Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X Youtube Serisi! (Pokemon Sevenler Bakabilir Mi?) 19. Bölüm Geldi!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Bugün başladım ilk 2 bölümü izledim güzel anlatışın falan beğendim kullandığın saldırıları daha bilinçli kullanmalısın ama
(23-02-2014, 08:19 PM)suskunkral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Blaziken iyidir kullanmanı tavsiye ederim su pokemonu olarakda swampert kullan bence.Tabi taktiklerine sayg duyarım seni yönlendirmek gibi olmasın.
Merhaba hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Su pokemonu olarak Kanto starterımız Wartortle'u kullanıyoruz :D Dövüş tipi olarak ise Blaziken'de karar kıldık, Combusken'i evrimleşmesi için eğitiyoruz. Lütfen takipte kalın :)

(23-02-2014, 01:52 AM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]6 Pokemon kullanacaksan Blaziken'den dolayı Lucario'yu almaman daha iyi olur bence de.Blaziken hem dövüş türü hem de mega evrimi var,Lucario kullanmak için bir sebep yok bu yüzden.
Merhaba, kusura bakmayın dün geceki yorgunluk ile yorumunuzu görmedim, yolumuza Combusken ile devam ediyoruz, Wi-fi savaşlarında ise Lucario'ya sıkça yer vermeye çalışıcam. Aramızda bi bağ var sanırım, eğitmesem bile favorim :D Lütfen takipte kalın :)

(23-02-2014, 09:01 PM)superioshunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün başladım ilk 2 bölümü izledim güzel anlatışın falan beğendim kullandığın saldırıları daha bilinçli kullanmalısın ama
Teşekkürler, videoları beğenmenize sevindim :) Pokemon oyunlarını küçüklüğümden beri oynarım ve elimden geldiğince saldırıları mantıklı kullanmaya gayret ediyorum ancak hala yeterince iyi değilim bu yüzden elbette hatalarım oluyor, kusura bakmayın :D Yinede yapabildiğimin en iyisini yapmaya devam ediyorum, lütfen seriyi izlemeye devam edin :)

Merhaba arkadaşlar, bugün gelen 2. videomuzda farklı bişi yapıyoruz
BONUS serimizin ilk bölümünde takımın yeni üyesi Eevee'yi bi Sylveon'a evrimleştirme yöntemini elimden geldiğince açıkladım, umarım seversiniz :)

BONUS 1: Eevee Nasıl Sylveon'a Evrimleştirilir?
Sylveon hayırlı uğurlu olsun bakalım =D
(24-02-2014, 12:10 AM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sylveon hayırlı uğurlu olsun bakalım =D
Teşekkür ederim, ilk defa bi fairy tipi eğitiyorum bu yüzden hatalarım elbette olur :D Yapabildiğim kadar iyi oynamaya gayret ederim. Bu arada yeni bölümü bugün yükleyemiyorum maalesef, çok fazlasıyla ödevim olduğu sebebiyle :D Yarın ki bölüme kadar görüşmek üzere, anlayışınız için teşekkür ederim :)
Sylveon iyi oldu hayırlısıyla kullanmanı dilerim
(25-02-2014, 08:14 PM)suskunkral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sylveon iyi oldu hayırlısıyla kullanmanı dilerim
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, takipte kalın lütfen :)

Merhabalar arkadaşlar, yeni bölümü düzenleme işlemleri bitmek üzere, bu akşam 10 gibi yayında olur diye düşünüyorum. O zamana kadar hoşçakalın :)
8. bölümü izlememiştim, art arda izleyeceğim yeni bölüm gelince. Bekliyorum, kolay gelsin.
İyi akşamlar millet, yeni bölümümüz geldi kusura bakmayın telif hakkı problemleriyle boğuştuğum için 2 saat gecikme oldu :D İyi seyirler, umarım beğenirsiniz :)
Bölüm 9: Cyllage Şehri ve Uçurum Rozeti!
Indiriyorum, yarin izleyecegim. Yorumunu yaparim yarin.
Amaura > rock/ice
Tyrunt > rock/dragon ;)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18