Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 5
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Misty'nin Gym Leader olması , May ve Dawn'ın Pokémon Coordinator olmak istemeleri , Iris'in Dragon Master olmak için Clair'ın tecrübelerinden faydalanmak istemesi. Bunlar kız karakterleri Ash'ten ayıran sebepler. Ama bu sebepleri ben Serena'da göremiyorum. Aralarındaki Aşk olayı da Serena'nın bence X&Y bittiğinde bile Ash'in yanında kalacağını düşünmemi sağlıyor. Bence ileride Ash'e karşı bir soğukluk hissetmez. Sadece hislerini açığa vurmaktan kaçınır. Bizim Ash'te anlamaz diye düşünüyorum.
(10-11-2013, 01:54 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Misty'nin Gym Leader olması , May ve Dawn'ın Pokémon Coordinator olmak istemeleri , Iris'in Dragon Master olmak için Clair'ın tecrübelerinden faydalanmak istemesi. Bunlar kız karakterleri Ash'ten ayıran sebepler. Ama bu sebepleri ben Serena'da göremiyorum. Aralarındaki Aşk olayı da Serena'nın bence X&Y bittiğinde bile Ash'in yanında kalacağını düşünmemi sağlıyor. Bence ileride Ash'e karşı bir soğukluk hissetmez. Sadece hislerini açığa vurmaktan kaçınır. Bizim Ash'te anlamaz diye düşünüyorum.

Soğuma olacağını düşündüren Serena'nın X&Y den sonra bir şekilde bırakacağını düşünmem ama dediğin gibi Serena'nın Ash'le devam etmemesi için bir sebep yok.
Yalnız aralarında aşk olsa bende devam edeceğini düşünürdüm ama şuan tek taraflı, ilerde Ash'ten de birşeyler görürsem bende devam edebileceğini düşünürüm.
(09-11-2013, 11:08 PM)tyfn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]okuduğuma göre kurabiye(makaron) yapabiliyormuş.bizdeki acıbadem kurabiyesine benzer bir şey zaten her bölümün sonunda yerde pikachunu önünden renkli renkli kurabiyeler geçiyor.
Sen deyince farkettim, bahsettiğin yere bakınca arkada Ash ve Serena'nın şapkaları da varmış. Şapkalar yan yanaysa bu iş tamamdır dostlar :D

Spoiler:
[Resim: 1BrtSod.jpg]
abi serena ash sevsede bizim gencin aklı fikri pokemon da bence büyük bir şey olmaz
İşte bende o yüzden abartı buldum hızlı giriş yapıldı biraz ağırdan alsa keşke Misty gibi :) Ash Serena'ya yüz vermeyecek gibi geliyor bana çocuğun işi gücü başarı aynı benim gibi :D aslında Serena'yı sevdim Fennekin'le iyi bir takım olmuşlar ama bence May ve Misty'nin yerini tutamaz.
Serena ve Ash arasındaki ilişkiye neden bu kadar önem veriyorsunuz ben onu anlamadım. Pembe dizi izlemiyoruz. Pokémon izlediğimiz için öyle büyük bir aşk beklemeyin derim. Ama Serena karakter olarak çok tatlı ve şirin :D
(10-11-2013, 09:15 PM)ExtraLiqht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena ve Ash arasındaki ilişkiye neden bu kadar önem veriyorsunuz ben onu anlamadım. Pembe dizi izlemiyoruz. Pokémon izlediğimiz için öyle büyük bir aşk beklemeyin derim. Ama Serena karakter olarak çok tatlı ve şirin :D
Türkçe'de paragrafın akışını bozan cümle soruları vardır ya.Son cümlen aynı öyle duruyor :D
Bencede pokemondan çok serena ve ash e odaklanıyorsunuz açıkçası ben aşk olmasını istemiyordum ama olcak galiba zaten olsa bile yüzeysel olsun aşk pokemonu bozar.
yaşları ne başları ne bunların bu yaşta ne aşkı :) ash daha pokemon şampiyonu olcak
ash in büyümesini beklersek biz evleniriz
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8