Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Shiny Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
shiny legend olayı biraz ilginç. en azından articuno, zapdos gibi sadece 'bir' tane olan legend'ların shiny'leri. çünkü poke zaten bir tane, bir de shiny'si olması saçma. diğer legend'lar hakkında ise bir şey söyleyemicem :)
(15-08-2010, 10:49 PM)Vashperado link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hepsi birtane zaten.Shiny legend çıkamaz öle bi olasılık yok.Açıp kapayıp yapılır diyolar nerde gördün böle bişeyide bu kadar emin konuşuyosun.

yanlışın var. legend'ların hepsi sadece bir tane değildir. shaymin'ı örnek verebilirim. celebi'yi örnek verebilirim. hatta lugia'yı da örnek verebilirim çünkü yavrusu vardı. açıp kapama yapıp shiny çıkartma olaylarında birşey diyemiyeceğim :)
(15-08-2010, 10:55 PM)Vashperado link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyundan bahsediyorum ben.Oyunda hiç Celebi'nin yavrusu oldugunu gördünmü ?

oyun için haklı olabilirsin :)
Abi shiny çıkma olasılığı diye birşey var. Bu tamamen şans işi.Normal pokemon zaten daha zor ama efsane çıkması daha bir zor. Ben rubyde shiny groudon yakalamıştım örneğin.Tamamen şans

HardRock

(30-10-2009, 06:06 PM)KingJames link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Efsanelerin zaten sayısı az. Bir de Shiny olmasını istemek abartılı olur :L:

Ben DS'te Platinum'da Distortion World'deydim ve Giratina'mın Shiny olmasını istiyordum.50 kere save'lediğim yere geri dönmüşlüğüm filan vardır.Giratina'yla savaşa girdiğimde Shiny olmadığını her gördüğümde hayal kırıklığına uğruyordum ve save'lediğim yerden tekrar başlatıyordum oyunu.Ancak sonunda mavi-gri renkte Shiny Giratina'mı yakaladım  ;)
banada shiny wurmple cıkmıstı pearlda ama 2 pokeball kalmıstı 17 lvldi elimdeki en guczuz pokemon 55 ti kactı yakalıyamadım  :( ama soul silverda shiny stelix cıktı magrada yakaladım cok mutluyum :D
bana fire red'de daha maceramın başında shiny pidgey çıkmıştı. poketopum olmadığı için sadece bakışmıştık.
Merak ettimde herkeze bol bol shiny çıkmış.Screenshoot varsa koyabilir misiniz millette görsün?  :)
Evet bence de hiç shiny çıkmayanlar var burada(mesala ben) bi shiny görelim :hihi:
nasıl dsi dan sreenshpt koyacaz bilen varmı :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13