Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 5
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
BW'de konu bulamazlar,burada konu sigmaz :) Ama bunu tahmin etmistim.
Bir tanede güçlü rakip bulduk mu bu sezon iş görür. Bazı pokemonlarının çizimini sevmesem de
Serena May,Misty,Dawn ve Iris'in tırnağı bile olamaz.Bi kere kız Pokemon dünyasına atılmak için değilde aşk bulup evlenmek için yola çıkmış gibi bende başarılı bir kız bekliyordum :D tamam Misty'de Ash'den hoşlanıyordu ama Serena yı abartı buldum Pokemon bir an önce toparlanmalı.
(08-11-2013, 11:14 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız bidahaki bölüm hem gym hem ash-serena draması için biraz fazla gibi.Ayırsalardı bari olayları ayrı bölüme :D
roket takımı falan olmasından iyidir her türlü :D ash serena arasında da cok bişey olmaz zaten hayır ash hatırlasa nolcak ki :D 2-3 dk da atlarlar o konuyu :D 8-9dk antreman 8-9 dk da gym olur biter :D
May'in yolculuğa çıkış sebebi de gezmeyi çok sevmesiydi. İlk başda Pokémonları pek sevmiyordu hatta sırf gezmek için seyahat ediyordu. 3. 4. bölümlerde Pokémonlara ısındı. Serena'da daha yeni bu bölüm dahil oldu ekibe. 1-2 bölüme ağırlık verdiğin yön değişir. Şu an Ash'e odaklanmış durumda ama hep Ash ile uğraşmaz :D biraz abartı olduğu konusuna katılmıyorum sonuçta çocukluk arkadaşıymış. Evlenmeye değil çocukluk arkadaşını bulmak için yola çıkmış biri. Abartı bir şey yok bence. Ama bakış açıları görüşler farklı olabilir tabii ki :)

Birde diğer kız karakterler ile karşılaştıracak olursak Misty ve İris zaten Ash'den önce yolculuklarına başlamışlar. Yol üstünde Ash ile karşılaşıp birlikte seyahat ediyorlar. O yüzden onların ilk eğitmen oldukları hallerini görmedik. Dawn'ı hatırlamıyorum.
Animede ilgili bölümleri izleyenler anımsayacaktır.Misty, May ve Iris bariz olarak Ash'e takıldılar.Hepsinin de gerekçeleri saçma sapandı.Üç seferde de Ash'in yanında Brock yoktu.Dawn mevcut olan Ash-Pikachu-Brock grubuna öncekilere göre daha resmi bir şekilde katıldı.Önce her ikisiyle tanıştı sonra da katılmak için izin istedi.
İçlerinde en mantıklısı Serena.Ash'i televizyonda gördü, peşinden gitti, sonra da kendisini hatırlayıp hatırlamadığını sordu.En azından kızın attığı her adımın bir sebebi var diğerlerinin aksine.
Firebender yazdiklarina noktasina virgulune kadar katiliyorum.Bende cok buyuk bir May ve İris hayraniydim lakin Serena bana o kadar dogal geldi ki hepsini unutuverdim.Zaten Serena Ryhorn yarislari ile ilgilenecekmis ama anlamadigim iki nokta var...1) Bunun icin bir Ryhorn yakalamasi gerekmiyor mu ? 2) Bu is icin neden Fennekin aldi ?
Zaten evinde bir ryhorn yok mu
Herkes bir starter seçerek yolculuğuna başlar.Daha sonra katılacağı ve kazanacağı şeylere, yakalayacağı pokemonlara kendisi karar verir.
abi bence serena bir tane ryhorn yakalıycak serena ya bir tanede eski starterlardan ayarlarlar
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8