Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Misty XY Referansı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Evet bildiğiniz gibi Misty her seride ufak da olsa bir şekilde referans alıyor

Pocket Monsters serisi
Ash'in ilk female companionu olarak seri boyunca görünüyor, ayrıca Ash ile en fazla seyahat eden kız da kendisi.
[Resim: 220px-Misty_Burnt_Bike.png]
Advanced Generation
Bİr kaç bölüm boyunca ekibe katılıyor ayrıca Chronicles'te kendisine özel bölümü var.
[Resim: 250px-Misty_AG.png]
Diamond And Pearl serisi
Ash Misty'nin özel balık yemini kullanıyor Dawn kullanmak için izin istiyor, ama Ash izin vermeyince kıskançlıktan çatlıyor, valla bence süper sahneydi yüreeeeeeğmin yağları eridi, ehem ehem neyse kaliteyi düşürmeyelim.
[Resim: 160px-Misty_special_lure_DP034.png]
Best Wishes serisi
Ash Prof. Oak'tan Charizard'ı alırken eski anıları hatırlıyor, Misty flashback olarak görünüyor.
[Resim: 220px-Ash_and_friends_OS.png]

Ve son olarak XY serisi
sizce Misty bu seride nasıl hatırlanacak?
Ben bu sefer flashback vb. den ibaret olmasın derim, hatta mümkünse Serenayı ortadan ikiye çattır çatırrr çatırdatsın, ama sanmıyorum.
Bu seride su pokemonları vardı ama bi su tabancası saldırısı bile göremedik şimdiye kadar  XP Su pokemonuna vs su pokemonu hiç göremedik (Yanılıyorsam düzeltin lütfen) Eğer su pokemonları fuarı, su pokemonları turnuvası veya su pokemonları şöleni gibi bir şey olursa ve Misty de Cerulian City adına katılabilir belki ve Misty'i öyle görebiliriz.
Refereans almayacak bence :D Belki Charizard'a verilecek Mega evrim sayesinde flashbackde görülebilir ama çok umutlanmayın bence.
(23-07-2015, 11:54 AM)scyther_adam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu seride su pokemonları vardı ama bi su tabancası saldırısı bile göremedik şimdiye kadar  XP Su pokemonuna vs su pokemonu hiç göremedik (Yanılıyorsam düzeltin lütfen)

Ash ve Tierno bir maç yapmıştı froakie vs squirtle kazanan squirtle olmuştu.


Ve asıl konuya dönecek olursak bence bu sefer fiziki olarak gözükecek. Elbet bir gün dönecek buna eminim.
Misty'nin diğer kız karakterlerden farksız olduğunu düşünüyorum. Biri dönerse o da Iris olur, Misty unutuldu artık. Yine flashback'de gösterilir anca, BW deki gibi. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz bence.
Bencede Misty gözükse gözükse anca flashback olarak görülür BW serisinin son bölümünde bütün karakterler hatırlama olarak görüldü.
Ben bir yer de görmüştüm.Son sezon bütün karakterler beraber seyahat edeceklerdi.Ash, Misty, Brock, May, Max, Dawn, Cilan, Iris, Clemont, Bonnie, Serena ve N.Hatta kötü bir grupla da kapışacaklardı.Ne kadarı doğru onu bilmiyorum ama N hariç hepsi beraber seyahat etmesini isterim. =)
(23-07-2015, 03:52 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne kadarı doğru onu bilmiyorum ama N hariç hepsi beraber seyahat etmesini isterim. =)

N gibi bir karakter lâzım animeye bence çok güzel olur.Benimde isteklerimden birisi bu tüm ekibin seyahat etmesi.
N. neden olmasın ki ? Ben şahsen onu tekrar görmek isterim.

Fakat çok umutlanmayalım,olacağını sanmıyorum öyle bir şeyin.
(23-07-2015, 03:52 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben bir yer de görmüştüm.Son sezon bütün karakterler beraber seyahat edeceklerdi.Ash, Misty, Brock, May, Max, Dawn, Cilan, Iris, Clemont, Bonnie, Serena ve N.Hatta kötü bir grupla da kapışacaklardı.Ne kadarı doğru onu bilmiyorum ama N hariç hepsi beraber seyahat etmesini isterim. =)

Onu ben kurgulamıştım ya  XP
Sayfalar: 1 2 3