Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY - The Cocoon of Destruction & Diancie Film Bilgileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Ben demiştim :D Ash'in Lucario almayacağını şuan için de doğrulamış oldu :D
(13-05-2014, 11:35 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben demiştim :D Ash'in Lucario almayacağını şuan için de doğrulamış oldu :D

Belki Poketopu'ndan hiç çıkarmaz. Belki Ash'in sözünü pek dinlemediği için Ash onu çok kullanmaz. Ayrıca Fletchinder da gözükmüyor.

Bir de Hawlucha'yı keşke Serena yakalasa. Ona çok güzel giderdi. Ben aslında kaba taslak iki senaryo yazdım.
1) Ash Korrina ile karşılaştıkta sonra bir wild Hawlucha ile karşılaşır. Hawlucha'ya yardım ederler falan. Sonra Hawlucha'dan ayrılırlar fakat Hawlucha bizimkilerin peşinden gelir. (Gible, Oshawatt, Sandile gibi...) Belki arada Korrina onu yakalamaya çalışır ama o Ash' ister. Sonunda da Ash onu yakalar.

2) Ash vs Korrina maçında Korrina bir Hawlucha çıkartır ve Ash ondan etkilenir. Yapımcılar onu sonradan yakalattırır. (Aynı Torkoal gibi. Bu nesil Hoenn Remake olduğu için bu da olabilir.)

Ben ilkinin olmasını isterdim. Biraz konu Anime Sohbet gibi oldu ama hazır Hawlucha konusu açılmışken yazmak istedim.
Öyle bir şey olursa Hawlucha zaten Dövüş türü,bir de çimen türü Pokemon verirlerse takımda yer kalmıyor Lucario'yla,ben almasını istemem açıkçası.Tabii direk Oak'a gönderirse olabilir.Buarada Chesnaught'lı kızın iyi mi kötü mü olduğunu bir türlü anlayamadım doğrusu.
Aslında Oak ya da Sycamore ile pokémon değişimi yapsa fena olmaz. BW her ne kadar kötü olsa da ilk 30 bölümden 10 tane pokemonu olmuştu. Ama şimdiye kadar 25 bölümde 2 pokemon yakaladı. 6'dan fazla yakalayıp değiş tokuş işi biraz zor gibi gözükse de MegaEvo ve Hoenn Remake etkisiyle Oak ile zaten pokemon değiş tokuşu yapacak. Bu arada yakalarsa bir şeyler çok güzel olur aslında. Şuan tek isteğim pokemon yakalaması. BW gibi bazı pokemonlara (Scraggy, Unfezant) haksızlık yapılacak olsa da yine de yakalamasını isterim. Filme kadar elle tutulur birkaç pokemon yakalasın. Serena da birşeyler yapsın. Clemont şuan yanında dolaşan erkek karakterler açısından iyi gidiyor. Ama onunda filme kadar evrimi güzel bir pokemonu olsun isterim. Afişlerden gördüğümüz kadarıyla başlangıç pokemonları vs. full evrimleri tarzı birşey olucak. Filmde hem efsane hem de MegaEvo olucağı için güç dengesini sağlayacak pokemonlar iyi gider. Burada yine Lucario devreye giriyor. :) Düzgün bir çekişme için güçlü vs. güçlü şart yoksa Froakie'nn gidipte Greninja'yı yenmesi gibi şeyler bana artık inandırıcı gelmiyor ve çocuksu olduğunu düşünüyorum.
Fragmanda Diancie'nin parlamaya başlaması mega evrim geçirdiğini gösteriyormuş demek ki.
Mega evrim olabilmesi için eğitmen ve pokemon arasında güçlü bir bağ ve özel bir taş olması gerekmez mi ? Onion011
(08-06-2014, 02:33 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mega evrim olabilmesi için eğitmen ve pokemon arasında güçlü bir bağ ve özel bir taş olması gerekmez mi ? Onion011
Mewtwoda geçiriyodu o sevgi mevgi falan hikaye
Diancie'nin filmde mega evrim geçirdiğini gösteren CoroCoro sayfası da şu şekilde:

Spoiler:
[Resim: UW5O4pB.jpg]
Sanırım forumda hiç konuşulmadı ya da ben göremedim. Filmden önce 17 Temmuz'da özel Diancie bölümü yayınlanacak. Geçen seneki Mewtwo Prologue bölümü gibi olacakmış. Diancie ve Carbink arkadaşlarının Ash ve arkadaşlarıyla tanışmadan önce Xerneas'ı uyandırmak için çıktıkları macerayı konu alacakmış. Resimlerde Pangoro da var. Güzel bir bölüm olacak gibi duruyor.

Princess Diancie of the Diamond Ore Country


Spoiler:
[Resim: diancie_cast.jpg]



Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12