Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY - The Cocoon of Destruction & Diancie Film Bilgileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yeni fragman
İlginç
Ninjayla Cadı düşmanlar heralde.
Baba-kız düşündüğümüz gibi iyiler.
Hawlucha'nın bence birisinin takımında olduğu belli artık.
Ace Trainer'ı animede rival yaparlar umarım :D
Hawlucha en merak ettiğim pokemon bu filmdeki acaba kime vercekler.
Hawlucha Serena'ya gider bence şimdiye kadar sadece Serena yakalamadı Pokémon. Ayrıca yakalanacağı da belli değil ama umarım biri yakalar. Ayrıca duzgun bi evrimde göremedik daha sadece Fletchling evrimleşicek afişlere göre.
Aslında filmde çıkan pokemonlar genelde yakalanmıyor. Yani filmde animede olan şeyler oluyor ama animede filmde olan şeyler olmuyor. Ash'in bazı efsanevi pokemonları filmde görmesine rağmen hatırlamaması (olmamış gibi davranması) gibi... Yani filmde bir pokemon yakalansa bile (ki yakalanmaz) animede yakalanmamış gibi gösterilir. Ama şu da bir gerçek filmde çıkan bazı pokemonlar daha sonra animede yakalanabiliyor. Buna örnek olarak Bonsly ve Mime Jr.'ı örnek verebiliriz. İkisi de 8. filmde gözüktü ve 9. Sezon'da yakalandı. Yine böyle bir şey olabilir ama filmde yakalanmaz gibime geliyor.

Bir de İnsanların taşlaşması fikri çok güzel olmuş nasıl bir film olacığını gün geçtikçe merak ediyorum.
Yok Hawlucha filmden önce yakalanmış olabilir,bir fragmanda da gözükmüştü zaten.
(18-04-2014, 08:44 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok Hawlucha filmden önce yakalanmış olabilir,bir fragmanda da gözükmüştü zaten.
Tamam o zaman. Sanırım dediğin fragman Lucario ile ilgili fragmandı. Ben onu Korrina'nın zannetmiştim. :D
Korrina'nın da olabilir ama filme kadar 3 ay var daha.Posterde de ana karakterlerin Pokemonlarının yanında gösterilen tek yeni Pokemon Hawlucha.Genelde filmlerde ana karakterleri takip eden Pokemonlar olur doğru ama Hawlucha fragmanda filan da gözükmedi.Yani sanki filmle pek alakalı değil de daha çok takımdan birinin önceden yakalanmış Pokemonu gibi.
Bununda gördüm ya kesin yarın 3DS ve X and Y alıcam.Şuan filmi düşünürken meraktan çatladım
Filmin daha önceden açıklanan hikaye özetine ufak bir ekleme var:
Spoiler:
Ve tüm hayatını prenses olarak geçirmiş olan Diancie, hayatında ilk defa arkadaşlığın ne demek olduğunu anlamaya başlar.Xerneas'ın yaydığı Peri Aura'sının kılavuzluğunda ilerleyen Ash ve arkadaşları, bir seferinde yaşamın tüm izlerinin silindiği yasak Alearth Ormanına ulaşırlar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12