Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X Youtube Serisi! (Pokemon Sevenler Bakabilir Mi?) 19. Bölüm Geldi!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(28-02-2014, 10:16 PM)suskunkral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana kalırsada Ampharos seç bölüm güzeldi yenilerinide merakla bekliyorum.
Teşekkür ederim izlediğiniz için, 30 dakikaya kadar PS Vita ile Cuma Geceleri serimizin ilk bölümünde Uncharted Golden Abyss incelemesi var :D Pokemon XY'nin yeni bölümü de yarın veya pazar gelir :D
Zevkle izliyorum devam et lutfen.Artik Turkiye'de dogru duzgun Pokemon walkthrough incelemesi yapan birisi sartti.Baska bir arkadas daha yapiyor lakin kendisinin anlatisini pek begenmiyorum seninki ise on numara bes yildiz ; ) Bu arada bencede Ampharos yakala.MegaEvrim'i Lucario ile birlikte en iyi pokemon bence.
(01-03-2014, 02:16 AM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zevkle izliyorum devam et lutfen.Artik Turkiye'de dogru duzgun Pokemon walkthrough incelemesi yapan birisi sartti.Baska bir arkadas daha yapiyor lakin kendisinin anlatisini pek begenmiyorum seninki ise on numara bes yildiz ; ) Bu arada bencede Ampharos yakala.MegaEvrim'i Lucario ile birlikte en iyi pokemon bence.
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) Yeni bölüm umuyorum ki yarın gece saatlerinde yüklenir, sizlerin desteği ile bu işi daha severek, daha bağlanarak yapıyorum. Lütfen takipte kalın!

Arkadaşlar yeni videom geldi, PS Vita cihazı ile Uncharted Golden Abyss oynuyorum ancak burası Pokémon forumu olduğu için linki paylaşmayı doğru bulmuyorum. Eğer izlemek isterseniz kanalın son yüklenen kısmından bulabilirsiniz, şimdiden iyi eğlenceler ve çok teşekkürler.
www.youtube.com/servankonyar

Arkadaşlar yeni videoyu bugün yüklemeye uğraşıcam, herkese günaydın :)
Bekliyoruz kolay gelsin.
Arkadaşlar video 40 dakika kadar oldu, çok uzun sürüyor render ve upload :D Biraz geç saatlere kalabilir, şimdiden çok özür dilerim.

Arkadaşlar merhaba, benim yatmam lazım video bi 15 dakikaya hazır olur. Umarım beğenirsiniz, biraz uzun oldu kusura bakmayın, daha kısa tutmaya uğraşıcam. Hoşçakalın :)

Bölüm 11: Rota 11 ve Reflection Mağarası!
baya geç geldi bu bölüm sürekli böyle olucaksa söyle ona göre izlemeye devam edicem.Ayrıca uzun olması bence sorun değil
(05-03-2014, 11:16 PM)superioshunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]baya geç geldi bu bölüm sürekli böyle olucaksa söyle ona göre izlemeye devam edicem.Ayrıca uzun olması bence sorun değil
Süresi ve kalitesinden dolayı yükleme biraz geç oluyodur o yüzden biraz sıkıntı yaşatıyo ama yapcak bişi yok 2 takıl sonra gel izle toptan ben öle yapıyorum tavsiye ederim.
Arkadaslar kusura bakmayın geç gelme olaylarının farkındayım elbette, sınav haftasındayım ve bende mecbur olarak çalışıyorum o yüzden biraz gecikti ancak tekrar yaşanmayacağına emin olabilirirsiniz. Bügün de doğum günümdü o yüzden upload yapamadım yarın çok büyük ihtimal ile 2 video yüklerim, arayı kaparız. Takip etmeniz benim için önemli :)

Bu arada ufak bi haberim var, para biriktirdim ve kayıt kartı almayı planlıyorum. Iyi bi tane bulursam videoları onla çekerim, kaliteli olur ve alt ekranı da görürsünüz :D bide mikrofon almayı planlıyorum iyi ses kalitesi için. Son olarak da sınav haftası bitince 1 haftasonumu iyi bi Photoshop öğrenmeye harcayıp daha güzel işler çıkarmaya çalışıcam sizler için :)
Ooo kayıt kartı demek mükemmel videolar demek. 8D
Hocam öyle de açık konuşayım bulması problem, arıyorum. Fiyat olarak da 300-350 tl kadar biriktirdim 2-3 hafta içinde. Yani bu fiyatta kaliteli bi tane bulursam anında sipariş veririm. Umarım buluruz ne diyelim, video gecikmesi konusunda siz haklısınız artık beklemenıze gerek kalmadan video geleceğine emin olabilirsiniz, kendi zamanımı azaltıp kanala yoğunlaşmak gibi bi karar aldım sanırım :)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18