Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain (Lig Mücadelesi)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(05-08-2016, 12:41 AM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Erdi ilk yenilen pokemon poketoplarından sonra gözüküyor. Yenildikçe yenilenler arkasına geçiyor.
Spoiler:
[Resim: VYoGvB.gif]
Ama ama... Ben bunu bilmiyordum... Bir kez daha değiştireceğim tahminimi, yine...  Onion071
Ben o araya takılmıştım ama çok küçük gözükmüştü demek ki Bisharp varmış orada :( Alain'in de geri çekilmiş bir pokemonu olması sevindirdi beni. Normalden daha yorgun olacak :) 
Sırası çok da önemli değil. Şu anda tek umursadığım ilk partta en ez 4 pokemonun düşmesi. Toplamda 12 tane var zaten. Regional birdler de düşecektir illa ki. Sonuçta ya berabere ya da Charizard/ metagross veya pikachu ile savaşmaları lazım. Ben onların da bu bölümden gidecekleri fikrindeyim. Pikachunun karşısında metagross ve charizard çıkacak. İlk olarak metagross gelecektir o da bu bölüm düşer. 7. Geriye kaldı 5 pokemon. Charizard, pikachu , greninja, goodra ve bisharp.

Bunların maçı ikinci bölüme kalır. Pikachu iki devi devirdi düşer ilk olarak. Ama Charizarda iyi hasar veriyor gibi. Başta savaşsalardı mega evrim tek çareydi Hain Alain için. Quick attack ağır çarpıyor garibana. Sonra Goodra ve Charizard savaşırsa mega evrimsiz yenmesi mantıksız olur goodrayı. Geri çağırır ve bisharp bide saldırısına düşer. Yorgun goodra bideı charizard ile de dener ve bide ilk kez işe yaramaz. Sonra mega evrim pikachu ve goodranın verdiği hasarı siler ne hikmetse ve savaş yeniden başlar hiçbir şey olmamış gibi. Sonuç yine power boost almılara bakar. Ardından bundan sonraki ligler 1 vs 1 maçlar şeklinde yapılacak kararı alınır mutlu son . Boom şehir saldırı altında -_-
Ash'in şampiyonluğu hak ettiğini düşünmüyorum. Unovada'da hak etmiyordu ama Kalosda da hak etmiyor. Sebepleri belli. Daha önce en az 5-6 kez belirttim. Senaryo, Pokémonları, Ash'in karakteri ve duruşu bakımından kesinlikle hak etmiyor.
Fragmanı gördükten sonra Ash'in kazanacağını düşünüyorum
Yenilen Pokemonun sırasının gerisine gittiğini bilmiyordum bende 8D Bisharp Noivern karşısında Pikachuda Tyranitar karşısında geri çekilir büyük ihtimalle. Eşleşmeler aslında pek önemli değil asıl önemli nokta Charizard'ın Alain son pokemonu olarak mı çıktığı.
O zaman soyle olacak;
Pikachu vs Tyranitar, Pikachu alir.
Pikachu vs Weavile, Pikachu geri cagirilir. Hawlucha Weavile'i alir.
Bisharp vs Hawlucha, Bisharp alir.
Ash Noivern'i yollar ve Bisharp onu da alir diyorum. Daha sonra Talonflame'i yollar Ash. Alain Bisharp'i geri cagirir ve Unfezant'i yollar.

Cok kafa karistirici bi trailer gercekten. Ilerisi icin beynim yandi suan.
O değil de 3 flying var diye takımımıza dengesiz diyorduk.Alain'ın 3 pokemonu dark ve x4 fight yiyorlar :D

Ayrıca Charizard'ı mega yapmadan maçın ortasında savaştırmak da nasıl bir fantazidir arkadaş.
Ya hâlâ daha x2 x4 süper etkili - etkisiz muhabbeti oluyor mu anime ile ilgili? Oyun mantığı geçersiz anime için. Alain 2 Pokémonla finale çıktı rahatça. Finalde "ne hikmetse" 6 Pokémonu'nu birden göreceğiz ve zorlanacak hem de. Ve en garip bulduğum Pikachu'nun o kadar Pokémonla kapışacak olması. Ne gerek vardı? 
En sonunda finale geldik. Asıl olaylar bundan sonra. Ash'in şampiyon olmasını istiyorum ama bu şekilde olmaz. Neredeyse mücadele etmeden finale kadar geldi Alain de aynı şekilde. Sawyer'ın daha çok maçını izledik. Tierno ve Ash maçları full yayınlandı. Neyse finale yaklaşırken olan detaylardanda biraz bahsedeyim. Lysandre Ash ile konuştu. Greninja'dan bahsetti. Bu Greninja'nın taşla çok önemli bir ilgisi var. Yoksa Lysandre Alain i Greninja'nın tüm gücünü gösterip taşı herhangi bir şekilde harekete geçirmek için mi kullanıyor? Neyse bölüm sohbete döndü böyle. Alain ise eski hocası ve daha önce mağlup ettiği Malva ile görüştü. Ben Mairin ve Chespin in olayından ötürü Alain i canını dişine takacak şekilde görüyorum. Alain bende heyecan uyandırıyor. Umarım ligi kazanır. Ayrıca Alain trailerda resmen ezilmiş şekilde gösterildi. Charizard gözüktü Greninja ortada yok. 38.bölümün çoğunluğu MCX vs Greninja olacak. Şampiyonluk ihtimali çok güzel ama bize gelmeyecektir. Ligi Alain kazanacaktır.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7