Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black 2 / White 2 Yardım isteyenler buraya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
@mi-ron, Birşey daha aklıma geldi, plasma elemanlarının birinden plasma kart almayınca şifre girilemiyor.Gerçi almışsındır ama gene de bir hatırlatayım ben.
(01-07-2012, 12:25 PM)turkcesorular link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Opelucid City de her taraf buzla kaplandı bütün adamları yendim. Şimdi ne yapıcam ? shiny axew falan diyordu birileri o doğrumu :D
Undella'ya git, shiny axew nereden çıktı yav yok öyle birşey.Unova dexi tamamlayınca shiny haxorus var ama çok sonra doğal olarak
Pokemonlarım 30 level civarindayken bir save daha almıştım biraz gerilerden driftveil citydeyim şu an tekrar oynuyorum şifre değişiyomuş galiba sabit değil diye bir yazı okumuştum. Umarım yine aynı durum başima gelmez. Diğer save dosyamda ne denediysem olmadı. Rakam kesinlikle değildi şifrem çünkü elemanlarla tek tek konuştum, hiç birisi rakam söylemedi... En çok ta crobatla umbreon yapmak için bayağı uğraşmıştım. Tüm pokemonları level 60 a çekmiştim. O çok oturdu içime neyse artık kısmet değilmiş.. Baştan başladım sayılır birde yeni save'imde Aron yakaladım geliştrip Aggron yapsam iş görür mü?
aron yakaladığın mağrada axew de çıkıyor 30 level ben aggron pek kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum yorum yok onun hakkında
Millet N 6'ya 6 çok pis savaşıyor.Takımı mevsimlere göre değişmekte.Oyunu bitirenleriniz gidip bir denesin derim eğer savaşmadıysa henüz.N'in takımındaki pokemonların biri 77 diğer beşi 75 lv.Savaşı aktive etmek için N ile bir kere dönme dolaba binip daha sonra Victory Road'da bulunan N's Castle'a gitmeniz yeterli.
Kyurem ve zekrom u hangi itemle birleştireceğiz
(01-07-2012, 05:34 PM)Nash link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kyurem ve zekrom u hangi itemle birleştireceğiz
Sen birleştiremezsin diye biliyorum birleşik olarak yani Black Kyurem veya White Kyurem olarak pokemon ligini yendikten sonra giant chasmda yakalıyabilirsin.
Artık GYM ler bitti ama içim hiç rahat değil  Cry Takımım çok berbat durumda... Elite 4 yenebilirmiyim bilmiyorum.

Spoiler:
[glow=red,2,300]Braviary 49
Virizion 46
Zoroark 45
Lucario 45
Samurott 44
Volcanora 41[/glow]

Şimdi Seigaiha City den nereye gidicem
Birde takım hakkındaki öneriniz neler ?
pokemon breeder lerle takımına level kas bu levellerle yenilirsin
nerde var pokemon breeder ?

Arkadaşlar bande

-Dowsing MCHN
-Mom acro scene

diye birşeyler var bunlar ne işe yarıyor

Ayrıca 3 efsaneyide yakaladım.
Cobalion - Pokeball
Virizion - Ultra ball
Terrakion - Quick Ball :D
bunları takımıma ekleyeyimmi ?
(01-07-2012, 05:34 PM)Nash link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kyurem ve zekrom u hangi itemle birleştireceğiz
Önce Victory Road'a gideceksin.Orada Zoroark göreceksin bir tane.Takip edince seni N'in olduğu yere götürecek.N'in Zekrom'u ile savaşacaksın.N yenilince Zekrom'un taş halini sana verecek.Taşı Icirrus şehrinin yukarısındaki Dragonspiral Tower'a götürünce taş tekrar Zekrom olacak.Böylece savaşıp yakalama imkanın olacak.
Kyurem'i de Giant Chasm'da bulabilirsin.Kyurem yakalanınca arkasında bir key item bırakıyor.O key itemi çantadan seç, direk takımının olduğu ekran geliyor zaten.Daha sonra önce Kyurem'i sonra Zekrom'u seç, ikisi birleşecektir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18