Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tobias'ın Neden İki Efsanesi Vardı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
En güçlü yönetmen konusunda bayağı tartışılmıştı bu konu orada da demiştim: Tobias Ash'e, Gible'ın Draco Meteor'u hakkında Darkrai hariç diğer tüm pokémonlarımı yenebilirdi gibisinden bir şey söylemiş. 2. pokémonunun Latios olduğunu biliyoruz zaten. Geri kalanlar da Dragon efsaneler olabilirdi. Ya da pseudo olsalar bile sonuçta efsanevi pokémon eğitmeni demeye yetecek bir kadrosu olurdu.
(02-12-2015, 09:46 PM)Falkner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-12-2015, 09:35 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ligde en fazla iki efsanevi kullanma kuralı ile alakası illaki vardır.

Olabilir, ben sadece latiosun turnuvalarda kullanılabilir olduğunu söyledim. Yazar arkadaşın turnuvada 2 animede 2 mantığıyla uyuşmuyor.

Not : Turnuvada kullanmalık sırf efsanevilerden oluşan bir takım yaratabilirsiniz. =)

Buradaki espri Tobias'ın 2 tane efsane kullanması.Tamam Heatran, Latios gibiler kullanılıyor normalde ama bu anime için normal değil yani.Dialga seçecek hali yoktu herhalde :D 
Ne bileyim, darkrai kullanan adam yanına gidip latios almazdı bence :D
(02-12-2015, 09:57 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]En güçlü yönetmen konusunda bayağı tartışılmıştı bu konu orada da demiştim: Tobias Ash'e, Gible'ın Draco Meteor'u hakkında Darkrai hariç diğer tüm pokémonlarımı yenebilirdi gibisinden bir şey söylemiş. 2. pokémonunun Latios olduğunu biliyoruz zaten. Geri kalanlar da Dragon efsaneler olabilirdi. Ya da pseudo olsalar bile sonuçta efsanevi pokémon eğitmeni demeye yetecek bir kadrosu olurdu.

Öyle bir tabir yok arkadaşlar.Benim diğer pokemonlarımı hallederdi Darkrai hariç diye bir şey demiyor.Eğer böyle şeyleri Bulbapedia'dan okuyorsanız sakın inanmayın.Bazen kafaları çok iyi oluyor yazarken.Yok 17. filmde Alain ve Charizardı varmış yok Sinnoh ligine katılanlar 64'ten fazlaymış  öncesinde elemeler varmış...bir sürü üfürükten yazı var o sitede aralarda.
Spoiler:
[Resim: gVWzyR.png]

Bu arada Tobias'ın ismi Japonca'da Takuto.2009 TCG şampiyonu Takuto Itagaki'den geliyor.Aynı iki efsane pokemon kullanması gibi ismi de pokemon dünya şampiyonasına atıf.Bunu da ekleyelim =D
edit: şimdi baktım "Draco Metor would have eliminated any pokémon other than Darkrai of course" diyor. Yani dediğin doğru Bulbacılar kafası güzelken yazmış onu. Ben de senin yazdığını yanlış anlamışım zaten...
@Firebender, valla IzzyMemO'nun dediklerine benzerini animede İng. ve Türkçe Dublajda diyor Tobias beyimiz. "Ash, doğrusu herkese hakkını vermek isterim. Gible'ın performansı çok iyiydi. O Draco Meteor ile birçok Pokemonu alt edebilirdi ama tabiiki bir Darkrai'den söz etmiyorum". 


Edit: IzzyMemO zaten gerekli açıklamayı yapmış :)
Pokemonlarım diye bir şey demiyor orada.

"Draco meteor iyiymiş Darkrai'dan başkası olsaydı ona sağlam geçirirdi" gibisinden bir şey diyor.Şimdi bu cümleyi alıp, kendi pokemonlarını da kastettiğini farz edip anlam çıkartmaya çalışmak olmaz yani.

Ash'e övgü var orada sadece.

Edit: ok :)
Aynen ingilice ve türkçe dublajda dinledim ben de 'benim pokemonlarım' tabirini kullanmıyor. Ama bulbayı da böyle bir şey için külliyen yalan diyip kestirip atmak da saçma. Serebii nasıl insan yapımıysa bu da öyle, hatalar olacak elbet.

Hem değişik bir bakış açısından bakarsak; Draco Meteor, bir çok Pokemonu alt edebilirdi Darkrai dışında, diyor benim Pokemonlarım dışında demiyor. Darkrai'ye baskı uygulamasından dolaylı olarak da olsa böyle bir anlam çıkabiliyor. Tersten baktım olaya yani. :) Ama bulbanın oraya yazması öyle her halükarda yanlış tabi.
Gerçi Bulba ne yapsın? Adam hakkında bilinen hiçbir şey yok! Anger
(02-12-2015, 10:42 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aynen ingilice ve türkçe dublajda dinledim ben de 'benim pokemonlarım' tabirini kullanmıyor. Ama bulbayı da böyle bir şey için külliyen yalan diyip kestirip atmak da saçma. Serebii nasıl insan yapımıysa bu da öyle, hatalar olacak elbet.

Hem değişik bir bakış açısından bakarsak; Draco Meteor, bir çok Pokemonu alt edebilirdi Darkrai dışında, diyor benim Pokemonlarım dışında demiyor. Darkrai'ye baskı uygulamasından dolaylı olarak da olsa böyle bir anlam çıkabiliyor. Tersten baktım olaya yani. :) Ama bulbanın oraya yazması öyle her halükarda yanlış tabi.

Erdi sen de yani :D Zaten "aralarda" diye yazmışız.Külliyen yalan diyen mi var.

Bakış açısı falan yok.Zaten başımıza ne geldiyse bu bakış açıları yüzünden geldi :D Bakmayın kardeşim, niye bakıyorsunuz XP Dublaja hele hiç bakmayın.Altyazıda ise zaten önemli bir durum olursa gereken açıklamayı yapıyorlar:
 
Spoiler:
[Resim: 1DgPgp.png]
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6