Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Shiny Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
vayybea gerçekten süperrrrrrr ha bide shiny efsanevi pokemon olsa ne  süper olur dimi
Efsanelerin zaten sayısı az. Bir de Shiny olmasını istemek abartılı olur :L:
bu önemli bilgileri bizlelerle paylaştığın içi çok teşekkürler :victory:
daha bir sürü pokemon var shiny olan ashin gördüğü hooh shinydi en azından bulbapediada öle diyodu hatta bir bölümde shin keckleon çıkmıştı ashin butterfreesinyle gittiği pembe butterfree
ikinci sezonda pembe rhyorn çıkmıştı bir bölümde shiny marill ve shiny breelom çıkmıştı

efsanevi pokemon olarak  ashin ilk bölümde gördüğü hooh shinydi
(25-02-2010, 09:27 PM)erikpasta link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha bir sürü pokemon var shiny olan ashin gördüğü hooh shinydi en azından bulbapediada öle diyodu hatta bir bölümde shin keckleon çıkmıştı ashin butterfreesinyle gittiği pembe butterfree
ikinci sezonda pembe rhyorn çıkmıştı bir bölümde shiny marill ve shiny breelom çıkmıştı

efsanevi pokemon olarak  ashin ilk bölümde gördüğü hooh shinydi

Aslında Pembe Butterfree, Kecleon ve Ho-Oh shiny değil. Sadece animede değişik renklerde kullanılmışlar. (Daha doğrusu çizilmişler.) Çünkü oyun spritelarındaki shiny resimlerindeki renkler farklı. Bulbapedia'da bu durum için anime renklendirme hataları denilmiş. (Çünkü orjinal shiny renkleriyle çizilmemişlerdir. Sadece farklı renktedirler.)

Bu arada Ash bir bölümde mavi bir Shuckle görmüştü. Bir admındı. İşte o Shiny bir pokemon. (Bulbapedia da göremedim. Unuttular galiba)
Mavi Shuckle Konuda Mevcut Zaten Verdiğin Bilgiler İçinde Teşekkürler Alakazam  ;)
Bi de Jessie'nin bi çocukluk arkadaşının Shiny Dustox'ı vardı.Bi keresinde de James bi tane Shiny Metagross buluodu.Sonrada hatırladığım kadarıyla New bark town'dan bi çocuğun Magneton'u vardı Shiny olan.Ash'in Noctowl'u vardı Shiny idi.Onun dışında hatırladığım bi Donphan,Pichu,Gyarados,Magikarp ve Swellow vardı.Onun dışında bişey hatırlamıyorum
Abim fire red oyununda Pokemon Kulesinde Shiny Gastly ile karŞılaŞtı ve yakaladı.Bana hiç Shiny rastlamadı ama Online olarak Pokemon İndigo oynayan varsa orada shiny pokemonlar sık sık çıkıyor.Oynayanlar bilir, bende Shiny Efsaneler bile var Pokemon İndigo'da.Efsaneleri trade ile aldım.Trade ile aldığŸım kiŞiler nerde aldı, orasını bilmiyorum, ama artık efsaneler yakalanabiliyor ve çok rahat shinyleri karŞımıza çıkabiliyor.

Oyunu oynamak isteyenler buradan oynayabilir.

ArkadaŞ listenize eklemek isterseniz benim nickim ebbap isteyenler ekleyebilir.

Shiny hakkındaki bilgiler için teŞekkürler.

Benim profilimdeki GPX Plus oyunundaki Grotle'mde shiny.Tıklayıp bakabilirsiniz, ve karnını doyurabilirsiniz.
(25-02-2010, 11:02 PM)Zombi TR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abim fire red oyununda Pokemon Kulesinde Shiny Gastly ile karşılaştı ve yakaladı.Bana hiç Shiny rastlamadı ama Online olarak Pokemon İndigo oynayan varsa orada shiny pokemonlar sık sık çıkıyor.Oynayanlar bilir, bende Shiny Efsaneler bile var Pokemon İndigo'da.Efsaneleri trade ile aldım.Trade ile aldığım kişiler nerde aldı, orasını bilmiyorum, ama artık efsaneler yakalanabiliyor ve çok rahat shinyleri karşımıza çıkabiliyor.

Oyunu oynamak isteyenler buradan oynayabilir.

Arkadaş listenize eklemek isterseniz benim nickim ebbap isteyenler ekleyebilir.

Shiny hakkındaki bilgiler için teşekkürler.

Benim profilimdeki GPX Plus oyunundaki Grotle'mde shiny.Tıklayıp bakabilirsiniz, ve karnını doyurabilirsiniz.
İndigo gibi web tabanlı oyunlarda ztn kolayca rastlanabiliyor shinylere vortexde fln shiny manaphy charizard fln vardı crater ve indigodada shiny mewler fln.Orda canları fazla oluyor gba da çok zor çıkıyorlar.Hilesiz nerdeyse imkansız gibi bişe 20 oyunda 1 kere flndır heralde şahsen ben hiç rastlamadım.Yeni nesil oyunlarda pokeradar sayesinde çıkartılabiliyormuş dsde sanırsam.Oyunlarda ozelliklerine gelince canları normaldekilerden fazla oluyor haliylen ama %25 gibi buyuk bi ek hpleri olduklarını sanmıyorum %10 fln.



ama bulbapediada dediklerimin hepsi shiny çıktı ashin gördüğŸü hoohta shiny bulbapedida öle diyo
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13