Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 85
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
https://www.goodanime.eu/pokemon-xy-episode-85 (Harbiden de sonunda goodanime)

[Resim: OZvV9A.png]

Alternatif Linkler:
https://streamin.to/embed-wimawncxluxh-852x460.html 

https://animeonlinetv.tv/pokemon-xy-episode-86/ 

https://animeonlinetv.tv/pokemon-xy-episode-86/

Edit:Bugün olan gereksiz şeyler derken yanlış attığım linkten dolayıdır _Erdi_ senin ve diğer arkadaşların bilgilendirmelerine bir şey demem söz konusu değil aksine teşekkür etmem lazım.Kendi yaptığım şeylere yazdım üstünüze alınmayın...
Dostum daha paylaşılmamış bile.Ben konuyu hazırlamıştım.Daha var paylaşılmasına.
Hay Allah ya! Sırf bölüm için forumda f5 tuşum eskidi, heyecanlandırdın. Bölüm gelmeden konu açmayın!
Ayrıca başlık diğerleriyle de çok uyumsuz.
Hepsinde standart
"Pokémon X&Y Bölüm **" şeklindedir. "**" yerine sayı yazıyoruz. Her bölüm aynı şekilde gidip de bunda değişlik yapmak anlamsız. Ve ben de heyecanlanmıştım. Gözüm sürekli bölümde zaten de. Yine de acaba başka bir site mi paylaştı diye düşünmedim değil! Undecided
Güzel bir bölüm olduğu için herkes açmak istiyor bu konuyu ama lütfen öncesinde emin olalım bulduğumuz linkten.

Ayrıca bölüm adını da lütfen "Pokémon X&Y Bölüm 85" yap. Görsel düzeni bozmasın bu bölüm. Artık bölüm geldiğinde bu konudan yazarız sen de ilk mesaja eklersin.
Çogu kisi gibi bu bolumu gunlerdir sabırsızlıkla bekliyorum. Yaklasık iki gun sonra bolumu izleme fırsatım olacak. Rica ediyorum spoiler kodu olmadan bolum hakkinda yorum yapılmasın. Diger konularda paylasilan kısa bolum videolarinda abartılı bir spoiler yoksa izlemek isterim gerci, bolumu izledikten sonra biri izleyip izlememem konusunda tavsiye ederse sevinirim.
Anime Rust'ta "Pokemon XY Episode 85 will be added soon!" yazıyor. Abi böyle teker teker dizmenize gerek yok bölüm linklerini. Çıktığında paylaşın işte. Siz oraya hepsini yazdınız diye madalya takmayacağız. Atıyorum animeonline'da çıktı mı bölüm, o zaman yazın. Böyle beş dakika sonra, on dakika sonra olmaz bu iş. Link hepsinde standart. Atıyorum ben buraya bir gün önceden linkini hazırlarım, yarın öğleden sonra çıkacak derim, doğru olur mu sizce? Sonuçta linklerde sadece sondaki sayı değişiyor. Bir öncekinde 84'ken, bunda 85 atıyorum. Ama hoş olmaz böyle yaparsam doğru değil mi?!

Edit: Ayrıca o beş dakika on dakikaya da güvenmeyin hiç. Bazı sitelerde bölüm saat 4'te çıkarken goodanime'de 6'da çıktığını bilirim ben.
Tamam abi seninde demediğin kalmadı.Benim suçum mu? Bende dediği dakikada yükledim buraya.Videoyu yüklemedi biz mi suçlu olduk bizde bekliyoruz.
Ben video yüklenmedi diye seni suçlamıyorum da burada insanlar umutlanıyorlar. Kontrol et, iyice bak. Yüklendiği dakikada koyma da iki dakika sonra koy, emin ol. Bunu söylüyorum ben. Hatta ben her zaman şey yaparım, videodan bir ekran görüntüsü alırım da koyarım. Neden? Çünkü insanlara göstermiş olurum böylece video sorunsuz, çalıştı, bu 85'e ait diye. Ayrıca animerush yüklemedi diye kızmadım :D Konuyu çarpıtmayalım. Ben bütün linkleri dizdin diye kızdım. Koyduklarından emin olunca onları diz. Sen on dakika önceden linkleri dizersin, öbürü bir sonraki bölümde 15 dakika, diğeri bir saat, ondan sonraki bir gün önce. Yürümez böyle demek istiyorum.

Neyse konuyla alakasız alakasız mesajlar doldu. Bundan sonra bölüm paylaşacaklara ricam, linki iyice kontrol ettikten sonra paylaşmaları. Bir dakika kontrol etseniz, bir şey olmaz. O bir dakika içinde başkası paylaşsa yine bir şey olmaz. Ölüm kalım meselesi değil sonuçta. Ha sen paylaştın ha o. Önemli olan elimizde çalışan, doğru bir link olması ve kimsenin hayal kırıklığına uğramaması


EDİT: Kim kimle tartışıyor tav -_- Anlayıp dinlemeden üç kişi de tartışmayın demez mi?! Biz burada yapmayalım, etmeyelim şeklinde konuşuyor, rica ediyoruz, lütfen diyoruz. Siz bunlara tartışma derseniz... Tartışma görmemişsiniz demektir. Ayrıca tartışılan konu burada kapandı bitti. Daha sonradan gelip de tartışma yapmayın demek daha da saçma
Arkadaşlar kardeşler suç benimdir.Lütfen tartışma olmasın.Videoyu arıyordum bulunca paylaşmak istedim japon video sayfasına güvendim o da hata verdi link açılır gibi oldu açılmadı.Ardından nette sıkıntı yaşadım mahmut61 konuyu açacakmış o yönden o da kusura bakmasın.Hazırladığı konuyu böldüm gibi oldu._Erdi_ dediğin gibi düzelttim nette sorun yaşadım o yüzden en başta düzeltemedim.Diğer arkadaşlarda tekrardan kusura bakmasın bölüm çıktı diye heyecanlandılar.Düştüğü an paylaşacağım.

Edit:Ayrıca Torkoal93'ün dediği gibi spoiler olayına dikkat edelim benim yaptığım hata yüzünden konu başka yere kaydı moderatörler benden daha iyi bilir ama sizden ricam ilk sayfa dolduğu için videodan sonra ikinci sayfada bölümle ilgili paylaşımlar için spoiler kullanın.
Sayfalar: 1 2 3 4