Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 5
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Serena Rhyhorn Racer mı yoksa Pokémon Racer mı?
Rhyhorn diye yazılıyor arkadaşlar, hepiniz yanlış yazmışsınız.
(09-11-2013, 06:13 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rhyhorn diye yazılıyor arkadaşlar, hepiniz yanlış yazmışsınız.
Bende diyorum sanki bir eksiklik var diye. Baktım herkes öyle yazmış bende yazdım. :P
(09-11-2013, 06:04 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena Rhyhorn Racer mı yoksa Pokémon Racer mı?
Rhyhorn Racer bildiğim kadarıyla.
bugün serebii nette okuduğuma göre ash-serena thread ini amourshipping olarak değiştirmişler. amour fransızca aşk demek orada da beklentiler çok fazla. büyük bir ihtimal 6 bölümde bir şey olmaz. 7 inci bölümde handkerchief(kağıt mendil)sahnesi var.bu kağıt mendilin bir ucu mavi. zaten forumda bunu daha önce paylaşmıştım.büyük bir ihtimal ash 7 inci bölümde serenayı hatırlayacak. ayrıca 7 bölümde rhyhorn racer sahneside var.bu arada diğer 6 ıncı bölüm fragmanında ash i tıka basa yemek yerken gördüm. acaba yemekleri serena mı yapacak çok merak ediyorum . okuduğuma göre kurabiye(makaron) yapabiliyormuş.bizdeki acıbadem kurabiyesine benzer bir şey zaten her bölümün sonunda yerde pikachunu önünden renkli renkli kurabiyeler geçiyor.
fransa da aşk başkadır :D animeye de katıyolar bu seride güzel bi kız esas oğlan falan :D neyse roket takımından iyidir en azından merak uyandırıcı ..
(09-11-2013, 11:19 PM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]fransa da aşk başkadır :D animeye de katıyolar bu seride güzel bi kız esas oğlan falan :D neyse roket takımından iyidir en azından merak uyandırıcı ..
harbiden bu bölümde roket takımı hiç gözükmedi. birde animede do you remember me sözünden başka beni en çok şaşırtan şey bonnie s'il vous plaît lütfen kelimesini kullanmasıydı. beni hatırlıyor musunu zaten bekliyordum. ama fransızca bir kelime beklemiyordum. bu fransızca kelime kullanımı devam ederse belki bir gün Je t'aime

kelimesinide duyabiliz.
İnşallah böyle olmaz :P
Spoiler:
[Resim: 4OxCXum.jpg]
Ben karikaturu anlayamadim...
Aslında Serena Ash'e karşı hislerinde hızlı bir giriş yaptı ama zamanla Ash'e karşı hislerinde düşme olacaktır.
Karikatürde göründüğü gibi... :( Tabi o kadar hızlı olmasada bence kaçınılmaz son :(
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8