Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain (Rövanş)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Rövanş yakında...

[Resim: 8Z8EYQ.png]
Savaş yakın zamanda ise Ash yine kaybedecek son bir maç daha yaparlar Alain ile Ash onu kazanır. Ayrıca Greninja bu bölüme yakın bir zamanda Mega Sceptile'a yenilip openingde gösterilen tramva dönemine girebilir.
Klasik bir anime seyi olarak rovansda ashin alma olasılıgı fazla ama Alain yine mega kullanırsa ki kullanmama ihtimali sıfır isler birez zorlasır
Greninja Sawyer'ın sceptile'ını yenmiyor muydu?
Yeniyor ama son maçta özel formu sayesinde yendi sayılabilir. Mega Sceptile'a en az bir kere yenilecektir klasik rival rekabetinden dolayı.

 Greninja'nın Charizard'ı yenmesi için henüz erken gibi geliyor bana en azından önce Sawyer'a yenilmeliler ama ikinci karşılaşmaları son karşılaşmaları olacak diye düşündüğümden Ash ve Greninja'nın kazanacağı konusunda fikrim değişmedi.
Bu greninjaya baktıkça çelişkilere düşüyorum. Hemen diyorum, şu ana kadar en önemli ve ender durumlardan birine sahip pokemona cut saldırısı verilir mi ? Sonra bakıyorum çok güzel gözüüküyor animasyon olarak. En başından night slash saldırısını verselerdi bu animasyon ve şekille ne mutlu olurduk biz diyıl mi ama. Sonra bu konu hakkında konuşmak istemiyorum diyorum aerial ace kullanıyor mutlu oluyorum. Sonuçta grass typea karşı avantajlı ama bunun yerine ice type saldırı öğrenebilirdi demek istiyorum. Ama bu kadar hoş gözükmez diyorum. Sonuçta o kadar hızlı tokat atıyor ki ardından bir de rüzgar atıyor imajı veriyor X3 Tam sakince izlemeye devam ederken Double team çıkıyor karşıma. Tama Naruto falan ama niye bu double team çok güçlü rakiplere karşı verimli kullanılamadı. Mesela diğerleri de az da olsa hasar verse rakibe mikemmel olur. Kişisel olarak oyunlarda sevmem double teami . Kolayca yenebileceğim bir pokemonu yarım saat yenemiyorum bunun yüzünden. Water shuriken saldırısının 25 base powerda olmasını isterdim. Hem animede de çok güçlü durmuyor nedendir bilmem. Ama size fflik termodinamik ekspörtimle yorumlayayım . 0.25lt diyelim ki çok bile verdim. Animede ortalama 5-10 kere vuruyor cepte kalsın şimdilik =Z . Hep önce giden bir saldırı ve buna snde 10 metre hız vereyim, yok canım kolaylık olsun diye değil göz kararı. Bu saatte 36km eder. Kütle olarak sıkıştırılmış oluyordur umarım. O yüzden her bir yıldıza 1kg diyelim bu da kinetik enerjiyi 648N yapar her biri içn de arkadaşlar ya ben fazla fazla koydum hesaba ya da bu saldırı insan hesabıyla ucubik bir kinetik enerji ve basınçla gidiyor bu saldırılar. Ki ben daha terno dinamiği değil sadece lise fiziğini kullandım. Yani eminim iç basınç falan demir duvarı delecek gibi ve evet pokedex entrisini okusaymışım sorun yokmuş. Şimdi aklıma takıldı. Pokemon evreni çok korkunç değil mi? önüne çıkan bir böcek , kuş , kedi seni yediye bölebilecek kadar güçlü veya atom bombasına dayanabilecek kadar dayanıklı(daha iyi kelime bulamadım.). Bence kontrol altına alınmalılar. Yönetime geçtiğim gün bütün pokemon çocuklardan toplanacak ve belli bölgelerde savaşmadan zayıf ve barışçıl hale gelecek. Bu sayede elinde pokemon bulunmayan masum ve hergünkü halk özgürce dolaşabilecek. Hiç bir örgüt veya kişinin bu güçleri kullanarak geleceği yönlendirmesine izin verilmeyecek. Daha güvenli demek yeterli değil zira önümüzdeki çita gayet düşük. Benden önceki hükşapkalıu(û)metler insaan hayatına önem vermeden insanları arena savaşlarıyla meşgul etmiş bulunabilirler ve bu amaçla bir çok canlıyı savaşmaya mahkum etmiş olabilirler. Ama bunun durma zamanı sizce de gelmedi mi? Cevabınız evetse, siz de bu karanlık günlerin sonunu getirmek için "OYUNUZU AGLOT'A VERİN" unutmayın bu seçimde tüm insanlık 6 yıl sonra her bilinçli canlı.


Özetle Greninja'ya öyle saldırılar verdiler ki, çok zayıf lakin ki çok havalı. Yeni forma geçmeden savaşacaklarsa ki öyle olacak Greninja yenilir pikachu işi bitirir.
Bence hava ası, buz tipi hamleden daha işlevli çimen tipini buz türü ile yenebilirsin ama böcek ve dövüşçü tipine olan zaafiyeti kapatmıyor.
Şahsen Ash'in kazanmasını hiç istemiyorum ben ya.Genelde olduğu gibi başlangıç pokémonlarını toplamadı bu sefer.Toplasaydı ezik eğitmen olarak kalacağı kesindi benim gözümde.Greninja'yı sevmiyorum.Charizard'ı sevmiyorum.Charmander olarak kalsaydı evet severdim yalan değil.
Şimdi Ash vs Alain olacaksa Alain kazansın.Çünkü mega almamış ama megası var kafalarında takılan kurbağanın egosunu kaldıramıyacağım.Eğer yenecek ise megayı bassınlar öyle yensin.
Sayfalar: 1 2 3 4