Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black 2 / White 2 Yardım isteyenler buraya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(28-06-2012, 07:01 PM)Red-Trainer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama denizin altına girebilmem için Dive gerekir. Dive TM'si nereden alınıyor? Question
Ve de CopierBond senin dediğin yoldan gitmeye çalıştığımda adam beni engelliyor.
Gym liderini yenmemişsin eksik yapmışsın diveyi çok sonradan alıcaz diveye takma kafanı Pokemon ligini yenicez yani baya sonra.
Şu Victory Road'a doğru bir mağara var. İki tane Plasma konuşuyor, oradan geçilmiyor. Ne yapacağım? Tüm gym'leri yendim. Takımım: Emboar Lvl 71 Lucario Lvl 65 Flygon Lvl 55 Zoroark Lvl 50 Arcanine Lvl 47 Pelipper Lvl 37
(28-06-2012, 09:36 PM)Red-Trainer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şu Victory Road'a doğru bir mağara var. İki tane Plasma konuşuyor, oradan geçilmiyor. Ne yapacağım? Tüm gym'leri yendim. Takımım: Emboar Lvl 71 Lucario Lvl 65 Flygon Lvl 55 Zoroark Lvl 50 Arcanine Lvl 47 Pelipper Lvl 37
Şehire geri dön surf u kullanarak geri git hani bi mağraya girmiştik ya bu şehire gelmeden o mağradan geri atla sonra yol ayrımı var ya aşağı atlıycaksın yada sağ tarafa sen sağ tarafa atla sonra merdivenden aşağıya in bi trainer görücen onu yen sonra surfle devam et sonra gene yol ayrımı var bi merdiven yukarı bi merdiven aşağıya gidiyor biz aşağıya gidicez. burda strength lazım yanlız strength bilen pokemonunu yanına al. sonra bi iki trainer var yen onları yukarı kata çık sonra gene yol ayrımı var bi aşağı giden merdiven bide yukarı giden merdiven var biz yukarı gidicez ama yolu bi crustle kapatıyor crustleyi yen team plasmanın gemisini görürsün :)
Abi sen tam çözüm ekibine katıl bence.  (Y)  LJok sağŸol  :rock:

[time]1340947405[/time] Tarihinde BirleŞtirildi.
Yahu Şu Plasma'nın gemisinin içine girdim. Elektrikli bir yer var. Yanında da PC gibi bir Şey var. Şifre istiyor. Ne yapmalıyım?
EDİT: buldum.
arkadaşlar lucario mu kullanayım cobalionmu ? :D
lucario kullan
Cobalion hp,defense ve speed bakımından daha iyi.Lucario ise atak,sp atak bakımından daha iyi,sp defense eşit gibi.Ama Cobalion sadece kendi türü ataklar öğrenebiliyor.Lucario ise atak çeşitliliği bakımından daha iyi.
Bana yardımcı olan Bone Rush gibi ground türü bi atak var.(Daha seviyesi düşük,istediğim atakları öğrenemedi).Dragon türü bi atağı öğrenebiliyor.
benimkininde seviyesi düşük :( biraz güçsüz gibi geliyor ve çok ilerledim lvl de atlatamıyorum savaşamıyor çünkü.

Ha birde dark ve buz pokemonu lazım..

Dark olarak zoroark buz olarakta ice beam tm li samurott kullanıcam.sizce iimi birde zoroark a saldırı olarak ne öğreteyim ?
zororark night daze(ya da dark pulse),flamethrower kesinlikle öğretmelisin gerisi pek de önemli değil nasty plot,focus blast ya da grass knot olabilir geri kalan yerler için.
Arkadaşlar şu Plasma gemisinin şifresi nedir? Şu alttaki pokemonun yanına girmek için gerekli olan şifre. Netten baktım ama hiç birisini kabul etmedi Reshiramu girdim Zekuromu girdim 7707 girdim 2202 girdim olmadı yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim bu arada black 2 oynuyorum şifre için white2 black2 farkediyomu bilmediğim için belirteyim dedim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18