Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Shiny Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Sizce de scizor shiny daha iyi değil mi:
[Resim: 212.png]

Genqar

shiny legend şansa çıkıyor diye biliyordum ben. efsanenin karşısına geçip A'ya (pcde z :D)basınca shiny olasılığı oluyor(benim bildiğim)dediğim gibi baya şansınız olmalı.
(12-07-2010, 05:41 PM)Vashperado link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hazır bütün pokemonların shiny halini yapmışken legendlerinde yapmışlardır.Hacksiz shiny legend bulunamaz.

Yanlış. Diğer parlak Pokemonlarda olduğu gibi parlak efsanevi bulma şansı 8192 gibi bir şeyde 1. Çok şanslı olmak lazım, ama imkansız değil.
(19-07-2010, 03:56 PM)Vashperado link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öle bişey olsa serebii ye felan koyarlardı benim bildigim öle bişey yok.

Aslında Serebii'de (forumlarında) ve bulbapedia'da shiny efsanelerden bahsedilmiş. Mesala adamın teki şöyle yazmış ama inanırmısınız bilemicem, orası size kalmış birşey.

Alıntı:My shiny Dialga took 25,249 soft resets to appear. And I've already  passed 7000 in my shiny Latios hunt.       

Başka birisi ise:
Alıntı:[size=0.7em]STILL SRing for Ho-oh.
  Day Number 107
[/size]
bunu yazmış.


Başka bir yerde de şöyle yazılmış:
Alıntı:When you are about to face one legendary pokemon save your game first  and then go fight it, if it doesn't appear in a different color just  reset your game and try again until the pokemon becomes shiny. Note:  some shiny pokemon don't look very different than the normal ones. Make  sure it appear with shiny stars when you encounter one. ---------------------------I'm  not sure if that works, because i think that if it's shiny or not is  automaticly programmed in the games coding. In other words, i think you  just need to be very VERY lucky, or have some form of code hacking,  which i do not recomind as it is cheating one way or the other.----------------------------Don't  listen to above, yes, Legendaries can be shiny if you reset the game,  as this will reset the hex values for the pokemon, but this ONLY works  on \"Talk-to\" legendaries such as Groudon, Dialga, etc. It won't work for  running legendaries such as Latios, or Mespirit. 


İngilizce bilen anladı. Her neyse yukarıda adam oyun kodlarından bahsetmiş ve eğer bir efsane normal kodlandıysa onu shiny çıkarmak için SR yapmanın anlamsız olduğunu ve hacksiz çıkarılamayacağını demiş.

Başka bir forumda da Shiny efsanelerin diğer Shiny'lerle aynı ihtimalde çıkma olasılıklarının olduğunu demişler. (8192'de bir ihtimal yanlış anlamayın her defasında bu ihtimalde, yani 8192 SR'den sonra shiny çıkacak diye bişey yok.)

Bu arada bir de Japonya'da Shiny Beasts'leri event olarak verdiler. (Bu event olayı, shiny efsanelerin (hepsi için bişey diyemem) resmen tanındığının göstergesidir.)

Hg ssde shiny pichu event var bu bir kanıt değil mi?
(20-07-2010, 11:36 AM)Vashperado link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya ne alakası var.Shiny efsane cıkma sansı yoktur.1/8192 diyorsunuz bunun efsanelerle alakası felan yok.Shiny efsane cıkmaz... Çok çıkarmış gibi de konuşuyosunuz hacki basıyosunuz çıkarıyorsunuz hangi ds kullancısı normal oyunda shiny legend çıkarmış ? Saçmalamayın.
neden yoktur?Ben çıkardım Shiny Giratina :yourock:
normal çıkardım SS'de
(20-07-2010, 04:14 PM)webemperor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:normal çıkardım SS'de

Nasıl çıkardığını biraz ayrıntılı yazabilir misin?
(20-07-2010, 04:20 PM)Alakazam link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=webemperor link=topic=3863.msg90030#msg90030 date=1279628060]
normal çıkardım SS'de

Nasıl çıkardığını biraz ayrıntılı yazabilir misin?
[/quote]
önce GTS'te Entei vererek bi adamdan Arceus aldım ardından Unownların olduğu yerdeki adamla konuştum ve Ruins of Alph'ta Giratina'yı seçtim 1 lvl.İlk seferde Shiny çıktı
Bende shiny golem , kingler ve iki tane gyarados var. Shiny efsane çıkartılır arkadaşlar ama çok fazla sabır gerek. Oyunu sürekli aç kapa falan :D.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13