Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY: Kalos Quest | Japonca | Türkçe Altyazı | HD MKV
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
10 numara adamlarsınız yemin ediyorum elinize yüreğinize sağlık teşekkürler sayenizde takip ediyoruz umarım devam edersiniz yıllarca buarada herkesin yeni yılı kutlu olsun mutlu yıllar :)
Yeni bolumler ne zaman gelir tr izlemek ayri bi zevk
(02-01-2016, 02:11 AM)PikaçuDestroyer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni bolumler ne zaman gelir tr izlemek ayri bi zevk
Yorumun için teşekkür ederiz. Bundan sonra paylaşılacak bölümlerde birtakım değişiklikler olacak, o yüzden biraz sabırlı olmanızı istiyoruz.

Net bir gün veremem ama salıdan önce paylaşmam biraz zor görünüyor. Elimizden geldiğince hızlı olmaya çalışıyoruz ama bölümleri hatasız bir şekilde sizlere sunmak daha önemli.
Abi arada uyuyun :)) degisiklik hosumuza gider eminim simdiden teşekkürler
İndirme linkine tıklıyorum mega sayfası geliyor boş çıkıyor sonra on line video izleme linkine tıklıyorum orda da olmuyor hata mı bende anlamadım
(05-01-2016, 02:43 PM)KaRanlık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İndirme linkine tıklıyorum mega sayfası geliyor boş çıkıyor sonra on line video izleme linkine tıklıyorum orda da olmuyor hata mı bende anlamadım
Farklı tarayıcıda denediniz mi? Bende herhangi bir problem görünmüyor.
(05-01-2016, 02:43 PM)KaRanlık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İndirme linkine tıklıyorum mega sayfası geliyor boş çıkıyor sonra on line video izleme linkine tıklıyorum orda da olmuyor hata mı bende anlamadım
Bilgisayar aracılığı ile değilde tablet ve benzeri aletlerde deniyorsan mega programını google play uygulamasından indirip denemen gerekir.

Bu arada 14.bölüm ve devamını ne zaman yüklersiniz?
(05-01-2016, 05:07 PM)PikaçuDestroyer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada 14.bölüm ve devamını ne zaman yüklersiniz?
Normal şartlarda bugün (salı) yeni bölümleri ekleyecektim ama ekstradan birkaç tane eski bölüm çıktı, onlarla uğraşıyoruz. Artık daha seyrek ama daha çok bölüm eklenecek. Bu sezonu bir an önce minimum hatayla bitirmek istiyoruz.
Selam arkadaşlar  x/y konusunda yardımınızı isteyeceğim ben X/y sezonunun tamamını nereden izleyeilirim yardımcı olabilecek varmı ?
@ulassari
pokemonizle.net'te XY Serisinin ilk sezonu (17. Sezon) Türkçe dublajlı olarak var. Siteye gitmek için tıklayınız.

18. Sezonu ise konu başında emeği geçenlerdeki arkadaşlarımız çeviriyor. Çeviriler devam ediyor. Japonca/İngilizce altyazı veya İngilizce dublajlı izlerim derseniz başka alternatifler önerebilirim. 18. Sezon Disney XD'de yayımlanmakta ve kaydeden bazı arkadaşlarımız tarafından da sitemizde satılmaktadır. Araştırırsanız bulabilirsiniz. Beklerim derseniz de konudaki arkadaşlar gönüllü olarak çevirme işine başladılar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10