Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X Youtube Serisi! (Pokemon Sevenler Bakabilir Mi?) 19. Bölüm Geldi!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(23-03-2014, 02:10 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni video gelmiş :D Buarada ben Pidgeot'un elite 4'da etkili olacağını sanmıyorum.Malum birisi ejderha ki Sylveon'un alanı,diğeri su bunu da Ampharos,çelik ise 2 ateş pokemonun var zaten,ateş de Blastoise'in yani Pidgeot nötr zarar verecek 4 elite üyesine de.Ne almalısın diye sorarsan ben Honedge derdim.Kendisi yavaş ama savunmaları yüksek ve çelik olduğu için de birçok türe dayanıklı,shadow sneak de yapabiliyor ve tabii yeni bir pokemon :D
Zaten başta bu yüzden demiştim birçok pokemon kassan belki daha iyi olabilir karar veremessen diye hem de exp share varken.
Bence de Pidgeot'u emekli etsek fena olmaz.Honedge mantıklı ama Honedge'i alırsak hiç sky battle göremeyiz.Benim oyum Noivern'den yana.Eğer bulunabilirse tabii :D
Noivern benim da aklıma geldi ama önceki evriminin statları çok düşük zor kasılıyor biraz.
(23-03-2014, 08:04 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Noivern benim da aklıma geldi ama önceki evriminin statları çok düşük zor kasılıyor biraz.
Bize action replay codes lazım =D
Noibat gormeyi cok isterim :) Bu arada esprisine dendiginin farkindayim ama sakin isin icine hile mile katmayin....
(24-03-2014, 04:19 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Noibat gormeyi cok isterim :) Bu arada esprisine dendiginin farkindayim ama sakin isin icine hile mile katmayin....

Zaten istese de olmaz 3ds tam hacklenmediği için AR de yok :D
O zaman tamam ani cikisim icin kusura bakmayin :) Bu projeye gercekten onem veriyorum ve her zaman dedigim gibi artik Turkiye icin dogru duzgun Pokemon walkthrough ceken birisi sart.Bu projenin hakkiyla tamamlanmasi beni cok mutlu eder.İmkansiz ama olasi bir hile tum sihiri mahvederdi.Zaten her seyi gectim Servan'in asla hileye basvurmayacak biri oldugunu dusunuyorum :) Ayrica Noibat konusunda da ciddiyim ;)
17. bölümü yeni izledim altta yazan "Alakazam'ın IQ'su 5000 civarındadır" yazısı Pokédex girdisinden gelme ama yanlış bir bilgi IQ testinde maximum puan vardır artı bu testte en yüksek alan insan 218'dir.Uzun lafın kısası yine bir Dex girdisinde saçmalanmış.Eğer Alakazam'ın IQ'su 5000 olsaydı İnsanlar Alakazam'ları değil Alakazam'lar insanları kontrol ediyor olurdu.
(28-03-2014, 11:26 PM)fberkam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]17. bölümü yeni izledim altta yazan "Alakazam'ın IQ'su 5000 civarındadır" yazısı Pokédex girdisinden gelme ama yanlış bir bilgi IQ testinde maximum puan vardır artı bu testte en yüksek alan insan 218'dir.Uzun lafın kısası yine bir Dex girdisinde saçmalanmış.Eğer Alakazam'ın IQ'su 5000 olsaydı İnsanlar Alakazam'ları değil Alakazam'lar insanları kontrol ediyor olurdu.
Önceden de dediğim gibi pokedex girdileri tamamen eğlence amaçlı hatta bazılarında sırf dalga amaçlı yazıldığını bile söyleyebilirim.Japonlar böyle şeyleri komik buluyor genelde :D
Ben malumunuz nedenden dolayi izleyemiyorum ve bu cok sinirimi bozuyor.Ozelden bilen biri bunun cozumunu yazabilir mi ?
Arkadaşlar yeni videolar gelmeye devam ediyor. Artık günlük olarak video koyuyorum, ufak bi ara verdik, aşağıda açıklaması var, tüm bu yazdıklarımı okursanız çok sevindirirsiniz, 1 haftalık aranın ardından söylemek istediklerimi buraya sığdırdım. Hepinize ayrı ayrı iyi seyirler dilerim :)



Arkadaşlar tüm eksik videoları konu başına güncelliyorum, her yeni videoda ilk sizlerin haberi olmasını sağlayacağım. Sizlerin desteğiyle başladığım bu seriyi sizler ile bitirmek görevim oldu artık :D

Son olarak eklemek istediğim bi durum daha var, 1 hafta boyunca yeni bölüm gelmedi. O konuda zaten kendimi kötü hissediyorum, alıştıktan sonra yükleyemeyince boşluğa düşüyor insan :D Bunun nedeni ise Youtube'un engellenmesi ve benim saçma sapan adil kullanım kotam oldu. Artık böyle bi problemin yaşanmaması için elimden geleni yapmaya karar verdim, 4 adet bölüm şimdiden hazır. Günlük olarak yüklemeye devam ediyorum, sizleri eğlendirirken kendim de eğleniyorum :D Desteklerinizi esirgemeyin, sonraki bölüme dek görüşmek üzere, Pokémon dolu günler!

(24-03-2014, 07:54 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O zaman tamam ani cikisim icin kusura bakmayin :) Bu projeye gercekten onem veriyorum ve her zaman dedigim gibi artik Turkiye icin dogru duzgun Pokemon walkthrough ceken birisi sart.Bu projenin hakkiyla tamamlanmasi beni cok mutlu eder.İmkansiz ama olasi bir hile tum sihiri mahvederdi.Zaten her seyi gectim Servan'in asla hileye basvurmayacak biri oldugunu dusunuyorum :) Ayrica Noibat konusunda da ciddiyim ;)
Merhaba, konudan size cevap veremedim ama şimdi yazabilirim sanırım. Bana güveniniz için çok teşekkür ederim sizler sayesinde bu seriyi bitiricez, oyunda hile gibi durumlar asla ve asla yaşanmaz, daha nice Pokémon serilerinde beraber oluruz hepsini dürüst bi şekilde bitiririz umarım. Pidgeot ileride yetersiz kalırsa çıkarmayı düşünürüm ancak şimdilik kalması daha iyi olur gibi, sonuçta takımımızın 2. üyesi ve birlikte çok güzel savaşlar geçirdik. Pokémon serilerine oyun gözüyle değil, gerçekten rol yapma gözüyle bakıyorum. Pokémonlarınız ile aranızda küçük de olsa bi bağ kurmak bizleri daha iyi oyuncular yapar :) Elbette bu benim düşüncem mutlaka saçma bulanlar da olur ama ben küçüklüğümden beri Pokémonlara bu gözle yaklaştığımdan dolayı benim için çok ayrı yerdeler :D Lütfen takipte kalın, iyi oyunlar!

Arkadaşlar Youtube'a girme konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar ZenMate isimli Chrome eklentisi sayesinde rahatça istedikleri web adreslerine girebilirler. Eklentiyi kurun ve sadece "ON" butonuna basın, her site rahatlıkla açılacaktır. NOT: Bu şekilde paylaşımlar yasak ise yönetici arkadaşlarımdan çok özür dilerim, sadece bilgilendirme amaçlı yazmak istedim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18