Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black 2 / White 2 Yardım isteyenler buraya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Elite4'ü ilk seferde yenmek çok kolay zaten 4er tane pokemon seçiyo hepsi.Rematch'ler daha zevkli Iris Haxorus(79 lv.) ve ayrıca Undella'da Cynthia Garchomp(78 lv.) seçiyor.Takımlarının geri kalanının levelleri de yakın birşeyler.
Bir de challange mode denen birşey varmış ama onu çözemedim, orada elite4 ve iris'in levelleri birz daha yüksek :alala:
Eevee ve evrimleri bana hep güçsüz gelmiştir belkide küçük bi pokemon olmasından.
Daha 6. Gym'i yendim pokemonlarım:
Unfezant  40 Level
Leavanny  40 Level
Fraxure    40 Level
Samurott  39 Level
Growlithe  39 Level
Lucario    41 Level
ben bütün black2 de yakalanabilen pokemonları yakalamak istiyorum ama nerelerde ne çıktığını bilmiyorum acaba birisi nerelerde ne çıktığını söyleyebilir mi???
= https://www.serebii.net/pokearth/unova/

Buradan nereden ne çıktığına bakabilirsin. (Y)
Draco meteor öğreten nerededir?
Bu arada Shiny pokemon isteyen arkadaşlarım size bir bilgi vereyim.Oyunu bitirdikten sonra Black city veya White forest'a gidin.Orada Banjirou var.Onu yenin.Sonra Alder'ın evine gidin.Black oynuyorsanız size Shiny Gible.White oynuyorsanız size shiny Dratini veriyor.İkiside 1 level  (Y)
Arkadaşlar benim 3 tane sabit pokemonum var bunlar Servine, Lucario, Magby diğer pokemonlarım Psyduck, Sigilyph, Flaffy, Minccino(özel olarak yakalanan), Sandile(Moxie). Diğer pokemonlarımdan 3 tanesini takımıma almak istiyorum. Daha 4. gym'im olduğu şehirdeyim. Önerileriniz varmı? Trapinch yakalayacaktım ama hiç çıkmıyor. Pes ettim o konuda Sweat
(28-06-2012, 01:33 PM)^^BjkBurak^^ link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar benim 3 tane sabit pokemonum var bunlar Servine, Lucario, Magby diğer pokemonlarım Psyduck, Sigilyph, Flaffy, Minccino(özel olarak yakalanan), Sandile(Moxie). Diğer pokemonlarımdan 3 tanesini takımıma almak istiyorum. Daha 4. gym'im olduğu şehirdeyim. Önerileriniz varmı? Trapinch yakalayacaktım ama hiç çıkmıyor. Pes ettim o konuda Sweat
4.şehirdeysen şuan için 3-4 pokemon yeter bence, oyun biraz hack oyununa benzediği için oyunun ilerlediğinde kastığın pokemonun leveline çok yakın Metagross,Excadrill gibi güçlü pokemonları bulabiliyorsun.
metagross çıkıyormu gerçekten birde ben uçan türü yakalamak istiyorum pidove var 11 lvl ama bana güçsüz geldi öneri varmı acaba?


Ayrıca CopierBond sana tşk ederim yardım için
golbatı yakalayıp masajcıda crobat yapabilirsin acrobatics,cross poison filan öğretebilirsin.Ya da black de çölde mandibuzz var tahminimce white da da braviary vardır.Braviary de yakalayabilrsin.Buarada metagross team plasmanın birbiriyle karşılaştığı dağ çıkışında hareket eden çimenlerde çıkıyor ,normal çimenlerde metang,piloswine da çıkıyor :)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18