Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY - The Cocoon of Destruction & Diancie Film Bilgileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
galiba tam bir hoenn remake olucak. posteri görünce aklıma jirachi wishmaker geldi. hoenn in ilk filminde absolu kullanmışlardı.
Yeni fragman geldi.
Fragman sabah sabah cok iyi geldi :) Kisaydi ama MegaScizor ve Yveltal'i anime ortaminda hareket ederken gormek iyiydi.Bu arada bir sey fark ettim.Fragmanda gosterilen MegaStone karakterin kulaginda kupe gibiydi galiba.Sanirim animede MegaStone sadece bileklik veya kolyeye takilabilir olmayacak.Bence iyide olmus boylesi daha kullanisli.
Aynen sürpriz oldu sabah sabah ayrıca güzel görünüyor yeni pokemonlarımız.
Abi bu Mega ları ve efsaneleri aynı filme koymaları süper birşey heyecan içinde bekliyorum.
Bence hepimiz tüm mega evrimleri seveceğiz.Mega Scizor'u sevmiyordum fakat fragmanda gördükten sonra çok sevdim.İstemediğim tek şey Mega Lucario'yu filmde görmemek filmde görünürse animede göremeyiz.
Animede bir fragmanda gözüktü zaten sallamıyorsam.
Animenin afişinde MegaBlaziken ile MegaLucario vardı. MegaBlaziken'i gördük sıra MegaLucario'da... Herşey Korrina'dan sonra belli olur gibi geliyor bana. Belki Ash Riolu yumurtası falan alır. Sonra MegaStone alır. Artık bekleyip görüceğiz bakalım. Ayrıca filmin afişinde de MegaLucario var filmde de gözükür.
Filmde bir çok konu izleyeceğiz görunuşe bakılırsa ben sabırsızlıkla bekliyorum açıkcası. Mega evrimlerin hepsi çok iyi gozukuyor ön yargılarımız yuzunden çoğunu beğenmemiştik :D
Mega evrimlerin çoğu kötü değil ama beklendiği gibi de değil,Heracross ve Pinsir ayrı bir olay zaten.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12