Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain (Lig Mücadelesi)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(11-08-2016, 03:12 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yağmur dansının greninja için faydası oluyor mu ama bilmiyorum

Su türü hamleleri güçleniyor ve Charizard'ın ateş türü hamleleri zayıflıyor.
İkinci kere yazdım öncekini yanlış yere yazmışım s: İhtimal 1:Ash pikachu'yu geri çekip goodra'yı atıcak Alain Charizar'dı çekip Bisharp'ı atacak Goodra Bisharpı yenip Charizarda yenilecek Pikaçu çıkacak Charizard mega evrimleşecek(belki evrimleşmez) =T



İhtimal 2:Büyük ihtimalle bu olucak Charizard pikach'uyu yenicek Ash Goodrayı atıcak Alain Charizardı çekicek(Zaten durumu eşitlemek için Charizar'tı atmıştı)Alain Bisharp'ı atıcak Goodra Bisharpı Yenecek Charizarda Yenilecek Sonra Zaten Satoshi-Gekkouga vs MCX ve tahmin 1:Olabilir belki p: Maçın ortasında Team Flare gelir ihtimal 2:Satoshi-Gekkouga MCX'i yener.
(11-08-2016, 03:26 PM)GiordaX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İhtimal 2:Büyük ihtimalle bu olucak Charizard pikach'uyu yenicek Ash Goodrayı atıcak Alain Charizardı çekicek(Zaten durumu eşitlemek için Charizar'tı atmıştı)Alain Bisharp'ı atıcak Goodra Bisharpı Yenecek Charizarda Yenilecek Sonra Zaten Satoshi-Gekkouga vs MCX ve tahmin 1:Olabilir belki p: Maçın ortasında Team Flare gelir ihtimal 2:Satoshi-Gekkouga MCX'i yener.

Ben de böyle düşünüyorum. Ash-Greninja'nın galip geleceğine kesin gözüyle bakıyorum. İlk bölüm ikinci yarıya taştığı için umarım ki bitiş seremonisine de zaman kalacak ve yanımızda Diantha ile Sycamore elimizde kupamız bir şampiyonluk fotoğrafı vereceğiz. 
Dün güzeldi umutluydum ama umut yok bende an itibariyle . Her ne kadar bizim Cut saldırısı rakibin dragon clawıyla eşit güçte olsa da , hasar veremeyecekmişiz gibime geliyor. Gereksiz derecede defansif gösterdiler bu mcx'i . Kendilerine çok büyük bir engel koydular. Ve pişmanlar böyle güçlü bir pokemon yazdıklarına. Sırf bu yüzden Ash-Greninja'ya yeni yetenekler falan ekliyorlar.

İşte bunlar hep mega evrimin suçu. Sonu yok böyle şeylerin ne yazık ki =T


Hangisi kazanırsa kazansın takımı sayesinde kazanmamış olacak. Mega ve bağ fenomeni kullanan pokemon kazanmış olacak. Hiç kimse umursamayacak weavile ,talonflame veya diğerlerini. Bir tek pikachu belki bisharp.

Bisharp'ın olayını da beğendim açıkçası. Önce hareketini kısıtla sonra ohko. Goodra'nın hiç şansı yok o cüsse ile. :chipachipa:
(12-08-2016, 04:47 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bisharp'ın olayını da beğendim açıkçası. Önce hareketini kısıtla sonra ohko. Goodra'nın hiç şansı yok o cüsse ile.  :chipachipa:

Hydration, Bide ve orta düzey defansımız olduğu sürece umut var.
Bisharp Goodra'yı yense hatta berabere bile kalsa Pikachu gibi iki rakibi elemiş olacak.Bu arada Alain neredeyse Dark tip pokemonlardan oluşan bir ordu kurmuş 8D
(12-08-2016, 04:59 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(12-08-2016, 04:47 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bisharp'ın olayını da beğendim açıkçası. Önce hareketini kısıtla sonra ohko. Goodra'nın hiç şansı yok o cüsse ile.  :chipachipa:

Hydration, Bide ve orta düzey defansımız olduğu sürece umut var.

Erdi'ye katılıyorum Goodra'a yıkılmaz!!
Spoiler:
Fragmana bile koymamışlar ikisinin karşılaşmasını. =T Gariban goodra . Team Flare olaylarında kullanılsa en azından. Yoksa boşuna gelmiş gibi olacak. Güçlü ama en güçlü mega evrimler seviyesinde değil lige katılan sanırım. Hawlucha , Talonflame gösteri yaptı kalıcı bir şeyler. Noivern zaten poor unfortune soul. Hala çok seviyorum ama farklı tiplerden saldırılar öğrenmeliydi.

Rainbow greninja ise who wants some pizza diye bağırarak saldıracak gibi. Çok heveslendik ama geri tepecekmiş havası var.Ash'e falan çarpar belki.
Goodra ile Bisharp berabere kalacak diyorum bende 
Kırmızı Dev Shuriken Tek kullanımlık ise durum iyi garanti bitirici bir harekettir ama birden fazla kullanılırsa o saldırıda pek umut bağlanılacak gibi değil.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7