Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: www.virtuadopt.com
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
legi ben yazdım değilmi %50 geçin bak yoksa hiç çıkmaz %50 bile kesin değil %70 geçerseniz sizin zaten ...
Para -10 'a düştü Mecbur Forumdaki bütün Pokelere Tıklayayımda Para kazanayım.
(13-07-2011, 04:23 PM)aang01 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:legi ben yazdım değilmi %50 geçin bak yoksa hiç çıkmaz %50 bile kesin değil %70 geçerseniz sizin zaten ...

Böyle %50 nin altındakiler alamaz diye birşey yok.Bu şans işi ve ortada 125 bilet vardir ve adamın birisi 1 bilet alır, şans eseri ona çıkabilir.Ben 3 tane Latias aldım, sadece ilk alışımda %54 tü, ikincide %43 üçüncü latias alışımda da %30 du.Zaten 4 kere katildim 1 latios 3 latias olmak üzere, ve latias ların hepsi geldi, latios gelmedi sadece.
Ben aldım latiası :D
zombi tr ne alakası var bende 1 tıkla %54 olmuştu onunda nedeni kimsenin tıkamaamış olması yada 1 kere sen 1 kere tıklamışın %54 oluş mesela biletler basıldıkça % ler azalır %50 yi geçmen gerek işte...
Bence öyle birşey yok bu tamamen şans eseri. Yüzde sadece biletlerin senin biletine oranı. Programın alınmış biletler arasından rastgele birbileti seçtiğini unutmayın. Yani %99 yapın isterseniz başkası hala kazanabilir. Sonuç olarak fazla bilet şansı arttırır ama kesinlile kazanacağınızı garantilemez.
(Unutmayın yüzde olarak gösterilen kazanma şansınız değil biletlerinizin tüm biletlere oranıdır.)
(13-07-2011, 08:34 PM)MaHoCaN link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence öyle birşey yok bu tamamen şans eseri. Yüzde sadece biletlerin senin biletine oranı. Programın alınmış biletler arasından rastgele birbileti seçtiğini unutmayın. Yani %99 yapın isterseniz başkası hala kazanabilir. Sonuç olarak fazla bilet şansı arttırır ama kesinlile kazanacağınızı garantilemez.
(Unutmayın yüzde olarak gösterilen kazanma şansınız değil biletlerinizin tüm biletlere oranıdır.)

Helal olsun, çok güzel açıklamışsın, aang01 umarım anlamışsındır bu açıklamadanda...
zombi birşey demiyorum kardi tmm Sweat
Yumurtalarım çatlamak üzere tıklar mısınız? :D
banada tıklarsanız sevinirim  :-\