Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: www.virtuadopt.com
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
alakazam saol senin yaptığın sey devam ediyor muş kişi başı 5 tane alma hakkın var isteidğin kişiye gönderiyorsun ben 3karakterimede 2şe tane aldım
(12-03-2011, 09:48 PM)alakazam1 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya hani oyuna girdiğimizde ana sayfada jirachı steelix magikarp fln varya ordaki steelix e tıkladım orda bir yazı vardı ona tıkladım adımı yazdım bedavaya verdi ama son 4 tane kalmıstı takas edilebilir belki die hepsini aldım  ;)
Nerede yazıyor göremedim?
glacia bak şimdi gir maine orda happy valantines yazıyor ya tıkla ona sonra acılan sayfada sırayla link koymuşlar bu öpüşen balıkların olduğu linke tıkla gelen sayfada dicek 5 tane gönderebilrisin isteidğin kişinin ıdsini yazıcaksın ona kod gidicek bu kdar.
Hepinieee tkLadmm Ltfnn szde tklaınn :S :S

[time]12 Mart 2011, 23:57:23[/time] Tarihinde Birleştirildi.
Yaw kaçta evrim qeçirecek bunlar :D Stonede aldm qene olmuo :D

[time]1299969800[/time] Tarihinde Birleştirildi.
banada tklaınnn xD
ne zaman lvl alacağı belli değil benimki 80 lvlde falan şvş aldı :D
50-100 arası 1. evrim 100le sınırsız arası 2. evrim oluyor diye biliyorum ben.
tıklaıen birinize Wartortle evrimleştirdm xD ama kime :D
(13-03-2011, 01:10 AM)Osmen link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:glacia bak şimdi gir maine orda happy valantines yazıyor ya tıkla ona sonra acılan sayfada sırayla link koymuşlar bu öpüşen balıkların olduğu linke tıkla gelen sayfada dicek 5 tane gönderebilrisin isteidğin kişinin ıdsini yazıcaksın ona kod gidicek bu kdar.

Anlatım için teşekkürler, aldım 5 tane  Slobber Ama 1 tanesi olsun Right Valentines Luvdisc olsaydi 1 tanesi iyi olurdu.

erginksk

nsl alınıo ben yapamadım bu arada tıklayın tıklandınız :hihi:
(14-03-2011, 11:19 PM)Orginal Adam link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nsl alınıo ben yapamadım bu arada tıklayın tıklandınız :hihi:

Tıklandın bu arada ayrıntılı anlatıyım.

Şu adımları sırayla izle.

Main'e tıkla, oradan Happy Valentines'e tıkla.

Yada Direktmen bu link'e tıkla https://www.virtuadopt.com/valentines.php

orada kendi kullanıcı adını yada hediye göndermek istediğinin kullanıcı adını yazıcaksın ve yolla.5 tane yollama hakkın var, ister kendine, ister başkasına...

Sonra Forum'a tıkla oradan message'ler vardır, oradaki mesajlarda link vardır ona tıkla, Team Rocket Karargahında, Leader Giovanni'nin yanında promosyon kodu ve üstünde boşluk olur.O Prosmosyon koduna dokunmadan, üstteki boşluğa pokemonun ismini (istediğin şekilde yaz) sonra Confirm! dediğin zaman kadrona gelir, böyle böyle hepsini alacaksın...

Umarım iyi anlatabilmişimdir  Smile