Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 85
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Daha önce paylaştığım için biliyorum. Bölüm sayfaları bir hafta önceden hazır oluyor link olarak. Çoğunlukla Trailer'ı paylaşıyorlar. Bölüm gelince de ekleniyor. O yüzden sayfayı açın bölümü kontrol edin burada öyle paylaşın.
Tartışılacak birşey yok .Hepimizin aylardır beklediği bi bölüm , o yüzden heyecanla yapılan hataları göz ardı etmeliyiz.
Bu bölüm ve filmler daha yüklenmemiş olsa da oraya koyuyorlar , benim film diye açıp İncil hakkında videolara denk gelmişliğim var. -_-
Ayrıca aylarca beklemişiz , bir saat mi dayanamıyacağız =T
  • İlk mesaja kalitesiz de olsa youtube videosu eklenmiş 85'in. Haberiniz olsun  Angel
Çok gereksiz yapılmaması gereken bir şeyler oldu bu olaylar bölümün önüne geçmemeli diye düşünüyorum.Ayrıca Torkoal93 tavsiye eder misiniz demişsin bence izlemelisin bu bölümü görüntü sıkıntılı ancak yine de izle derim. 8D Bölüm hakkında düşüncelerimi yazayım. 
Spoiler:
Bence Moltres-Talonflame maçının rövanşı olmalıdır.Çok zor şartlarda karşılaştılar Talonflame hazır haliyle ve yeni saldırı öğrenmiş haliyle karşılaşmalı o zaman gerçek gücü anlarız.Bu arada Charmeleon ilk başta neydi öyle neyse ki Ash anladı durumu ve kendi cinsinden pokemon gönderdi ve kazandı.Ayrıca Charmeleon'un hafızada yerine geldi.Bu arada Talonflame en güçlü kuş pokemon olduğunu kanıtladı diye düşünüyorum.Herkesin hayatını kurtardı fakat düşünmeden de edemiyorum Ash kazansaydı o maçı acaba pokeballı yollayarak ilk legend pokemonunu yakalayabilir miydi? :D 
 
@isa apltekin41 arkadaş zaten bölümü izleyecekmiş iki gün sonra. sorduğu şey şu; ben Yeni XY Bölümün'den bilgiler'de iki video paylaşmıştım bölümden. Bölümü izleyen birisi, daha sonradan o videolara bakıp aşırı spoiler içeriyor mu, içermiyor mu onu söyleyebilir mi dedi. Ben bölümü izlemediğim (HD olması için diğer sitelere konulmasını bekliyorum) için söyleyemeyeceğim ama sen bölümü izlediğine göre o videolara bakıp aşırı spoiler teşkil edip etmediğini arkadaşa söyleyebilirsin.

Ayrıca önceki sayfada yapılan uyarıları kastediyorsan gereksiz diye bence hepsi gerekliydi. En azından arkadaşların bir dahaki sefere aynı şeyi yapmamasına vesile olabiliriz.
Bölüm bu kadar gecikmezdi. Ne oldu bugün?
Bu sevgili kardeşinizden size -_-

https://streamin.to/embed-wimawncxluxh-852x460.html
İyi seyirler (.D


Spoiler:
Bölüm mükemmeldi. En sevdiğim sahne pikachunun volkana taş düşerkenki bakışıydı.

Ve her zaman dediğim gibi Animede evrim ve yakalamalar arka arkaya oluyor (Talonflame/Tyrantrum/Diggersby?/eevee ve daha bi sürü şey...) ve çok güzel başladık
Bölümler yüklenmiş arkadaşlar izlemeyen ve haberi olmayanlar.Keyifli seyirler.
Oh sonunda;
Goodanime!!!
https://www.goodanime.eu/pokemon-xy-episode-85
[Resim: OZvV9A.png]

İlk mesaja da eklenebilir bu resimle beraber. Zaten genelde biz de bölümlerde Goodanime'yi tercih ediyoruz mutlaka verilen iki alternatifin arasında bulunur veya direkt bu verilir. Hem göz yormayan bir yapıya sahip, hem de mobil için ideal. Victini8989'unki açılmamıştı bende mobilken.

Neyse iyi seyirlier. Animerush'a ve animeonlinetv'ye de eklenmiş bu arada. Arka sayfadaki mahmut61'in paylaştığı linkler arasında varlar.
Spoiler:
Bölüm tek kelimeyle harikaydi kac haftadir böyle bölümlere hasrettik dogrusu sen etkilendigim yer evrim gecirirken Moltresin flamethrowerı ile yarısması oldu ek olarak bunun Talonflame icin animede bi isaret olacagina inaniyorum :)
Sayfalar: 1 2 3 4