Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain (Rövanş)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Pokemon öyle  büyük Power-upların alındığı bi seri değil.Ayrıca ciddi bi darbede indiremedi Ashinja halinde bile.İnsan en azından Charizard'ın bitap düşmesini filan bekliyor.Ama terlemedi bile.Bence vs olursa Alain affetmez.Öte yandan bu Alain elit 4'lü yeniyor,20 yılda 16. iken 4.'lüğe kadar ilerlemiş Ash mi yenecek  Alain'i.Yani 20 yılda x kadar yol al. 1 yılda 2x kadar.Hiç mi hiç sanmıyorum.Çok ütopik geliyor bana.
@Aslında şöyle de bir konu var. Lig veya lig sonrası gelmesi konuşulan olası bir Charizard Y evrimini alırsa işte o zaman ciddi VS olur. Ki sanırım Nisan-Mayıs gibi (belki de Haziranda) yani 19.filme doğru gelebilir. Filmde Zygarde tam formun ve Volcanion'un görüleceğini biliyoruz. Alain ve Team Flare de filmde görülürse film sonrası veya öncesinde Ash ile Alain mutlaka karşılaşacak. Ash'in hakemli maçlar dışındaki karşılaşmalarda daha sert ve ani saldırılar yaptığını düşünüyorum. Greninjanın esas rakibi Mega Sceptile zaten ona şüphe yok. Alain ve Char X'in ayrıca bir rivale ihtiyacı olabilir. Bu konuda bunu bir tek ben söyleyip düşünmüyorum. Bakınız:  bu video altında yazılan yorumlarda söylediklerim ve fazlası konuşuluyor.
2.Karşılaşmayıda Alain kazanır ve son kavgada Ash kazanır ligden sonra büyük ihtimal.
Greninjanın asıl gücü Protean yeteneğini öğrenince gün yüzüne çıkacak gibi
[Resim: Naruto-vs-Sasuke.jpg] [Resim: tumblr_no0030aGDB1tmac17o1_500.jpg]

Bu iki resime bakınca benzerlik seziyorum. :D 8D 
@Tigerman kafalarına göre takılıyorlar yav onlar. Bir bakıyoruz Pikachu Latios'la berabere kalmış, bir bakıyoruz 5 bölüm geçince Snivy'ye yenilmiş. -_- O yüzden ne olacağı çok belli olmaz bence, her şey tersine de dönebilir.

Filmlerde animeyi etkileyecek olaylar göstermezler. Filmleri herkes izlemiyor yani anime izleyen herkes izlemiyor daha doğrusu. Son filmin oranlarından da bunu rahatlıkla çıkarabiliriz. Japonya'daki insanların animeye ulaşmaları daha rahat sinemaya gidip de izlemelerindense (herhalde sinemada yayımlanır bizdeki bazı animasyonlar gibi. Daha sonradan elbet televizyonda yayımlanabilir ancak eğer animeyi etkileyecek bir şeyse ve animenin filmden bir hata sonra kaldığı yerden devam ettiğini varsayarsak, filmi de hemen sinemada çıkar çıkmaz televizyonda yayımlayamayacaklarına göre). O yüzdendir diye düşünüyorum bugüne kadar hiç filmlerle anime bağlantılı olmadı. Daha doğrusu filmler anime ile bağlantılı ama anime filmlerle bağlantılı değil, orada yaşanan olaylar animede olmadı farz ediliyor. O yüzden flare takımını veya Alain'i göstermek gibi bir çılgınlık yapmazlar. Çünkü bu muhakkak animeyi ilgilendirir. Eğer filme kadar Zygarde mevzusu kapanırsa (ki kapanır bence) o zaman bir ihtimal o Zygarde bizim Puni-chan olabilir. Belki credits'te de olsa Alain gözükebilir.
@_Erdi_ Tamam da en azından  onu bi mantığa oturtmaya çalışıyorlar herkese mantıklı gelmesede.Yani Pikachu Latios'a yenilmesini daha önce 2 pokemon ile savaşından yorgun düşmesine bağlayabilirsin yahut Snivy'ye yenilmisini elektrik kullananamamasına.Burada öyle bi durum olur mu bilemiyorum :)
Enteili filmde (adını unuttum tabi) Charizard Vadisinde Charizard tvde mi nerede Ashi gorup yardima gitmisti. Yani anime baglantisi vardi. Sanirim tek bu film olmustu hatta geri donen bir Pokemonun olmasi. Ben film derken aslinda animede biten okayin yansimasi olarak Zygarde hatta bir ara konusulan Shiny Yveltal ve Xernas gorunebilir. Astrid de hem anime hem filmde gorulmustu bu arada sanirim.
(06-02-2016, 10:15 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Enteili filmde (adını unuttum tabi) Charizard Vadisinde Charizard tvde mi nerede Ashi gorup yardima gitmisti. Yani anime baglantisi vardi. Sanirim tek bu film olmustu hatta geri donen bir Pokemonun olmasi.

Yazımda zaten filmlerin animeyle bağlantılı olduğunu ama animenin filmlerle bağlantılı olmadığını yazmıştım. Filmde Ash'in bıraktığı Charizard gelip Entei ile savaşmış, sonra geri dönmüştü yani film anime ile bağlantılı ancak animede filmde olan hiçbir olay konuşulmaz, Ash daha önce filmde gördüğü bir efsanevi Pokémon'u animede bilmez "Who that's Pokémon?" der. Yani anime filmlerle bağlantılı değil. Astrid de ACT'de (anime diyebiliriz) gözüktükten sonra filmde gözüktü yani yine film anime ile bağlantılı ama anime filmle bağlantılı değil.

Alıntı:Ben film derken aslinda animede biten okayin yansimasi olarak Zygarde hatta bir ara konusulan Shiny Yveltal ve Xernas gorunebilir. Astrid de hem anime hem filmde gorulmustu bu arada sanirim.

Evet bu olabilir ama yine de alev takımının gözükeceğini sanmam, diğer kötü takımlara olduğu gibi başları hapse atılır ya da gizemli bir yerde kaybolur gibi geliyor. (bkz: Cyrus)
Bence bu sefer Ash ve Greninja kazanacak.Ash aynı hataya 2. kez düşmeyecektir thunder puchları absorbe edecek saldırılardan kacacak bir yol bulacaktır.Zaten Ash bu macında iyi bir hasar veremedi eğer kaybetse bile Alaini çok zorlayacağı kesin gözüyle bakıyorum :) ah bide Ashin charizardı gelse de dragon taille falan vursa şu mega charizardı yere serse çok güzel olur 
:charizard:
Sayfalar: 1 2 3 4