Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY: Kalos Quest | Japonca | Türkçe Altyazı | HD MKV
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(23-03-2016, 07:17 PM)pierre_emir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeşim benim yanlış anlamanı istemem. Ben gelecekte belki hani ENG-TUR veya Türkçe dublaj olur diye bekleyecektim ama beklemek istemedim demek istedim. Zaten 10 bölüm izledim tek seferde. İnsan garipsiyor ama alışıyorsun :) Şu andada aktif olarak izlemeye devam ediyorum ;)
Hepsini indirdim. Yalnız eksik var bunların arasında...

İsterseniz sizde kontrol edin, görmediysem kusura bakmayın ama bu bölüm eksik. Orjinal sitesi bu sezon için 45 bölüm yazmış. 1 bölüm zaten sizinde belirttiğiniz gibi geç yayınlanan bölüm...

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Tamam işte mesela bir Amerikan filmi izleyeceksek İngilizce dublaj, Türkçe altyazı tercih ediyoruz çünkü orijinal dili o. Pokémon'un orijinal dili ise Japonca. Bence İngilizce dublajın tek iyi yanı Pokémon sesleri.

O bölümle ilgili açıklama yapılmış o yüzden bilgi vermeme gerek yok sanırım. Gereksiz, boş bir bölüm olduğu için zaman harcamak istemedik. Çevirebileceğimiz daha güzel özel bölümler var.
Zaten asıl amacımız XY&Z. Dublajın belirsizliğinden dolayı insanlar yeni sezona geçemiyor diye hızlıca yapmaya çalıştık, haliyle bu sezonda eksikler görmeniz mümkün.
izlemeye doyamadım

SÜPER

harika

mükemel

cidden
ingilizce düblajlı daha güzel
Güzel çalışma ellerine sağlık
merhabalar

benim bi sorum olacaktı

disney xd sanırım bu iki bölüm atladı

Lights! Camera! Pika!" (Pikachu Becomes a Star!? Its Movie Debut!

Hoopa, The Mischief Pokémon

bunların altyazısı mevcut mu ve varsa bu bölümler burada hangi linkler ?
(02-05-2016, 02:12 PM)gizemlover Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhabalar

benim bi sorum olacaktı

disney xd sanırım bu iki bölüm atladı

Lights! Camera! Pika!" (Pikachu Becomes a Star!? Its Movie Debut!

Hoopa, The Mischief Pokémon

bunların altyazısı mevcut mu ve varsa bu bölümler burada hangi linkler ?

O bölümler özel bölüm. Biri Pikachu kostümlerini tanıtmak için yayınlandı diğeri de 18. Film öncesi özel bölüm. Serinin hikâyesi ile bağlantılı olmadığından çevirmedik. Disney X D de özel bölümleri çevirip yayınlamıyor bildiğim kadarıyla. 
merhaba ben nasıl indireceğimi anlayamadın 18.sezon inmiyor cevap verirseniz sevinirim
(02-05-2016, 07:29 PM)Kağan PokemonMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba ben nasıl indireceğimi anlayamadın 18.sezon inmiyor cevap verirseniz sevinirim
"Tarayıcı üzerinden indir." butonuna basman yeterli. Nerede hata veriyor ki?
(04-03-2016, 08:55 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sezon tamamlanmıştır. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve takipçilere teşekkür ederim.


[Resim: ljrroB.gif]

Başlangıçta sezon ile ilgili bir planımız yoktu, bunu forumda da belirtmiştim ama Disney X D'de Türkçe dublaj yayınının durmasından dolayı başlamaya karar verdik, yavaş yavaş yaparız diyorduk ama karşılaştığımz ilgi bizi gerçekten şaşırttı. Sömestr tatili araya girmese bu sezonu çok daha erken bitirecektik ama yine de yaklaşık 3 ay gibi bir sürede bitirmeyi başardık.

Herkese iyi seyirler. Bu arada son bölümdeki bölüm sonu notunu okumayı unutmayın.



18.sezonu bitirdim ve yazılan notta dikkatimi çekti."XY&Z'ye geçmeden önce olaylarla bağlantısı açısından The Strongest Mega Evolution 4.bölümü izlemeniz önerilir." yazıyor ancak izleyemedim.Daha doğrusu forum da bulamadım. İnternetten aradığımda buluyorum ama onlarda Türkçe altyazılı değil.İzleyebileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim.
(06-06-2016, 01:22 PM)ash89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]18.sezonu bitirdim ve yazılan notta dikkatimi çekti."XY&Z'ye geçmeden önce olaylarla bağlantısı açısından The Strongest Mega Evolution 4.bölümü izlemeniz önerilir." yazıyor ancak izleyemedim.Daha doğrusu forum da bulamadım. İnternetten aradığımda buluyorum ama onlarda Türkçe altyazılı değil.İzleyebileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim.
https://pokemonturkiye.com/forumdisplay.php?fid=166
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10