Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY - The Cocoon of Destruction & Diancie Film Bilgileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(14-12-2013, 03:05 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cocoon of Destruction ismi bana Zygarde'yi çağrıştırdı. Yılanımsı, tırtılımsı bir şey olduğundan dolayı kozasında yıllardır uyumakta olan ancak sonradan uyanan pokémon gibi bir şey olabilir. Resimde, videoda yoktu ama önceki filmdeki Mewtwo gibi sonradan açıklanabilir. Ya da pokémonların içlerindeki güç MegaEvolution ile ortaya çıkacak bu yüzden koza denmiş olabilir. Şimdilik bu yorumları yapabildim. :D
Direkt olarak yveltal kastedilmiş.

Yveltal pokedex y:
When its life comes to an end, it absorbs the life energy of every living thing and turns into a cocoon once more.
Yabanci forumlarda ortaya atilan bir iddiaya gore bundan sonra gelecek olan filmin Xerneas hakkinda olacagi ve adi Tree of Life gibi bir isme sahip olacagi yonunde.Lakin daha onceden Lucario and Mysterious of Mew filminde de Tree of Life veya Tree of Beginning isimle bir agac gosterilmisti.Teori ise bu bahsettigim filmde Sir Aaron'un ve Lucariosu'nun yeniden gosterilecegi ve MegaLucario'nun bu sekilde tanitilacagi yonundenBana gayet mantikli geldi...
Yalnız şimdi farkettim Get Tv geçti ve ortada fragman yok Sweat
(14-12-2013, 03:53 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yabanci forumlarda ortaya atilan bir iddiaya gore bundan sonra gelecek olan filmin Xerneas hakkinda olacagi ve adi Tree of Life gibi bir isme sahip olacagi yonunde.Lakin daha onceden Lucario and Mysterious of Mew filminde de Tree of Life veya Tree of Beginning isimle bir agac gosterilmisti.Teori ise bu bahsettigim filmde Sir Aaron'un ve Lucariosu'nun yeniden gosterilecegi ve MegaLucario'nun bu sekilde tanitilacagi yonundenBana gayet mantikli geldi...
Dediğinin olması bana biraz mantıksız geldi. Sırf ağaç adı beniyor diye koymazlar. Lucario bence başka bir şekilde gelecek. Ben ama Lucario'nun filmde çıkmasını istemem. Filmde çıkarsa Ash yakalamaz. Çünkü filmler anime ile alakalı oluyor ama animeler filmlerle alakalı olmuyor. Yani demek istediğim; filmlerde animede olanlar inkar edilmez ama animede filmde olanlar inkar edilir, yani hiç yaşanmamaış kabul edilir. Filmde çıkarsa yazık olur. Sir Aaron'u görmek güzel olur. Yani Lucario öyle çıkarsa da olur. Ama sırf ad benzerliği yüzünden olacağını sanmıyorum.
Bence büyük ihtimal Yvelta ve xerneas'la ilgili olacak. Openingde Mega Lucario gözüküyor ve ardından Yvelta ve Xearneas olabilir. Belki Lucario böyle filmdeki kahramanın pokemonu olabilir.
Öncedende söylemiştim şimdide söyleyeyim.Bu jenerasyonun esas konusu megaevoulation.Mega pokemonların hepsinin x,y veya hem x hemde y mega versiyonları var.Bunlar muhtemelen dna mutasyonu yada varvasyonu ile gerçekleşiyor.Aynı kyuremin reshiram yada zecromun gücünü alarak black yada white kyureme dönüşmesi gibi.Ve bu olay tahminde edileceği gibi bir şekilde xerneas ve yveltala bağlanacak.Özetle megaların oluşumu doğrudan olarak xerneas ve yveltala bağlanılacak.Sanırım legendary özellikleri bu,pokemonlara yeni bir evrim geçirtmek.

Not:Bu dediklerim kesin bir kanıt yada söylem içermemektedir.Tamamen tahmin ve gözlemlerime dayanarak söylüyorum.Bazı yabancı forumlardada buna katılanları gördüm.Yüzde 90 ihtimal böyle olur filmin konusu.
CoroCorunun sızan bir sayfasına göre Darkrai, Manaphy, Victini ve Jirachi ,Pikachu filminde gözükecekmiş(ki bu bilinen bir bilgiydi niye açıklama gereği duydular bilmiyorum.).Sayfada ayrıca anket gibi bir şey de var.Üstteki 4 Pokemondan biri çıkan oylara göre filmle birlikte eventi de yapılacakmış.Event Nisan sayısında(Mart ayındaki CoroCoro) açıklanıyormuş.

Spoiler:
[Resim: corocoro2141.jpg]
Bence anketten Darkrai çıkar.
(11-01-2014, 07:48 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence anketten Darkrai çıkar.
Bence de Darkrai çıkacak.Diğerleriyle kıyaslanamaz :)
Bence de Darkrai çıkar bence Darkrai çıkmalı Darkrai !!!!
Zaten Darkrai onların arasında çok sırıtmış en azından Shaymin,Meloetta filan koysalarmış.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12