Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 5
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Bulabilirseniz baska linklerde ekler misiniz ?

Edit: Tamam izledim gercekten sunu soyleyebilirim ki bu sezon pokemonu izlerken sanki baska profesyonel bir animeyi izliyormusum hissine kapildim.Bu arada Misty,May,Dawn ve İris hayranlari kirilmasin ama Serena hepsini 10'a 20'ye 100'e 1000'e katlar.Bir anime karakteri ancak bu kadar sirin olur.Hele Ash yanindan gecip giderken konusamayinca arkasindan attigi bakis <3 <3 <3
https://rawranime.tv/659-pokemon-xy/5/subbed arkadaşlar burda ingilizce altyazılısı
bu pikachu adam olmuycak bu sezon başı gücüde sıfırlanmadı yine her maçı kaybediyo
Pikachu buzun üstünde durmakta zorlanıyor zaten hep,ben kaybetmesine şaşırmadım :D .
Bölüm güzeldi. Bu arada Serena çok tatlı ya :D Misty/Dawn/İris/May yalan olur bence Serana nın yanında :D

Bölümün tek kötü yanı Pikachu nun hala bir nebze güçlenememiş olması. Her yeni bölgede gücü 0 lanıyordu ona tamam da burada gücüde 0 lanmadı elektriği falan emilmedi ama daha 1. gymde tip avantajı onda olduğu halde kaybetti.
sen git latıosla berabere kal gel bir surskite yenil
Bence yapımcılar 2 vs. 2 de Forakie ve Fletchling'i kullandırmalıydılar. Her nesil Pikachu'nun zayıf başlaması sıktı artık. İleri ki Gym Battle'larda, ligde veya Rival Battle'larda kullanılıp yenilmesi sorun olmaz ama daha ilk Gym'den yenilince sorun oluyor.
Pikachu'nun animede tek sevdiğim saldırısını unutturdular, hala anıyorum yapımcıları :D Volt tackle yakışıyordu Pikachu'ya. :(
surskit in move ları 1.gym için fazla değil mi ya ice beam , sticky web , signal beam ? vivilionun da baya güçlü saldırıları var (solar beam , psyhic , gust ve diğer saldırısı signal beam buyuk ihtimalle). baya zorlu bir gym gibi :D ayrıca ash in balonlarla antreman yapması falan xy oyunlarındaki super training olayına ilgi çekmek için yapılmış olabilir.
Bonnie Viola'yı abisine resmen istedi :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8