Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 18.Film: Hoopa and the Clash of Ages
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Yeni cıkan FF4 gibi olmus :D
Araştırmadım ama filmlerin dünyanın geri kalan kısmındaki izlenmesi ile birlikte mi o oranlar.Oyleyse çok kötü sayılmaz, daha dünyaya açılmadı sonuçta .
Sadece Japonya ise bütün sonuçlar bu üzer beni.
Ben daha izlemeden en sevdiğim Pokemon filmleri arasına girdi. =T
Gerçi baktılar anime izlenme oranları düşüyor verirler iki doz Mewtwo, Charizard izlenme oranı artar (black-white daki gibi)
Filmlerimin çoğu korsan  O_o . Yani o filmlerin düşmesinin nedeni benim gibi korsan tercih edenlerdir, mali durum yok ne yapalım  Grimace . Ama keldeo filmi çok iyi bir filmdi neden öyle dedin anlamadım; evet bu filme haksızlık yapılıyor ama bu yüzden suçu başka filmlere yüklemeye gerek yok. Suçu olan varsa Nintendo; hala pokemonun mantığında değişiklik yapmadı. Ben pokeballardan nefret ediyorum. O yüzden pokemonla aramı biraz açtım  =D .
Suçu başka bir filme yüklemiyorum zaten lakin benim için en kötü Pokemon filmi Kyurem vs Sword of Justice.Bunu gerek Pokemonları,gerekse de karakterleri bakımından en sevdiği nesil 5. olan birisi olarak söylüyorum.Bu filmin (haksız) başarısızlığını neden alakasız başka bir filme atayım ?
Yanlış anlamışım durumu özür dilerim. Bazen bu konularda çok başarısız olabiliyorum. Özür dilerim iyi günler.
Estağfirullah özür dileyecek bir şey yok.Pokemon'un mantığının değişmesi fikrine katılıyorum.Her ne kadar bu hali de kabulüm olsa da artık insanlar sıkılmaya başladı.Yeni bölge,yeni Pokemonlar,karakterler hadi 3,4,5 idare etti ama çok şükür geldik 6. nesile.İzleyenler haklı olarak yeni şeyler görmek istiyorlar.Artık ben ne zaman yeni bir junior-efsane görsem "Aha Ash ve yoldaşlarının gelecek filmde kurtaracakları karakter" diyorum.Böyle olmamalı.Yine de bu film beni şaşırtmadı değil.Tüm efsaneleri toplayıp yüz yüze getirmek cesur bir hamle.Bir arkadaşın da dediği gibi umarım bu rakamlar sadece Japonya içindir.Eğer değilse birgün gerçekleşeceğine asla inanmadığım şu sonuç çıkıyor: Pokemon'a olan ilgi gerçekten de azalmış.
Pokemonun son filmi 25. günü itibariyle 13.8 milyon dolar hasılat elde etmiş.Ayrıca film Top 10 listesinin dışına çıkmış bulunmakta.

Geçen yılın filmi lider girdiği açılış haftasından sonra kademeli bir şekilde gerileyerek (1 → 3 → 4 → 6 → 8 → 8 → 8 → 10) kapanış haftası olan 8. haftasını 10. sırada tamamlayarak toplamda 27 milyon dolar hasılat elde etmiş. 

Bu arada veriler doğal olarak Japonya'dan.Filmlerin dünyada sinemada gösterildiği başka yer yok diye biliyorum ben.Yıllardır film izlerken köşedeki Cartoon Network logosunu görmediniz mi :D Hem Japonlar beğenmemişse batı dünyası hiç beğenmez emin olabilirsiniz.
Japonya dışında seveni daha çok doğal olarak ama bence çok da kötü bi sonuç değil.Benim şaşırdığım nasıl internete düşmedi,korsana karşı bi insan olarak takdir ettim japonları -_-
(12-08-2015, 01:49 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Japonya dışında seveni daha çok doğal olarak ama bence çok da kötü bi sonuç değil.Benim şaşırdığım nasıl internete düşmedi,korsana karşı bi insan olarak takdir ettim japonları -_-
Düşse de sinema çekimi düşer. Herhalde Japonya sinemalarında çekim için alınan önlemler çok yüksek ya da kimse bir anime için bu zahmete girmek istemiyor.
Küçük efsanelerden ve çocuksu karakterlerden zevk almayan bir toplum olusturdular. Bir nevi fazla spoiler verilmesi de cabası. Hatirliyorum ki Act 3 yayınlandığında Rqyquazanin iki efsaneyi devirişi aylarca konusuldu. Youtube da en az 10 ayrı kanalda yuklendi ve yorumlari hep okurum. Sadece iki üc dakika bir mac yapildi ve bu kadar konusulup izlendi. Filmde ise 3 kati efsane vardi. Buna bakacak olursak filmde de bu oranda ilgi olmasi gerek. Ancak dedigim gibi cocuksu karakterler ve efsaneler ayrica dikkatsiz spoiler vermeler nedeniyle bence film Japonyada tutmamis olabilir. Yurt disinda daha da ilgi duyacagina eminim. Eski filmlerin doneminde teknoloji simdi ki gibi degildi. Telefonu acip herseye ulasabiliyorsun. O zaman dergiler, bilgisayardan girip bakilabilecek siteler falan vardi. Japonya degil dunya genelini dusunuyorumnbunubyazarken. Cok degil daha 5 yil once dokunmatikler yayginlasti. Spoiler olayi hep vardi ama simdiki gibi bilgiye ulasamiyorduk. Bennsahsen bunlarindusunup soylerken bile filmde yer alan efsaneleri ogrendigimi, Ashin efsanelere komut verdigini, Hoopanin iyi ve kotu halini ve amacini ogrendigim icin sabirsizlikla beklemiyorum. Yayinlansin da gorelim bakalim modundayim. Umarim yanlis anlasilmam ama oyunlar disinda bu cocuksuluk ve eglence yaratma icin basitlesen senaryo degisir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26