Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tobias'ın Neden İki Efsanesi Vardı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Filmde legendary hamsterları kopyalarken öyle demiyorduk -_- Yani zoruark animede kat ve kat daha güçlü.
Tobiasın muhtemelen dakrai ve latiostan başka efsaneleri de var.  

Darkrai dediğimiz şeyin D/P/Pt filmlerinden biri olan The Rise of Darkraide Dialga + Palkia ikilisyle tek başına savaşacak kapasitesi var. Tobiasın tek bilinen pokemonu latios ve tip dezavantajı yüzünden o latiosla darkraiyi yakaladığını düşünmüyorum.

Sizce başka hangi pokemonları var?
Tobias'ı tekrar görür müyüz bilmem ama bence darkrai onun çocukluktan arkadaşıydı.
Bu konuda bir arkadaşın (firebenderın dı galiba) çok güzel bir yorumu vardı: "Tobias, Ash'i Sinnoh Ligi'nde elemek için çabucak düşünülmüş baştan savma bir karakter." O yüzden onun geçmişi veya geleceği hakkında düşünmeye hiç gerek yok bence :) geldi ve geçti... BW'de Cynthia geri gelmişti eğer ileride gözükmesini planlasalardı elbette Cynthia Ash'e Tobias'tan bahsederdi ve bu konunun ucu açık bırakılırdı.

Gerçi bahsettiğim yorumun sahibini yanlış anımsamıyorsam ve bu kişi Firebender ise bu konudaki ilk mesajla sanki örtüşmüyor o bahsettiğim yorum. Yani gereksiz bir mantık arama var gibi. Tobias gibi bir karakter için mantık aramak da saçma geliyor ya neyse eğlence, makara, sohbet olsun maksat :D

Eheheheh firebender bugün sana çok oynadım biliyorum ama seviyorum seni sen de biliyorsun :)

Edit: Arkadaşlar insanların fikirlerinin değiştiğini tabi ki de biliyorum hatta bunun en büyük örneklerinden biri benim. Bir yorum, başka bir yorumumu tutmaz özellikle araya uzun bir zaman girdiyse. Dün sadece biraz Firebender'la uğraşmak istedim :) Kısaca demem o ki; Tobias hakkındaki düşüncem, onun üzerinde düşünmeye değmeyecek bir karakter olduğu. Nasıl yakaladı, bir daha gözükür mü elinde başka efsaneler var mı... Tek merak ettiğim yapımcılar neden Darkrai ve Latios verdi. Hani neden iki tane efsaneye sahip olduğunu ve Japonca adının nereden geldiği açıkladık bir şekilde belki bunun da bir sebebi vardır derinlere mi inmek lazım acaba? Onion011
Yani, ashin kaybetmesi için gidip darkraisi olan adam yaratmışlar. Ashin kazanmasını kimse istemiyor asjdasda
Ha Erdi ha. İnsanların fikri kolay değişir. Sonuçta hiçbirşeyi tam olarak hemen ogrenemeyiz. O yüzden insanın kendi içinde çelişmesini normal karşılamalısın. Gerçi pek de olumsuz tepkiler vermiyorsun , tebrik ediyorum.

Ben şahsen paulu tekrar görmeyi daha çok isterdim. Sonuçta o da ligden lige koşuyordu yanılmıyorsam. Abisi sanırım Ash'in bi tık aşağısıydı. Brave bird falan.
Şöyle ya, tartışmayın işte. :D
Konuya dönecek olursak hala Ash'i elemek için uydurulmuş diyorum. Ama Firebender'ın turnuvalarla ilgili söylediği şey ilginçmiş. İlk defa duyuyorum. Ayrıca Tobias tekrar görünürse daha mantıklı bir savaş olur diye düşünüyorum. Hani Mega Evrim, Ashinja falan geldi ya. Onlar bazı (hatta çoğu) efsaneden daha güçlü. Gelsin, güzel savaşlarla ezilsin bence. PokeTopu olayına gelince, Animede yakalaması biraz zor olan Pokemonları Great değil de PokeTopuyla göstermişler. Bence bu da öyle bir ayrıntı. Diğer topları tanıtım amaçlı yapmışlardı. (Lure Ball-Totodile gibi) Bu nesilde Darkrai veya Lation ile uyuşan bir PokeTopu olduğunu sanmıyorum.
Ne çok yazmışım öyle. :D
Günaydın arkadaşlar bakıyorum da maaşallah konuyu iyice saptırmışsınız :D 

@_Erdi_ Senin anımsadığın mesaj bana ait değil bu arada ;) 
https://pokemonturkiye.com/showthread.ph...#pid134407

Ki bu konu Tobias'ın baştan savma bir karakter olmadığı anlamına gelmez.Yukarıda IzzyMemo da belirtmişti adam hakkında bilinen doğru düzgün bir şey yok yani.Keşke daha özenli yeri yurdu diğer pokemonları bilinen bir karakter olsaydı daha ilginç olurdu bence.Neyse bundan sonra konuyla ilgili mesajlar atmaya özen gösterirsek sevinirim :)
Şerbetli bir abimizdir kendileri..
Ayrıca şunu eklemek isterim o maçı ilk izlediğimde saatlerce araştırmıştım tekrar görülüyor mu ve başka ne pokemonu var diye.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6