Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain (Lig Mücadelesi)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Spoiler:
Fragmanda patlamaya detaylı olarak baktım ve acı bir gerçek gördüm Hawlucha ve Noivern Kaybetmiş belli ama Alain tek kaybeden pokemonu tyranitar patlama olduğunda.
Düzenlerken çok kafam karıştı ve ben de baştan yazdım oradakini silip. Bu arada hayatımda gördüğüm en saçma skor tablosunu yapmışlar. Kaybeden bir kenara kayıyor, geri çağrılan en başa geçiyor, ne gereksiz şeyler ya bunlar. Cidden gece gece acayip stres yaptırdılar. Sırayla gitsin normal. Geri çağrılanı eski jenarsyonlardaki gibi renkli bıraksanız olmuyor mu normal sırasında? Gereksiz atraksiyon yaşatıyorlar bize  Choked


İlk olarak Tyranitar VS Pikachu olacak, Pikachu rahat alacak.


Alain Bisharp'ı çıkartacak Ash de Pikachu'yu geri çağırıp Noivern'i atacak sahaya. Noivern kaybedecek. Ash Hawlucha'yı çıkaracak. Bisharp return bu sefer de. Weavile çıkacak. Hawlucha Weavile'ı alacak.

Alain Unfezant'ı çıkartıp Hawlucha'yı eleyecek. Ash Talonflame'i seçecek ve ne üzücü ki büyük patlama sonucu (fragmandaki patlama) berabere bitecek.

Alain Metagross'la girişecek. Ash Pikachu'yu çıkartacak. Ve bence Alain Metagross'u da geri çağıracak. Alain ilk defa Pikachu'yla savaşacak ve milyonlarca kez bela okuyacak içinden :bigsmile: "Ne lanet Pokémon'muş bu, Ash niye Greninja'ya taktı da bunu savaştırmadı benle, namussuz bütün Pokémonlarımı yenecek böyle giderse..." diyip Charizard'ı çıkaracak. Savaş başlar biraz ve bölüm sonu.
(05-08-2016, 01:10 AM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Spoiler:
Fragmanda patlamaya detaylı olarak baktım ve acı bir gerçek gördüm Hawlucha ve Noivern Kaybetmiş belli ama Alain tek kaybeden pokemonu tyranitar patlama olduğunda.

Hayır yanlış görüyorsun, iki Pokémon'u bayılmış Alain'in de. Zaten o patlama Talonflame VS Unfezant'a ait olduğunda öyle bir şey olması bayağı imkansız bir şey :D 
[Resim: B2Jd9j.png]
_Erdi_  Bende şimdi farkettim ya Pikachu ve tyrnitar maçındaki poketoplarının yerine dikkatli bakınca anladım ama o pokemon bisharp mı yoksa Weavile mı anlayamadım 8D Bu arada Weavile geri çekildi büyük ihtimalle diyelim ve tarafların 3 pokemonuda yenildiği için saha değişimi yapıldı Alain Bisharp'ı mı yoksa Metagross'u mu ilk yollar yada şöyle düşünürsek Alain Greninja faktörünü bildiği için Charizard'ın önceden hasar almasını göze alabilir mi? Bence Metagross vs Pikachu maçından önce Weavile Goodra maçı izleyebiliriz ikinci fragmanda belli olur.
Alain alıcak bakın görün klasik bir pokemon senaristliği Ash'i illa kaybettirecekler bi şekilde
Maç sonucuyla ilgili ilk düşüncem Pikachu'nun büyük yardımıyla Ash şampiyon olacak hatta maç sonunda spiker " Bu galibiyette Charizard'a büyük hasar veren Pikachu'yu da eklemek gerekir" diyebilir. Maç sıralaması yaptım aşağıda tahmin ettiğime benzer pokemonlar geldi. Fragmana göre ayarlamadım skor tablosu karışık iş Goodra konusunda şüphelerim var Weaville'ye yenilebilir return yazdım ama belli olmaz. Denk pokemonlar var gibi ancak Unfezant yerine Braviary Bisharp yerine ise 6.nesilden bir pokemon olabilirdi ama bu kadroda süper olmuş.

Pikachu vs Tyranitar- Pikachu
Goodra vs Weaville - Goodra Return
Hawlucha vs Weaville - Hawlucha
Hawlucha vs Bisharp - Bisharp
Noivern vs Bisharp - Draw
Talonflame vs Unfezant - Talonflame
Talonflame vs Metagross - Metagross
Pikachu vs Metagross - Pikachu

Pikachu vs Charizard - Charizard
Goodra vs Charizard - Charizard
Ash Greninja vs MCX - Ash Greninja
Nolur pikachuya 2 pokemon aldırtıp charizardın karşısına sokmayın yapmayın bunu..
Eğer Alain finalde yenilirse ne bir mantık hatası olur, ne de başka bir sorun. Gayet normal olur. Alain'in en güvendiği Pokémon'u Charizard. Ondan sonra da Metagross. Yarı finale kadar ikiden fazla Pokémon kullanmadı diye bu bütün takımını güçlü yapmaz ya! Diğer Pokémonlarını çok kullanmadığından güçsüz kalmış olabilirler zaten. Ash'in Drake'i yenmesi mantık hatası mıydı? En iyi Pokémon'u onun da Dragonite'dı. Ama Ash birkaç Pokémon'la onu yorup yendi. Alain'in de en güvendiği Charizard bu durumda. Metagross'un da fena olmadığını öğrendik ama onunla da Pikachu çarpışıyor ve ben daha sonradan Goodra'nın da onunla mücadele edeceğini düşünüyorum. Goodra ve Greninja fragmanın hiçbir yerinde gözükmüyorlar ki bu iyiye işaret. Gayet dinlengin bir şekilde sonraki bölüm mücadeleye katılacaklar. Pikachu, Goodra ve Greninja ile mücadele eden Charizard'ın da Metagross'un da ayakta kalması zor zaten. Ki Ash de direkt Greninja ve Pikachu ile ilerlerse Alain gibi, o da ilk turları bayağı hızlı geçerdi (gerçi ilk turları bilmiyoruz) Ama o diğerlerinin de tecrübe kazanıp güçlenmesini sağladı ki bu Alain'in stratejisinden daha başarılı bana göre.

Bu kadar çok eşleşme olduğundan Alain'in Metagross ve Bisharp'ı geri çağıracağına inanıyorum. Hem sonraki bölüme de biraz savaş kalması gerekiyor. Metagross, Bisharp, Charizard Alain takımında kalacak. Ash takımında da Goodra ve Greninja. Alain'in üç Pokémon'u da yorgun olacak. Ash'inkiler ise dinç olacak. Belki Talonflame de sağ kalabilir Unfezant mücadelesinden hatta çok isterim ama o patlama maçın berabere biteceğini düşünememe sebep oldu. 
Bence Weavile geri çekilen pokemon olucak eşleşmeler ve kazananlar şu şekilde olabilir.
Spoiler:
Pikachu vs Tyranitar = Pikachu
Bisharp vs Pikachu = Pikachu geri çekilir
Bisharp vs Noivern = Bisharp
Bisharp vs Hawlucha = Hawlucha
Hawlucha vs Weavile = Weavile geri çekilir.
Unfezant vs Hawlucha = Unfezant
Unfezant vs Talonflame = Berabere
Weavile vs Goodra = Goodra
Metagross vs Goodra = Metagross
Pikachu vs Metagross = Pikachu
Pikachu vs Charizard = Charizard
Charizard vs Greninja = ?
 Ben Ash'in kazanacağına ciddi ciddi inanmaya başladım. Ayrıca bence eşleşmeler.


 Metagross vs Pikachu: Alain önceki maçta Ash'i yendiği için hafife alır. Galip: Pikachu.
 Weavile vs Pikachu: Maç burda ciddileşiyor. Alain Ash'i diğer rakipleri gibi sandığı için Metagross'u kaybetmişti. Weavile çok iyi oynadığı için Pikachu geri döner.
 Weavile vs Talonflame: Alain bu sefer tür avantajını bir kenara bırakıyor ve Weavile'nin hızına güveniyor. Galip: Talonflame.
 Unfezant vs Talonflame: Alain maçı kendine özgü taktiklerle oynuyor.  Talonflame'in uçma avantajını yok etmek için flaying pokemon gönderdi.. Ve cidden işe yaradı: Unfezant.
 Unfezant vs Hawlucha: Unfezant için en dişli rakip Hawlucha olduğu için Ash onu gönderdi. Galip: Hawlucha.
 Bisharp vs Hawlucha: Hawlucha Bisharp'ın hızına yenik düştü! Galip: Bisharp.
 Bisharp vs Pikachu:  kıyasıya mücadele sonuç berabere!
 Tyrintar vs Goodra: Akla yakın olmayan olaylar her animede olur dostum: Goodra.
 Charizard vs Goodra: Alain yine tuhaf işler yapıyor. Dezavantaj olabilecek bir şey yapıp Mega evrim kullanmadı! Ama işe yaradı doğrusu: Charizard.
 Charizard vs Noivern: Noivern tüm gücünü harcadı ama başaramadı!
 Mega Charizard X vs Ash Greninja: İki takım da son kozunu kullandı!  Galip Ash Graninja! Ash şampiyon.
 Umarım mantık ve yazım hatası olmamıştır. Telefondayım da.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7