Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: www.virtuadopt.com
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
keşke adam akıllı poke olsada edebilseydim
Ben benim slugma için trade edebilirim 2 tane var
Ben psyduck'ım ile takas edebilirim
benim yumurtalarda bir çatlasaydı keşke :D neyse tıklamış ve tıklayacak herkese teşekkürler :D sizin pokemonlar nasıl gidiyor arkadaşlar? inşallah iyidir :) bu arada ben diyorum ki forumda aynı ülkeden olan kişilerin bölüm açarak konuştuğu yer varya biz de açalım bence :) (inşallah o bölümün konusu anladığım şeydir :D ) hem belki konuya pokemonlarımıza tıklayıp para kazanmak için girerlerse çok çabuk level atlar pokemonlarımız. örneğin ben bir sürü emsaj olduğu için almanların konusuna girip pokelere tıklıyorum :D bu arada bir günde 884 dolar kazandım :D
Tamam.Ekliyorum Smeargle'yi trade'ye.Sizde teklif edin.Ben kabul ederim.

Benimle trade yapmak isteyenler MSN adresimi eklesinler, MSN adresim profilimde mevcuttur.Hergün saat 16:30'dan sonra açık olurum.
hepiniz tıklanıyorsunuz
Trade edilirken pokemon + para vs. taş falan da teklif edilebiliyor muyuz? Mesala bir poke için 2 thunderstone+ başka bir poke gibi.
tıklıyorum herkeze benim poke yumurtamı kim çatlattıysa ledyba için teŞekkürler tıklıyan vede tıklıyacak herdeze teŞekkür ederim :victory: :victory: :victory: :victory: bide webemperor senin psyduck un istiyorum ledyba yla değŸiŞelim mi?
(25-02-2010, 06:15 PM)Alakazam link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Trade edilirken pokemon + para vs. taŞ falan da teklif edilebiliyor muyuz? Mesala bir poke için 2 thunderstone+ baŞka bir poke gibi.

Valla hiç thunderstonem falan olmadığŸı için bilmiyorum.

İŞte bir trade gerçekleŞtirdim.Odish ve Smeargle verdim ve karŞılığŸında Hoothoot ve Aerodactyl aldım.
tradeni tebrik ederim zombi tr