Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yo-Kai Watch Yeni Pokémon Mu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Yo-Kai Watch 4 Nisan'da Cartoon Network'de!!
Yo-Kai Watch'un CN'de Türkçe yayınlanacağını duyurduğu paylaşımın altındaki yorumları okudum. %80'i Pokémon'u TV'de istiyor. "Çakma Pokémon, Ben10 ve Pokémon karışımı, bunu getireceğinize Pokémon'u getirin" bu tarz çok yorum gördüm. Geçen günlerde seslendirmen Harun Can da bi TV Kanalında konuşuyordu "Pokémon 20 yıldır sürüyor, yıllardır şarkılarını ben hazırlıyorum ama hangi kanalda yayınlandığını ben bile bilmiyorum" dedi. Daha da bir şey söylenmez herhalde. Yazık sadece.
Pokemon ülkemize gelse fena olmazdı ama şimdilik bu da bir gelişme. Kim bilir belki de Nintendo'nun yolunu açar ülkemize.
Tutulur ama sonu digimon gibi olur Pokemonun golgesinde yasarlar hahahahahah (kötü adam gülüşü)
Hayır Digi vs Poke muhabbetini taşımayın buraya lütfen ;_; 
seven var sevmeyen var o zaman digimon ya da yokai watch sırf pokemondan sonra çıktı diye gölgesinde kalmaz
Yo-Kai Watch'u neredeyse Pokémon yaratıcılarının oluşturduğunu, animesini aynı çizim stüdyonun hazırladığını, seslendirmenlerinin bile ortak olduğunu düşünürsek burada konuşulması çok normal. Pokémon Yugi oh, Naruto, One Piece gibi dev, yılların animeleri ile kıyaslanırken zaten Yo-Kai Watch ile kıyaslanamaz bile. 
Konuşalım bence de ama kıyaslarken falan KiiroDora'nım da dediği gibi ezici laflardan kaçınmakta fayda var.

Animesini izlemedim ama demosunu oynadım. Şehir, ev tasarımları çok güzel ama Yo-Kai yakalamak çok sıkıcı geldi bana. Ne yaptığımızı tam çözemedim yani. Takımımda nereden geldiğini bilmediğim altı Yo-Kai var. Tek bir ultileri var onun dışında vurma savunma dışında pek saldırı yok anladığım kadarıyla. Sarmadı beni oyunu çok.
Demo biraz sıkıcı.Oyunun tam versiyonunda alınacak bir çok yokai ve çok zengin olmasa da idare edecek bir hikayesi var.Ayrıca oyunun 2.sinden sonra 3.sü de yolda ve animesi 100.bölümü aştı  Fire (özel kutlama yapıyorlar) 
Evet dediğiniz gibi karşılaştırmakta kötü bir şey yok.Mesela Digimon World 2003 pokemon'a bir çok yönden benziyor,Yokai Watch'ta ana karakter konuşabiliyor Pokemonda konuşmuyor falan demekte hiç bir sakınca yok ama başkalarının da emekleri geçen,uğraş verilmiş çalışmalara "pokemon'un çakması" gibi sözlerin söylenmesi hiç hoş değil.sınavda yanında oturan arkadaşınla aynı puanı aldın diye disipline gitmek gibi bir şey bu.
Kısacası bir seride gelecek görebilir ya da görmeyebilirsiniz bu normal ama en azından yargılamadan önce bir şans verebilirsiniz.
Bu söylediklerim genel bu konu hakkında böyle düşünüyorum lütfen azarlıyorum gibi gelmesin ^^'

Bugünkü dersimiz bu kadar arkadaşlar notlarınızı geçirin tahtayı da silmeyi unutmayın ^^
Yokai Watch'ın son filmi Pokemon'un son filmini sinema hasılatında ikiye katlamış.Oyunu da oras satışlarını geçmişti ayrıca.Yani popularitesi ortada.Demek ki çocuklar sevmiş.Kötülemek yersiz.Bizim ülkemizdeki çocuklar için de sevindim, izleyecekleri bir şey çıkmış oldu.
Türkçe dublaj mı çıkacak??? Yoksa internetten mi kastettin :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6