Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain (Rövanş)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(06-02-2016, 10:15 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Enteili filmde (adını unuttum tabi) Charizard Vadisinde Charizard tvde mi nerede Ashi gorup yardima gitmisti. Yani anime baglantisi vardi. Sanirim tek bu film olmustu hatta geri donen bir Pokemonun olmasi. Ben film derken aslinda animede biten okayin yansimasi olarak Zygarde hatta bir ara konusulan Shiny Yveltal ve Xernas gorunebilir. Astrid de hem anime hem filmde gorulmustu bu arada sanirim.

Kastettiğin film "Spell of the Unown". Bu arada "Mewtwo's Strikes Back"  gayet anime ile bağlantısı vardı.
(06-02-2016, 10:56 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kastettiğin film "Spell of the Unown". Bu arada "Mewtwo's Strikes Back"  gayet anime ile bağlantısı vardı.
Bak bu verdiğin örnek mantıklı işte. Ama bunu da ilk sezon acemiliği veya ilk film istisnalığı deyip geçiştirmek istiyorum XD ( İstisnalar kaideyi bozuyordu değil mi? Anger )
Bu arada oylama başa baş gidiyor. Diğerinde Alain'in oylar ezip geçmişti :)
(06-02-2016, 11:07 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-02-2016, 10:56 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kastettiğin film "Spell of the Unown". Bu arada "Mewtwo's Strikes Back"  gayet anime ile bağlantısı vardı.
Bak bu verdiğin örnek mantıklı işte. Ama bunu da ilk sezon acemiliği veya ilk film istisnalığı deyip geçiştirmek istiyorum XD ( İstisnalar kaideyi bozuyordu değil mi? Anger )

İlk filmde biraz Mewtwo'nun doğuşunu anlatmak için böyle bir bağlantı yapmış olabilirler. Zamanında Madam Boss. Roket Takımının lideri iken Jessie'nin annesi Mew'in yakalama görevinde bulundu. Sonra Dr.Fuji ve ekibi Mew'in DNA'larından Mewtwo oluşturdular ve birden fazla yaptılar ama bir tanesi sağ kaldı. Kısaca Mewtwo'yu Roket Takımının ürettiğini belirtmek istediler. Benzeride onaltıncı sezonda oldu N imha olmuş labaratuvarı görüyor ve Genesect ile ilgili bilgiler vardı ve Plazma Takımının ürettiği anlaşılıyordu ve bu Genesect ordusunu oluşturdular bu ordu onaltıncı filmde gayet rol aldılar.
Evet, hikayeyi biliyorum. Aslında düşününce yine film anime ile bağlantılı ama anime film ile bağlantılı değil. Çünkü 1. filmde yaşanan olaylara animede  hiç değinilmedi, aynı şekilde 16. filmdekiler de animede hiç değilmedi. Tam tersi animede yaşanılanlara filmde değindiler. Önce N buldu o laboratuvarı, sonra film. Ya da önce Mewtwo'yu GYM'de Giovanni'nin kontrolünde gördük. Sonra film. Dolayısıyla yine aynı çıkmaz sokak; filmler anime ile bağlantılı ama anime filmlerle bağlantılı değil :D Bunun sebebi ise filmi izlemeyenlerin, animede bir şey kaçırmaması. Ama tabi izleyenin aklını kurcalar; "Biz ilk sezon Roketlerin elinde güçlü bir Pokémon görmüştük, Gary'nin takımını alt üst etmişti. Ona ne oldu acaba?" diye.
Mewto'yu kontrolden çıkarken animede görüldü Ash son rozetini aldıktan bir kaç bölüm sonra hatırlarsın Roket Takımı karargahını Mewtwo imha edip kaçarken Jessie, James ve Meowth, Giovanni'nin yanına geliyorlar. Dediğin doğru film anime ile bağlantılı anime film ile değil. 
Olayları biliyorum ve aynı sonuca varıyoruz. Yazdıklarımı bir daha oku istersen. Roketler Mewtwo'yu GYM'de kullandılar 63. bölüm. 1. film ise 70. bölümden sonra çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Önce anime sonra film. Daha sonra da animede "aaa Ash Mew ile Mewtwo arasında kalıp taşlamıştı, o günden sonra ne kadar da çok şey yaşadık." gibi bir cümle kurulmadı ( esprili bir şekilde söyledim ama anlamışsındır :D ) Şimdi diyeceksin Mewtwo hafızalarını silmişti ama Genesect filmi de aynı şekilde. Plazma Takımı'nın ürettiği gösterildi önce, sonra film çıktı. (Film decolore adaları zamanında çıkmıştı N bölümü de decolore adaları öncesinde, N bölümlerinde bulunmuştu laboratuvar N tarafından) dolayısıyla üçüncü kez söylüyorum; filmler anime ile bağlantılı (animede film çıkana kadar yaşanılan olaylar yaşanılmış sayılıyor filmlerde), ama filmler anime ile bağlantılı değil (filmde yaşanılanlar, animede yaşanılmamış sayılıyor)

Eğer anlamadığın kısımlar varsa özelden devam edelim çünkü Alain VS Ash tahmini konusu, konuyu iyice saptırmaya başladık :D 

Edit: Güncellemeni görmedim, kusura bakma.
Bu arada bugün Mewtwonun doğum günü. :D (Görsel Pokémon Origins: Red kitabı okurken bunu öğreniyor)
Spoiler:
[Resim: 21btch0.png]
Spoiler:
[Resim: wjf7eq.png]
 
O değilde o kalkanin içinde Double team nasıl kullanılacak?
İlk maçı daha şimdi izledim de çok haksızlık var normalde charizardı thunder punch bilmiyordu. Ve blast burn... Greninja yine iyi dayandı hem mega pokemon hem de thunderpunch artı ultra saldırı neyse benim fikrim ash sadece son savaşında alaini yenecek diğer savaşı olursa yine yenilir muhtemelen tabi pokemonda herşey olabilir belki bundan sonra maç yapmayacaklar bilemeyiz...
Sayfalar: 1 2 3 4