Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X Youtube Serisi! (Pokemon Sevenler Bakabilir Mi?) 19. Bölüm Geldi!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(15-02-2014, 12:30 AM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bayağı sevdim bu iki videoyu ve gördüğüm kadarıyla senden başka benim gördüğüm sadece soniczeki'nin X & Y videosu çektiğini düşünürsek bu kanalın için baya bir olumlu etkisi olacaktır bence.Umarım pokemon savaşı konusunda iyisindir -ki iyi gözüküyorsun- zeki kusura bakmasın ama savaşlarda bayağı kötüydü :D ve abone oldum :)

Yalnız bir düzeltme yapayım Pokemon oyunlarında son 3 nesildir 3.rival kavramı çıktı.Bunlar bizim güçlü olduğumuz Pokemonları seçiyorlar hep,bunlar da Dawn/Lucas,Bianca ve Shauna işte.Bu rivallar daha çok bizi test etme arada da bilgi,eşya verme görevindeler.
Güzel ve bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ederim hocam :) Açık söyleyeyim White 2 oynadım ancak White veya Black serisinin ilk oyununu oynamadım ondandır pek bilgim yok :D Aydınlattığınız için teşekkür ederim, elimden geldiğince kaliteli videolar yüklemeyi planlıyorum. Takipte kalın!

Merhaba arkadaşlar 3. video da geldi umarım beğenirsiniz :D Elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım eğer beğendiyseniz lütfen kanala abone olun :) Hepinize Pokemon dolu akşamlar!

Bu bölümü de zevkle izledim. Bu arada Pidgey 18'de gelişiyor.
(15-02-2014, 02:09 AM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu bölümü de zevkle izledim. Bu arada Pidgey 18'de gelişiyor.
Bilgi için teşekkürler :D Sıradaki bölümü de yarın koymaya gayret edicem. Desteğiniz için çok sağolun :)

Bugün video yükleyemedim arkadaşlar kusura bakmayın :D Artık yarın 2 video gelir biri pokemon diğeri de farkli bi sürpriz :D
Yarın akşama (bu akşama) iki video gelir mi? O.O
Evet hocam bu akşam çok büyük ihtimal 4. Bölüm gelir ancak sürpriz dediğim olayın haftaya şarkıma ihtimali de var :D yeni 1 video kesin gibi ama 2. için söz vermeyeyim.
Saldırı menüsünde Braixen'e tıklayıp animasyonunu gösterebilir misin acaba?Merak ettim de :D
s

(16-02-2014, 05:27 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Saldırı menüsünde Braixen'e tıklayıp animasyonunu gösterebilir misin acaba?Merak ettim de :D
yeter ki isteyin yaparım elbette hocam :)

Tekrar merhaba arkadaşlar, yeni bölüm yükleniyor ve hazır olduğu zaman video'yu burada bulabilirsiniz :D
Video hazır mı başkan?
Bilgisayar ekran kartı yanmış düzeldi bölümleri izlemeye başladım yenilerinide sabrsızlıkla bekliycem
evet arkadaşlar video hazır ve 20 dakika içinde koyuyorum buraya :D Destekleriniz için çok teşekkürler ve son olarak haftasonu video koyamadım özel sebebler gereğince bu konuda çok özür dilerim, tekrar yaşanmaz

Merhaba arkadaşlar yeni video da hazır umarım beğenirsiniz :D Yarın ki 5. bölümde görüşünceye kadar hoşçakalın :)

4. Bölüm: Rota 5 ve Yeni Kasaba
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18