Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 18.Film: Hoopa and the Clash of Ages
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
18.film yeni fragman:

Fragmanı beğendim 17. Filmden daha güzel olacak gibi.
Fragmanin sonundaki resmi daha once gormustuk sanirim. Bizimkilere ek olarak Torchic , Noibat , Snorlax var ve Pumpkaboo evrimlesmis
Güzel olacağına emin olabilirsiniz.Hatta bu film çok izlenecek....

Japonya'daki fanları çok kıskanıyorum sinemada izleyecekler :(
Hayalet tipi pdw konusuna Hoopa'yı ekledikten sonra bilgileriyle merak uyandıran Hoopa'yı fragmandan sonra daha da merak etmeye başladım. Özellikle dün çıkan Pokemon Special Strongest Mega Evolution serisinin 3. filminin fragmanı çıktıktan sonra efsanevi ve mega evrimli pokemonlarla fazlasıyla görsel bir şölen bizi bekliyor... ;)
[Resim: 5elzrws.jpg]

Mary:
[Resim: mary.jpg]

Barza:
[Resim: barza.jpg]

Gezgin:
[Resim: thetraveler.jpg]
Yeni karakterlere özelliklede Barza'ya bayıldım.Sanki Pokemon'un finali gelecek gibi bu nasıl filmdir böyle...Tüm efsaneleri içeren bir film her zaman Pokemon hayranlarının hayallerinden biri olmuştur.Ayrıca Arceus'da var ; en sevdiğim Pokemon.Yalnız koskaca Tanrı'yı görüyorlar ; Clemont ve diğerlerinin tepkisini çok hafif buldum.Pokemon'u gerçek hayat olarak düşünürsek Bonnie çok şanslı.Bu yaşta neredeyse tüm efsaneleri ve Arceus'u görmek...Hoopa ise tüm efsaneleri çağırabildiğine göre oldukça güçlü yada özel olmalı.Dediğim gibi şimdiye kadarki en güzel Pokemon filmine hazır olun.
(05-03-2015, 04:22 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sanki Pokemon'un finali gelecek gibi bu nasıl filmdir böyle...

Film gerçekten de böyle bir izlenim veriyor,Pokemon'un bitmesi benim kabusum olur.

Listeye bakın;
Featured Pokémon
Primal Kyogre
Primal Groudon
Mega Rayquaza
Hoopa
Lugia
Latios
Latias
Dialga
Palkia
Regigigas
Giratina
Arceus
Reshiram
Zekrom
Kyurem
Hikaye:

EFSANELER EFSANELERE KARŞI!
Pokemon film tarihindeki en şiddetli savaş başlamak üzere!

Çölde bir şehir olan Désser, 100 yıl önce pokemonların savaşı esnasında büyük yıkıma uğrar.Bu savaşı başlatan pokemon birisi tarafından mühürlenir ve her şey normal haline döner.O gün bu gündür şehirde huzur hakimdir.

Ash ve arkadaşları yolculuklarına devam ederken Mary ve yaramaz Hoopa ile karşılaşır.Désser şehrine vardıklarında Mary'nin abisi Barza ile tanışırlar.Ama Barza'nın aklı başka yerlerde gibidir.Barza'nın bir zamanlar yıkım getiren pokemonun mühürlenmesinde kullanılan "Prison Bottle"ı tuttuğunu farkederler.Şişeden habis bir hava yayılmaya başlar.Anlaşılan geçen yıllar içinde mühür bozulmuştur.
Efsanevi pokemonlar arka arkaya belirmeye başlar.Primal Groudon, Primal Kyogre, Dialga, Palkia, Giratina and Kyurem...Şehir bir kez daha büyük bir felaket ile karşı karşıyadır.
Şehri korumak için Hoopa başka efsanevi pokemonlar çağırır.Ash ve arkadaşları Hoopa'nın çağırdığı efsanevi pokemonlar ile birlikte şehri korumayı başarabilecekler mi? Ve bu kötü gücün gerçek kimliği acaba nedir?


Mary: Barza'nın kız kardeşi.Hoopa'ya göz kulak olmaktadır.

Barza: Mary'nin abisi.Prison Bottle'ı bulur.

Seyyah: 100 yıl önce Désser şehrine yıkım getiren pokemonu mühürleyen kişi.
Keşke fragman biraz daha uzun olsadı ya çok güzelmiş
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26