaşkınlıktan kalakalırlar.
Ash ve Pikachu gizemli pokémon Hoopa'yı görürler ve etrafın değiştiğini farkederler.İleride büyük binalar seçilmektedir."




Kaynak bulbanews
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26