Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Misty XY Referansı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ashle duygusal yakınlaşması olan bir Serena varken Misty'nin gelebileceğini sanmıyorum ancak arkadaşların dediği gibi bir su pokemonu yarışması veya şampiyonası olursa gelebilir. Veya Ash geri Pallet kasabasına geri döndüğünde onu karşılayıp birkaç bölüm gözükebilirler.
Senarist isterse  Misty ölmüş bile olsa ruh olarak döner.Şu olursa döner bu olursa döner değil mesele.Zaten Misty döndüğünde fanlarının yaa böyle dönmesi saçma olmuş keşke şöyle şöyle olsaydı da gelseydi diyeceğini sanmıyorum.Misty dönmüştür ve önemli olan da budur.

Ha döndüğünde ise olası bi Serena-Misty çatışmasında bi galip beklemeyin derim.10 dakika Misty kıskandırısa 10 dakikada Serena kıskandırır, 2 bölüm Serena galipse 2 bölümde Misty galip olur.Sonunda ise eşitlik bozulmamış bi şekilde bu ikisini el sıkışırken görürüz.Anca gözünün önündekini göremeyecek kadar fan olanlar ortadaki eşitliği görmeyip Misty Serena'yı çatır çatır çatlattı ya da Serena Misty'yi kıskançlık krizine soktu deyip kendini avutur.

Asıl mevzuda ise düşüncem Misty'nin XY'de  fb,misty yemi ya da başka bi hatıra ile hatırlanacağı yönünde o da en fazla.
Bence mistyi x y şeklinde görmek mantıksız. ORAS'ın çıkışıyla beraber May'in dönüşünü bekliyorum. Belki mega charizard da flashback alabilir ama ondan da emin değilim.
en sevdiğim mist yaaa Blush ash turnuvada richie'nin maçına geç kalırken misty ash'i korumuştu richie'ye saldırmıştı ash'e yoksa bir şey mi söyledin diye ?
Sayfalar: 1 2 3